To je ta ekipa.Kapellen je napisao/la:jel u pink pantheru? vidio sam sjedio je danas s 2 likaZoom088 je napisao/la:I još za kraj dana da poželim sretan rođendan Darku Vojvodiću i najavim ekskluzivni intervju koji će sutra biti objavljen (a sniman je danas u Tz)
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Vidiš ti to Casper, svi nas vidjeli a niko da priđe da upita za zdravlje

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
jbg kad nemos doc u pink a da vojvoda ne sjedi s nekim,vazda neko novi 
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
u subotu cemo vam pric i pitat za zdravljeZoom088 je napisao/la:Vidiš ti to Casper, svi nas vidjeli a niko da priđe da upita za zdravlje![]()
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 08 maj 2013, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vojvodi u Pink Panter dolazi postaKapellen je napisao/la:jbg kad nemos doc u pink a da vojvoda ne sjedi s nekim,vazda neko novi
klasik je napisao/la:Vojvodi u Pink Panter dolazi postaKapellen je napisao/la:jbg kad nemos doc u pink a da vojvoda ne sjedi s nekim,vazda neko novi
Majstore, ja pišem o radnom zadatku, a na takvom nas je najviše dvojica.staragarda je napisao/la:u subotu cemo vam pric i pitat za zdravljeZoom088 je napisao/la:Vidiš ti to Casper, svi nas vidjeli a niko da priđe da upita za zdravlje![]()
...danas vas je jednostavno bilo premalo...nije red
![]()
Očigledno nisi upućen u situaciju. Mir s tobom
-
samolukavac
- Kontakt:
Baš me zanima šta je pričao, jedva čekam da čujem, jel rekao zašto je otišao iznenada....
-
samolukavac
- Kontakt:
5 maraka ulaznica za utakmicu Sloboda - Radnički.......
Pa mislim da će svako naći odgovor i na to pitanje, ako pažljivo, bez vađenja iz konteksta, proprati prilog.samolukavac je napisao/la:Baš me zanima šta je pričao, jedva čekam da čujem, jel rekao zašto je otišao iznenada....
I dok se prilog montirao i evo čekamo da bude ubačen na YT, ja se sve nešto nadam da će on (prilog) uskoro biti potpuno bezvrijedan, ako me razumijete 
Iz tvojih usta u Božije uši.Zoom088 je napisao/la:I dok se prilog montirao i evo čekamo da bude ubačen na YT, ja se sve nešto nadam da će on (prilog) uskoro biti potpuno bezvrijedan, ako me razumijete
-
InfernoSioux
- Kontakt:
Morao sam se maksuz prijaviti na forum samo da napišem susjedima par riječi...
Klošari jedni, šta glumite s tim "ovo nama nije derbi; nama je ovo kao svaka tekma; kao mi idemo jer je to vrhunac a vi idete zato jer samo igra sloboda, a nije derbi" Pa bolan, eto zapamtite sad ove rijeci, Vi ce te u subotu imati najbolje izdanje u posljednjih 10 godina.... Mozda jedino zbog nas i napunite vecinu onog gradilišta na sjeveru.
Koji ste idioti Tito dragi.... i zbog toga vas citava Bosna ne voli.
Sportski pozdrav i vidimo se
Klošari jedni, šta glumite s tim "ovo nama nije derbi; nama je ovo kao svaka tekma; kao mi idemo jer je to vrhunac a vi idete zato jer samo igra sloboda, a nije derbi" Pa bolan, eto zapamtite sad ove rijeci, Vi ce te u subotu imati najbolje izdanje u posljednjih 10 godina.... Mozda jedino zbog nas i napunite vecinu onog gradilišta na sjeveru.
Pa razumi nas, mi imamo tako mišljenje o drugim i imamo pravo.InfernoSioux je napisao/la:Morao sam se maksuz prijaviti na forum samo da napišem susjedima par riječi...
A to za najbolje izdanje ne vjerujem. ovi momci su se istrošili moguće je da i izgubimo od radničkog. A što se tiče posjete neće ba biti ni 2000 ljudi ne sikiraj se.
Znaš kolika ste mi vi ložiona, evo ja se danima psihološki spremam za vaš dolazak, da se nedaj Bože ne šokiram kad vi zagrmite. Kakve gluposti pričaš bolan, digli ste se i ličite na grupu jer ste napredovali rang više. To se događa svima kad imaju dobre rezultate. Što reče neko iz SN "Kad ispadneš rang niže i pogledaš iza sebe, tek tad vidiš ko je pravi navijač". Baš jučer pričam sa starijim momcima na kupu za to, niko se ne loži na vas.InfernoSioux je napisao/la:Morao sam se maksuz prijaviti na forum samo da napišem susjedima par riječi...
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 09 maj 2013, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Oni kontaju da mi ne spavamo zbog tog što oni dolaze i samo razmišljamo o utakmici. Relax, utakmica kao i svaka druga. Inače, ne mora nas niko ni volit' (iako nije istina, Sloboda itekako ima fanove i navijače), ne zavisimo od tog.VolimTz je napisao/la:Znaš kolika ste mi vi ložiona, evo ja se danima psihološki spremam za vaš dolazak, da se nedaj Bože ne šokiram kad vi zagrmite. Kakve gluposti pričaš bolan, digli ste se i ličite na grupu jer ste napredovali rang više. To se događa svima kad imaju dobre rezultate. Što reče neko iz SN "Kad ispadneš rang niže i pogledaš iza sebe, tek tad vidiš ko je pravi navijač". Baš jučer pričam sa starijim momcima na kupu za to, niko se ne loži na vas.InfernoSioux je napisao/la:Morao sam se maksuz prijaviti na forum samo da napišem susjedima par riječi...
Sportski pozdrav i vidimo se![]()
I ako bude taj naš vrhunac u subotu, vjeruj mi on će biti posljedica konstantnog rada ove sezone, a ne (Bože sačuvaj) zato što ste vi došli na Tušanj.
-
samolukavac
- Kontakt:
Gdje je video momci.......
Za nekih 70 minuta je online.samolukavac je napisao/la:Gdje je video momci.......
cudi me tako ozbiljni siuxi da ne dodju i prate svoj klub nego taj dan hodaju po kaficamastaragarda je napisao/la:u subotu cemo vam pric i pitat za zdravljeZoom088 je napisao/la:Vidiš ti to Casper, svi nas vidjeli a niko da priđe da upita za zdravlje![]()
...danas vas je jednostavno bilo premalo...nije red
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Eto mi vam nismo loziona a vi spavate na ovoj temi ...pili , pili , pili ....VolimTz je napisao/la:Znaš kolika ste mi vi ložiona, evo ja se danima psihološki spremam za vaš dolazak, da se nedaj Bože ne šokiram kad vi zagrmite. Kakve gluposti pričaš bolan, digli ste se i ličite na grupu jer ste napredovali rang više. To se događa svima kad imaju dobre rezultate. Što reče neko iz SN "Kad ispadneš rang niže i pogledaš iza sebe, tek tad vidiš ko je pravi navijač". Baš jučer pričam sa starijim momcima na kupu za to, niko se ne loži na vas.InfernoSioux je napisao/la:Morao sam se maksuz prijaviti na forum samo da napišem susjedima par riječi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.