Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Od pocetka sezone pratim ovaj Grashopers iz Ziriha, stvarno igraju dobro, a imaju tri nasa igraca Salatica, Pavlovica i Hajrovica, cudi me da niko iz Savea ne pokusava da ih pridobije sve trojicu. Imamo veliki broj igraca po inostranstvu koji bi se trebao kaparisati pa da i nasi slektori dodju u situaciju da imaju izbora od 3-4 igraca na jednoj poziciji.
Zbog uspavanosti nasih selektora gubimo i Hrgotu,koji ce zaigrati za U-21 reprezentaciju Hrvatske 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Realno nikad nije bilo sanse da on zaigra za BiH.Adi_Zepce je napisao/la:Zbog uspavanosti nasih selektora gubimo i Hrgotu,koji ce zaigrati za U-21 reprezentaciju Hrvatske
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
upravo tako @cartman
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jel tacna informacija da hajrovića prati lazio
- molotovljev
jeste, tačna je kao info da mene prati ruski interpol.bosanac23 je napisao/la:jel tacna informacija da hajrovića prati lazio
F.K.SARAJEVO
- Principatus
- Kontakt:
Sta si im skrivio?molotovljev je napisao/la:jeste, tačna je kao info da mene prati ruski interpol.bosanac23 je napisao/la:jel tacna informacija da hajrovića prati lazio
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- molotovljev
zapalio javni wc u Vladivostoku, greškom naravno.Principatus je napisao/la:Sta si im skrivio?molotovljev je napisao/la:jeste, tačna je kao info da mene prati ruski interpol.bosanac23 je napisao/la:jel tacna informacija da hajrovića prati lazio
A sad ozbiljno, kao potencijalnog fudbalera u dresu BH reprezentacije vidim igraca Sarajeva, rijec je
o stoperu tima sa Koseva Ameru Dupovcu.
F.K.SARAJEVO
Ma dobro,ali je trebalo popricati otvoreno sa igracem.Nismo ni mi tako losa reprezentacija,da on ne bi zaigra za nasCartman je napisao/la:Realno nikad nije bilo sanse da on zaigra za BiH.Adi_Zepce je napisao/la:Zbog uspavanosti nasih selektora gubimo i Hrgotu,koji ce zaigrati za U-21 reprezentaciju Hrvatske
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nije to jarane u pitanju, da smo prvorangirani u svijetu, ne bi za nas igrao, nešto drugo je u pitanju, svi znamo šta.Adi_Zepce je napisao/la: Ma dobro,ali je trebalo popricati otvoreno sa igracem.Nismo ni mi tako losa reprezentacija,da on ne bi zaigra za nas
Al eto, nadajmo se da će takvih pameti biti sve manje.
Kad odigra par utakmica u u21 reprezentaciji kao starter onda će ti biti utemeljena tvrdnja, ovakomolotovljev je napisao/la:zapalio javni wc u Vladivostoku, greškom naravno.Principatus je napisao/la:Sta si im skrivio?molotovljev je napisao/la: jeste, tačna je kao info da mene prati ruski interpol.
A sad ozbiljno, kao potencijalnog fudbalera u dresu BH reprezentacije vidim igraca Sarajeva, rijec je
o stoperu tima sa Koseva Ameru Dupovcu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Šta?zizu1991 je napisao/la:Nije to jarane u pitanju, da smo prvorangirani u svijetu, ne bi za nas igrao, nešto drugo je u pitanju, svi znamo šta.Adi_Zepce je napisao/la: Ma dobro,ali je trebalo popricati otvoreno sa igracem.Nismo ni mi tako losa reprezentacija,da on ne bi zaigra za nas
Al eto, nadajmo se da će takvih pameti biti sve manje.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
http://www.****/vijest-8612" onclick="window.open(this.href);return false; zajedno sa Robinom Hoodom i njegovom družinom 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Principatus
- Kontakt:
Bas me interesuje kada ce se srediti ova stvar sa Kolasincom, ne mogu sebi zamisliti, da im ne zeli odgovoriti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
a gdje to pise da ne zeli odgovoriti?Principatus je napisao/la:Bas me interesuje kada ce se srediti ova stvar sa Kolasincom, ne mogu sebi zamisliti, da im ne zeli odgovoriti.
Pa ne smatra Bosnu svojom državom, da smatra, ne bi letio u Hrvatsku, k'o da je ovo unikatan primjer majko moja, jao čuđenja.Arnelinho je napisao/la: Šta?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Taj Hrgota je pozvan u Svedsku u-21 reprezentaciju, otkud vam to za Hrvatsku?
Napisao @adi žepče da je pristao na poziv iz Hrvatske, pa sam zato ovo napisao, ne vjerujem da bi to bez ikakvih dokaza napisao, možda griješim.
Ti si napisao kao da je...od do-po Bosni, pa rekoh imaš nešto konkretno u sehari, a vidim da i ti nagađaš. Negdje izjavljiv'o nešto, negdje se nudio ili slično? Jer nisu svi BH katolici odmah i BH Hrvati, dobar broj njih se smatraju Bosancima, isto i za pravoslavce važi.zizu1991 je napisao/la:Pa ne smatra Bosnu svojom državom, da smatra, ne bi letio u Hrvatsku, k'o da je ovo unikatan primjer majko moja, jao čuđenja.Arnelinho je napisao/la: Šta?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Misliš, jel se nudio po medijima Hrvatima, jel ?
Kada napiše njih par da je to bilo i za očekivati na post od @adi -a u kome kaže da je odabrao Hrvatsku, to je ok, a kada ja kažem da to nije ništa čudno, onda meni tražiš dokaze.
Ne kontam te, što nisi liku koji je to iznio tražio izvor ?
Mislio sam, kao što sam i napisao @calciu, da nije bezveze to postao @adi, pa sam zato postao post onakvoga tipa.
Kada napiše njih par da je to bilo i za očekivati na post od @adi -a u kome kaže da je odabrao Hrvatsku, to je ok, a kada ja kažem da to nije ništa čudno, onda meni tražiš dokaze.
Ne kontam te, što nisi liku koji je to iznio tražio izvor ?
Mislio sam, kao što sam i napisao @calciu, da nije bezveze to postao @adi, pa sam zato postao post onakvoga tipa.
Trenutno korisnika/ca: fukare987, successminator i 33 gosta.