Ako neko ima ponudu za lowrya ili rossa, nek posalje..

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Što se mene tiče, trade je fer i ja se slažem.IlCapitano je napisao/la:Rule, prihvatio sam trade, nadam se da će komesar potvrditi.
eto ja sam potvrdio, obojica se slazemo.jose je napisao/la:Što se mene tiče, trade je fer i ja se slažem.IlCapitano je napisao/la:Rule, prihvatio sam trade, nadam se da će komesar potvrditi.
Njemu trebaju trice, meni asistencija koja. 4-4 je u omjeru tom ko koliko gubi/dobija, tako da nije pljacka neka...Tracy3McGrady je napisao/la:jose, jackson- McLemore? Po meni nelogican trejd, ali nije neka strasna razlika, stim da Dejan dobija 47% FG
Meni je ok, to su dva low-cost igrača, jedan dobija trice, drugi asistencije, ostalo je neznatno. Da je Reggie otišao u Knickse, tu bi već JHam profitirao puno više.Tracy3McGrady je napisao/la:jose, jackson- McLemore? Po meni nelogican trejd, ali nije neka strasna razlika, stim da Dejan dobija 47% FG
eto ok je, samo da jose potvrdi.Scof1eld je napisao/la:ma ne smeta, eto ti slicna ponuda..
Trade je po mom mišljenju ok, 9 managera je nakon obavljenog trejda (u 0:36 sati sinoć) pristupalo timovima i ligi, i niko od njih nije imao primjedbi.Tracy3McGrady je napisao/la:eto ok je, samo da jose potvrdi.Scof1eld je napisao/la:ma ne smeta, eto ti slicna ponuda..
Gojko Cimirot
hoces li popa iz detroitamajestic24 je napisao/la:Nova pobjeda rezultatom 6:3
Polako hvatam prikljucam za playoff.
Dajem Wilson chandlera i maria chalmersa za jednog dobrog beka sutera.
chandler ima 14,5 ppg,6 rpg,1.5 apg
chalmers je na 10,9 ppg,4.2 apg , 2.7 rpg
takodjer spreman sam mijenjati i harrison barnesa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.