KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

mahalac
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la mahalac » 09 maj 2009, 22:48

Imamo sve predispozicije za pobjedu, svoj teren i opterecenje Igosa imperativom pobjede. Daju se posloziti kockice za stopiranje njihovic igraca pri cemu mislim uglavnom na Vukcevica i McCaskila.
Bojim se samo da bi neigranje Zimica moglo biti opasnije od slabe forme Ikonica. Nadam se da ce onu "promahu" Avdica VV uspjeti aktivirati jer je Hajric pao skroz.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 09 maj 2009, 22:58

mahalac je napisao/la:Imamo sve predispozicije za pobjedu, svoj teren i opterecenje Igosa imperativom pobjede. Daju se posloziti kockice za stopiranje njihovic igraca pri cemu mislim uglavnom na Vukcevica i McCaskila.
Bojim se samo da bi neigranje Zimica moglo biti opasnije od slabe forme Ikonica. Nadam se da ce onu "promahu" Avdica VV uspjeti aktivirati jer je Hajric pao skroz.
mislis vuksanovic....frajer fakat dobro igra...mislim da bi mogli imati problema u skoku sa igokeom...mccaskill je doslovno unistio masona...a poznavajuci ovcinu i njegov odraz bice tesko..a zime nam nema, on bi itekako pomogao zaustaviti mccastilla...kako bi nam lens sada dobro dosao....
I feel devotion!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 09 maj 2009, 23:09

Ma koliko su igosi bili dobri ,meni je vise siroki podbacio.
Jer u prvoj cetvrtini primiti 30 koseva znaci da nije bili nikakve odbrane od strane Sirokobrijezana.. A i cetvrta cetvrtina se skroz raspala .Sirokobrijezani sa slabom odbranom i dosta izgublenih lopti bili su lak plijen za Igose koji su noseni publikom ,koje u utorak nece biti..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 maj 2009, 23:35

Igokea je kvalitetna momčad. Ali ipak u gostima protiv Bosne će biti teško. Bosna će na krilima svojih navijača pokušati obezbjediti NLB sljedeće godine. Budimo realni: Bosna je trenutno mnogo bolja momčad.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 maj 2009, 00:30

ipsa je napisao/la:
mahalac je napisao/la:Imamo sve predispozicije za pobjedu, svoj teren i opterecenje Igosa imperativom pobjede. Daju se posloziti kockice za stopiranje njihovic igraca pri cemu mislim uglavnom na Vukcevica i McCaskila.
mislis vuksanovic....frajer fakat dobro igra...mislim da bi mogli imati problema u skoku sa igokeom...mccaskill je doslovno unistio masona...a poznavajuci ovcinu i njegov odraz bice tesko..a zime nam nema, on bi itekako pomogao zaustaviti mccastilla...kako bi nam lens sada dobro dosao....
mislis Thomasa...Mason je play.. :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Vedo01
Kontakt:

Post Postao/la Vedo01 » 10 maj 2009, 01:22

Nakon 13 kola Bosna ima sve u svojim u rukama. Da su u nasoj upravi pametni (al' dabogda) pa da bude besplatan ulaz na tekmu sa Igokeom, da bar dodje 5000 ljudi. U suprotnom tesko da ce biti vise od 2000 jer domace tekme ljudima u Sa ocito nisu zanimljive. Podrska navijaca je vrlo bitna bez obzira sto smo kvalitetniji od Igokee. Klub nece nista imati od tih nekoliko hiljada KM, a utakmica je najvaznija u sezoni i od nje zavisi cijela iduca sezona. Kako god ipak vjerujem u sigurnu pobjedu, a u nastavku i u titulu.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 maj 2009, 02:14

cestitke na pobjedi, rutinski, sad jos da igosi legnu i to je to
Cuva Bog Zelju svog!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 maj 2009, 02:17

Zasto pisete da bi,u slucaju pobjede,osigurali NLB ligu,jel vi to onda racunate da ce lako izaci na kraj sa Slobodom ili je tako pravilo da prvi i drugi idu direktno u NLB ligu bez obzira ko bio Sampion a ko Vicesampion?
Tracy McGrady!!!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 10 maj 2009, 02:28

Vedo01 je napisao/la:Nakon 13 kola Bosna ima sve u svojim u rukama. Da su u nasoj upravi pametni (al' dabogda) pa da bude besplatan ulaz na tekmu sa Igokeom, da bar dodje 5000 ljudi. U suprotnom tesko da ce biti vise od 2000 jer domace tekme ljudima u Sa ocito nisu zanimljive. Podrska navijaca je vrlo bitna bez obzira sto smo kvalitetniji od Igokee. Klub nece nista imati od tih nekoliko hiljada KM, a utakmica je najvaznija u sezoni i od nje zavisi cijela iduca sezona. Kako god ipak vjerujem u sigurnu pobjedu, a u nastavku i u titulu.
gdje ti zivis!
Pa da se daje po 5 KM nebi doslo 5 000,Ko je igoke-a,jel se to jede?
A i da dolazi cibona nebi doslo nesto naroda,iz jako poznatih razloga a ja cu napomenuti jedan.
Nvijacka skupina koja je organizovano pratila Bosnu su HZ ali zbog losih poteza uprave prema istim,ti isti navijaci su odustali od organizovanog pracenja pa samim tim ni jedna skupina ne prati Bosnu osim onih 1000 među kojima sam i ja koji prate Bosnu ma sta ona radila(mislim na rezultate i na rad uprave).
Inace na svaku tekmu ko god da dodje bilo bi makar 3000 navijaca a protv ovih nesto boljih i 4000-5000 a NLB liga bi bila kao prije 2-3 godine.svaku tekmu 5000 minimum a jako cesto po 7 000-8 000.

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 10 maj 2009, 02:33

Edo_Majka je napisao/la:Zasto pisete da bi,u slucaju pobjede,osigurali NLB ligu,jel vi to onda racunate da ce lako izaci na kraj sa Slobodom ili je tako pravilo da prvi i drugi idu direktno u NLB ligu bez obzira ko bio Sampion a ko Vicesampion?
prijatelju klocu prvi u regularnom dijelu automatski ide u NLB ligu.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 maj 2009, 10:38

kobe je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Zasto pisete da bi,u slucaju pobjede,osigurali NLB ligu,jel vi to onda racunate da ce lako izaci na kraj sa Slobodom ili je tako pravilo da prvi i drugi idu direktno u NLB ligu bez obzira ko bio Sampion a ko Vicesampion?
prijatelju klocu prvi u regularnom dijelu automatski ide u NLB ligu.
kakvih ti imas problema pa da odma napadas ljude preko foruma,ja sam normalno pitao jer nisam bio upucen,a ti svoje komplexe rijesi na drugi nacin a ne ovdje na forumu?!
Tracy McGrady!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 maj 2009, 11:06

Ljudi zna li neko zašto BHT više ne prenosi NLB ligu. Da li su pare u pitanju ili nešto drugo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 10 maj 2009, 11:23

Kevin je napisao/la:
ipsa je napisao/la:
mislis Thomasa...Mason je play.. :lol:
da lapsus.... :oops:
I feel devotion!!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 10 maj 2009, 19:47

u utorak svi u skenderiju....ovo je najbitnija tekma ove sezone....
I feel devotion!!

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 10 maj 2009, 21:29

Igoekea sinoć odigrala svoju najbolju utakmicu u ligi 8.Jednim dijelom ,prvenstveno zbog slabe odbrane, Široki je dao doprinos konačnom ishodu.U utorak se sastaju ekipe sa najboljim odbranama u ligi 8 i mislim da će odbrana biti ključ pobjede.Iako sam sinoć jednim dijelom iznenađen predstavom "najboljeg" kluba "manjeg" entiteta u BIH ipak prognoza za utorak je minimum.+10 za najbolji klub u BIH. U utorak treba biti i abd. bit će BOSNA.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 10 maj 2009, 21:51

Na kojem li ce balkonu visiti Vozd da ga pozdravimo kako dolikuje.
Ovu utakmicu treba odigrati mudro i psiholoski stabilno jer nas samo to moze zaj..., a koliko vidim po njihovim kao laickim komentarima itekako rade na tom pitanju.
A sigurno je da smo bolji.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 10 maj 2009, 22:28

Nase igrace ce dizati navijacka euforija ,a igose bi trebali zbuniti velika dvorana i dekoncentracija ZVIZDUKA , samo treba doci NAVIJACKI u sto vecem broju ... :lol: BUDI BOSNA :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 maj 2009, 23:10

Cestitke Bosni na pobjedi u Mostaru,pokazali su da imaju karakter i u utakmicu su usli ozbiljno i na kraju zasluzeno pobjedili! Sada je na redu Igokea,koja je sigurno slabija od Sirokog i to treba iskoristiti i rutinski utakmicu privesti kraju! Pobjedom u utorak,Bosna ce ostvariti sve svoje ciljeve za ovu godinu,uz titulu koja ce doci kao slag na tortu!
Protiv dodikovaca ne smije biti opustanja i rezultat ce siguran sam doci! Budi Bosna!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 maj 2009, 23:24

Mislim da je pored odbrane titule (i s tim shodan nastup u NLB Ligi) KK Bosna ima jos jedan cilj koji je potrepno ostvariti, a to je da na klupi zadrze VV. Ako malo pogledamo covijek je ispunio i vise nego li se ocekivalo.
Moze li mi neko odgovoriti u koliko je sati utakmica, je li u 19 h, posto ovih dana nisam u Sarajevu i tek sutra dolazim. Jos bih cestitao igracima na jucerasnjoj pobjedi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 10 maj 2009, 23:55

Melo15 je napisao/la:Nase igrace ce dizati navijacka euforija ,a igose bi trebali zbuniti velika dvorana i dekoncentracija ZVIZDUKA , samo treba doci NAVIJACKI u sto vecem broju ... :lol: BUDI BOSNA :lol:
uzimajuci u obzir dosadasnju posjetu na tekmama bosne malo sam skeptican po pitanju gore navedene navijacke euforije, odnosno broja navijaca...nadam se da ce se to promjeniti protiv igokee...
I feel devotion!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.