Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
Totti je 34, pizarro 31VanBasten je napisao/la:Odlično!
Totti, De Rossi, Pizarro su prikladnije društvo za "Malog princa"... Prestižno društvo!![]()
Sretno Mire!
Ako su ovi bolji od bastosa,lopeza onda sam ja budala
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odličan potez. K'o da mora igrati CL ove godine?! Lyon je u finansijskim problemima, pa znate i sami da je Toulalan napustio klub (svi znamo koliko je značio ovoj ekipi), te da su pokušali Cisokha uvaliti bilo kojem klubu (za pišljivih 9 miliona Eura). Žele se okrenuti sopstvenim snagama (njihovoj omladinskoj školi) i to je to.
Roma, s druge strane, je dovela mlado trenersko ime Luis Enrique-a koji je odmah doveo Krkića. Tu su još i neponovljivi Totti, zatim još jedno dijete Rome De Rossi, te pridošlice Lamela, Stekelemburg, Kjaer, Heinze. Svakako je Roma bolji klub od Lyona, a Serie A bolja liga od Ligue 1.
Što se tiče dužine ugovora, to je sasvim normalno. Skoro svi potpisuju na 5 godina (mlađi igrači), jer se i klub želi osigurati u slučaju eksplozije igrača. Sasvim razumljivo.
Svim srcem želim da Pjana pokaže šta zna i umije, jer je evidentno da to u Lyonu nije mog'o više činiti.
@TKC,
Totti-a i Lisandra u jednu rečenicu može staviti samo fudbalska neznalica.
Roma, s druge strane, je dovela mlado trenersko ime Luis Enrique-a koji je odmah doveo Krkića. Tu su još i neponovljivi Totti, zatim još jedno dijete Rome De Rossi, te pridošlice Lamela, Stekelemburg, Kjaer, Heinze. Svakako je Roma bolji klub od Lyona, a Serie A bolja liga od Ligue 1.
Što se tiče dužine ugovora, to je sasvim normalno. Skoro svi potpisuju na 5 godina (mlađi igrači), jer se i klub želi osigurati u slučaju eksplozije igrača. Sasvim razumljivo.
Svim srcem želim da Pjana pokaže šta zna i umije, jer je evidentno da to u Lyonu nije mog'o više činiti.
@TKC,
Totti-a i Lisandra u jednu rečenicu može staviti samo fudbalska neznalica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E sta bih ja dao da mi se moze pruziti prilika da zivim u Rimu i igram sa Tottijem 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Totti će sa 74 a ne 34 biti doktor fudbala za Bastosa.TKC je napisao/la:Totti je 34, pizarro 31VanBasten je napisao/la:Odlično!
Totti, De Rossi, Pizarro su prikladnije društvo za "Malog princa"... Prestižno društvo!![]()
Sretno Mire!
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Sam si rek'o!TKC je napisao/la:Totti je 34, pizarro 31VanBasten je napisao/la:Odlično!
Sretno Mire!
I bogati druže, stipu me.... Gotovo je, Pjanić u Rimu, khaj priče!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
TKC je napisao/la:Totti je 34, pizarro 31VanBasten je napisao/la:Odlično!
Sretno Mire!
totti i sa jednom nogom bolji od ove dvojice zajedno a sta covjek napisa boze cuj lopez i bastos bolji od tottija
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ti stvarno mislis da su lopez i bastos bolji igaci od tottija iako ovaj ima 34 god?? salis se sigurnoTKC je napisao/la:Totti je 34, pizarro 31VanBasten je napisao/la:Odlično!
Sretno Mire!
- senad_flamin
- Kontakt:
Totti sa nogama kao Oscar Pistorius je bolji nego Bastos.
Nego jel' to zvanicno da je potpisao za Romu,ili je tras-bum kao kod Ibisevica ?
Nego jel' to zvanicno da je potpisao za Romu,ili je tras-bum kao kod Ibisevica ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Goalgetter
- Kontakt:
Zvanicno je, vec je odputovao u RimDevil je napisao/la:Totti sa nogama kao Oscar Pistorius je bolji nego Bastos.![]()
ceka se na aerodromu u RIMU UZIVO SKYSPORT 24
NIJE JOS STIGAO
NIJE JOS STIGAO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Devil,
Vjerujem da ovo nije patka, jer M. Dautbegović prati situaciju oko reprezentacije (znaš da je njegov potpis na skoro svakom tekstu sa okupljanja reprezentativaca), te je on sam napis'o da je privatni avion Rome došao u Sarajevo.
Vjerujem da ovo nije patka, jer M. Dautbegović prati situaciju oko reprezentacije (znaš da je njegov potpis na skoro svakom tekstu sa okupljanja reprezentativaca), te je on sam napis'o da je privatni avion Rome došao u Sarajevo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najvise volim Calcio i klub za koji navijam igra u toj Ligi stoga logicno je i to da tu Ligu najvise pratim... A sad da kazem par stvari o tome kako ce se Miralem snaci...
Miralem ce sigurno igrati u 1. postavi Rome jer Roma nema nijednog kvalitetnog veznjaka osim DDR-a
ali smatram da Calcio nije Liga za Miralema jer je on onako omalen, krhak, nejak,sklon povredama a u Calciu igraju takvi mesari i krkani da ce ga zivog izudarati i da ce dovesti do toga da ce cesto biti van terena stoga mislim da je za njega bolje da je otisao u neku slabiju Ligu kao recimo sto je Njemacka jer bi tamo vise dosao do izrazaja a i nebi ga udarali kao u Italiji...
Greska Mirkec, greska...ako odes u Romu...
Ali naravno njegov prelazak u Romu mi je drag iz jednog razloga a to je sto cu ga cesce pratiti nego sto je to bio slucaj dok je igrao za Lyon...
Miralem ce sigurno igrati u 1. postavi Rome jer Roma nema nijednog kvalitetnog veznjaka osim DDR-a
ali smatram da Calcio nije Liga za Miralema jer je on onako omalen, krhak, nejak,sklon povredama a u Calciu igraju takvi mesari i krkani da ce ga zivog izudarati i da ce dovesti do toga da ce cesto biti van terena stoga mislim da je za njega bolje da je otisao u neku slabiju Ligu kao recimo sto je Njemacka jer bi tamo vise dosao do izrazaja a i nebi ga udarali kao u Italiji...
Greska Mirkec, greska...ako odes u Romu...
Ali naravno njegov prelazak u Romu mi je drag iz jednog razloga a to je sto cu ga cesce pratiti nego sto je to bio slucaj dok je igrao za Lyon...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Koji će broj nositi pjanić?
Moja predpostavka je broj 6
Moja predpostavka je broj 6
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Goalgetter
- Kontakt:
Smjesni ste sa tim ''krkanima'' i ''mesarima'' .. U italiji krkani, u Engleskoj krkani, po vama bi Pjanic trebao preci u Etiopiju, gdje citava ekipa zajedno ima 40 kg.
Nemoj tako cojk prati ligu zna sveGoalgetter je napisao/la:Smjesni ste sa tim ''krkanima'' i ''mesarima'' .. U italiji krkani, u Engleskoj krkani, po vama bi Pjanic trebao preci u Etiopiju, gdje citava ekipa zajedno ima 40 kg.
Thomas Müller - Fußballgott
Men' se čini da su bila veća očekivanje što se tiče Pjanićevog novog kluba, tj. da će njegov slijedeći klub biti neki Španski ili Engleski velikan, ali i ovo je odlično
100% sportski i krajnje opušten potpis
PJANIC STIGAO U RIM I OTISAO NA LJEKARSKI SAD JAVLJAJU 
Trenutno korisnika/ca: alacious, AlenHalilovic, Baidu [Spider], Catalunya1, Google [Bot], Micron, MiranGlasnic, perun, Serha, Tihi, Wolffire i 58 gostiju.