Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?
Iskreno ova imena koja su u opticaju je veliki problem! Treba izabrati manje zlo! Jedini Rajevac ima iole nekakav uspjeh misleci na ove nase ublehe!
edgardavids je napisao/la:Info iz prve ruke, od jednog od ljudi koji pregovaraju s Vahom: Još nije sigurno da Vaha neće biti selektor. Novac nije problem nego je problem u pomoćnicima. Savez nameće pomoćnike iz RS-a dok Vaha želi svoje pomoćnike.

To je tačno i to je samo 'prvi' problem - Vaha traži potpunu samostalnost, ali i odgovornost u svom radu, .
Ostalo - nastavite kako vam volja, mada.... Šteta ovog nekad korektnog Foruma...

Bosno moja poharana....
Cinjenica koju svi treba da vide!Trigger je napisao/la:edgardavids je napisao/la:Info iz prve ruke, od jednog od ljudi koji pregovaraju s Vahom: Još nije sigurno da Vaha neće biti selektor. Novac nije problem nego je problem u pomoćnicima. Savez nameće pomoćnike iz RS-a dok Vaha želi svoje pomoćnike.![]()
To je tačno i to je samo 'prvi' problem - Vaha traži potpunu samostalnost, ali i odgovornost u svom radu, .
Ostalo - nastavite kako vam volja, mada.... Šteta ovog nekad korektnog Foruma...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
11 trofeja za 8 sezona je vrlo dobro mjerilo. Ne znam zasto omalovazavas nasu ligu. "Saban liga, amaterska liga". Da je isti taj Amar otisao na primjer u Dinamo i osvojio jednom HNL (sto bi i djete od 6 godina moglo uraditi) isti koji ga sad pljuju bi ga dizali u nebesa. Cudan fenomen.Kvota je napisao/la:I ovo je tebi mjerilo da je dobar za selektorsku poziciju, ma daj covjece , skini tu zavjesu ispred ociju zvanu Amar!calcio je napisao/la:@gost, ne lupetaj...
Pokupio igrace iz saban lige koji su imalo valjali i na to dodamo respekt ljudi u crnom prema Zelji i kojekakve mutne radnje sa pojedinim klubovima Rezultat: Pokorio amatersku ligu!
Opet pitam, gdje taj Amar izadje iz Bosne osim kad ode na godisnji odmor! Ovo je reprezentacija Bosne i Hercegovine sto znaci "SVETINJA"
http://www.klix.ba/sport/nogomet/nakon- ... /141129059" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon što je odbio klupu Zmajeva: Halilhodžić preuzima Egipat za 2,2 miliona eura godišnje?
Naime, kako sada stvari stoje, Halilhodžić je najbliži preuzimanju nogometne reprezentacije Egipta. Predsjednik nogometnog saveza te zemlje Gamal Allam potvrdio je da je razgovarao sa Halilhodžićem koji je iznio svoje zahtjeve.
"Halilhodžić je iznio svoje zahtjeve, a oni se odnose na godišnju plaću od 2,2 miliona eura, pomoćnika po svom izboru kao i dovođenje trenera golmana i fitnes trenera", kazao je Allam.
Nakon što je Egipat ostao bez selektora A reprezentacije, na adresu tamošnjeg saveza stiglo je 25 aplikacija za posao. Među njima je i ona Milovana Rajevca koji je kandidat Fudbalskog saveza RS za mjesto selektora Zmajeva.
"Lično, volio bih da na klupu Egipta dođe stranac, ali o tome će odlučiti Izvršni odbor Saveza", dodao je Allam.
U dovođenju Halilhodžića na klupu Faraona veliku ulogu će imati i domaći biznismeni od kojih je zatraženo da učestvuju u plaćanju budućeg selektora Egipta.

Nakon što je odbio klupu Zmajeva: Halilhodžić preuzima Egipat za 2,2 miliona eura godišnje?
Naime, kako sada stvari stoje, Halilhodžić je najbliži preuzimanju nogometne reprezentacije Egipta. Predsjednik nogometnog saveza te zemlje Gamal Allam potvrdio je da je razgovarao sa Halilhodžićem koji je iznio svoje zahtjeve.
"Halilhodžić je iznio svoje zahtjeve, a oni se odnose na godišnju plaću od 2,2 miliona eura, pomoćnika po svom izboru kao i dovođenje trenera golmana i fitnes trenera", kazao je Allam.
Nakon što je Egipat ostao bez selektora A reprezentacije, na adresu tamošnjeg saveza stiglo je 25 aplikacija za posao. Među njima je i ona Milovana Rajevca koji je kandidat Fudbalskog saveza RS za mjesto selektora Zmajeva.
"Lično, volio bih da na klupu Egipta dođe stranac, ali o tome će odlučiti Izvršni odbor Saveza", dodao je Allam.
U dovođenju Halilhodžića na klupu Faraona veliku ulogu će imati i domaći biznismeni od kojih je zatraženo da učestvuju u plaćanju budućeg selektora Egipta.

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 29 nov 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Cijenio bih ga da je to uradio sa prosjecnom ekipom i bez vjetra u ledja ! Ovako je za mene prosjek!calcio je napisao/la:11 trofeja za 8 sezona je vrlo dobro mjerilo. Ne znam zasto omalovazavas nasu ligu. "Saban liga, amaterska liga". Da je isti taj Amar otisao na primjer u Dinamo i osvojio jednom HNL (sto bi i djete od 6 godina moglo uraditi) isti koji ga sad pljuju bi ga dizali u nebesa. Cudan fenomen.Kvota je napisao/la:I ovo je tebi mjerilo da je dobar za selektorsku poziciju, ma daj covjece , skini tu zavjesu ispred ociju zvanu Amar!calcio je napisao/la:@gost, ne lupetaj...
Pokupio igrace iz saban lige koji su imalo valjali i na to dodamo respekt ljudi u crnom prema Zelji i kojekakve mutne radnje sa pojedinim klubovima Rezultat: Pokorio amatersku ligu!
Opet pitam, gdje taj Amar izadje iz Bosne osim kad ode na godisnji odmor! Ovo je reprezentacija Bosne i Hercegovine sto znaci "SVETINJA"
Eno ljudi dernek na bazenima kod Colpe.Sjede Hadzibegic,Bazdarevic,Amar,Sener i zabavlja ih Nikic.Izvlace sibice ko ce prvi u savez na pregovore
Sta se sekirate imamo mi patriota,yebo Vahu

Sta se sekirate imamo mi patriota,yebo Vahu

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
A u međuvremenu najtrazeni u Europi.calcio je napisao/la:11 trofeja za 8 sezona je vrlo dobro mjerilo. Ne znam zasto omalovazavas nasu ligu. "Saban liga, amaterska liga". Da je isti taj Amar otisao na primjer u Dinamo i osvojio jednom HNL (sto bi i djete od 6 godina moglo uraditi) isti koji ga sad pljuju bi ga dizali u nebesa. Cudan fenomen.

Vazno je biti legenda, idol nacije, jaran sa igracima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pusti mi se informacija iz prve ruke.
Vaha treba javno da kaze zasto nas je odbio a ne nesto okolo.
Isto tako, moze i Vaha malo popustiti ako zaista ima zelju, popustio je i van Gaal pa mu je pomocnik Giggs. Ljudi nametnuli svog pomocnika, on prihvatio.
U mnogim reprezentacijama je tako. Ljudi guraju svoje pomocnike.
Vaha treba javno da kaze zasto nas je odbio a ne nesto okolo.
Isto tako, moze i Vaha malo popustiti ako zaista ima zelju, popustio je i van Gaal pa mu je pomocnik Giggs. Ljudi nametnuli svog pomocnika, on prihvatio.
U mnogim reprezentacijama je tako. Ljudi guraju svoje pomocnike.
- DonCorleone
- Kontakt:
Za ovaj posao treba ljubav i/ili motiv. Vahid nema ni jedno ni drugo. Ovo je nevidjena prilika bila da se spoje najbolji igraci sa najboljim selektorom kojim raspolazemo, ali ispade da je novac bio odlucujuci faktor ako je ovo istina za Egipat. Nevidjena sramota!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Calcio vidim kod vas pojedinaca , ako se ne napise nesto dobro o Amaru automaski znaci pljuvanje ! Ne prijatelju ja samo iznosim cinjenice a ne pljujem!
Cijenim te kao forumasa samo treba prosiriti vidno polje! Svi znamo sto je imalo valjalo otislo je iz Bosne
Cijenim te kao forumasa samo treba prosiriti vidno polje! Svi znamo sto je imalo valjalo otislo je iz Bosne

Pored novca uslov je da on sam izabere strucni stab i saradnike !
A to u nasem savezu tj. srbima ne odgovara.
A to u nasem savezu tj. srbima ne odgovara.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Činjenica nije da barbarez nema dana rada kao trener i da kao takav ne može biti uopste kandidat? Ili se drugačije gledaju činjenice kad se i njemu pise?Kvota je napisao/la:Calcio vidim kod vas pojedinaca , ako se ne napise nesto dobro o Amaru automaski znaci pljuvanje ! Ne prijatelju ja samo iznosim cinjenice a ne pljujem!
U tome se slazem po pitanju Barbareza ! Svaka mu cast kao igracu i patrioti ,al njega postaviti kao selektora bez ikakvog iskustva bi bio amaterski potez!JoseMourinho je napisao/la:Činjenica nije da barbarez nema dana rada kao trener i da kao takav ne može biti uopste kandidat? Ili se drugačije gledaju činjenice kad se i njemu pise?Kvota je napisao/la:Calcio vidim kod vas pojedinaca , ako se ne napise nesto dobro o Amaru automaski znaci pljuvanje ! Ne prijatelju ja samo iznosim cinjenice a ne pljujem!
- calcio
- Kontakt:
I Barbarez je trenersku licencu uzeo u BIH, po logici ovih koji smatraju da kod nas nista ne valja, od sabanske lige do amaterskog saveza, znaci da i on otpada kao kandidat.JoseMourinho je napisao/la:Činjenica nije da barbarez nema dana rada kao trener i da kao takav ne može biti uopste kandidat? Ili se drugačije gledaju činjenice kad se i njemu pise?Kvota je napisao/la:Calcio vidim kod vas pojedinaca , ako se ne napise nesto dobro o Amaru automaski znaci pljuvanje ! Ne prijatelju ja samo iznosim cinjenice a ne pljujem!

That's itElegant je napisao/la:A u međuvremenu najtrazeni u Europi.calcio je napisao/la:11 trofeja za 8 sezona je vrlo dobro mjerilo. Ne znam zasto omalovazavas nasu ligu. "Saban liga, amaterska liga". Da je isti taj Amar otisao na primjer u Dinamo i osvojio jednom HNL (sto bi i djete od 6 godina moglo uraditi) isti koji ga sad pljuju bi ga dizali u nebesa. Cudan fenomen.
Vazno je biti legenda, idol nacije, jaran sa igracima.

Nekim ljudima sve ide od ruke,rođeni pobjednici, nekima...**** ga

Al Barba nije kandidat tako da ga je vjerovatno bespotrebno spominjati, ja jedino mislim da je sramota što nije kandidat.....
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pomjesa te sa @gost jbg nemate avatare obojica, a on gura barbareza, al uglavnom sergeju svaka čast na svemu al za selektora nijeKvota je napisao/la:U tome se slazem po pitanju Barbareza ! Svaka mu cast kao igracu i patrioti ,al njega postaviti kao selektora bez ikakvog iskustva bi bio amaterski potez!JoseMourinho je napisao/la:Činjenica nije da barbarez nema dana rada kao trener i da kao takav ne može biti uopste kandidat? Ili se drugačije gledaju činjenice kad se i njemu pise?Kvota je napisao/la:Calcio vidim kod vas pojedinaca , ako se ne napise nesto dobro o Amaru automaski znaci pljuvanje ! Ne prijatelju ja samo iznosim cinjenice a ne pljujem!

Ja ne pljujem Barbareza, drag mi je mnogo, vise nego mnogima koji ga predlazu ali on ne moze biti ispred Bazdarevica, Hadzibegica, Osima... Lik nema iskustvo i ne zna se sta moze a sta ne. Rizik je te a u ovoj situaciji nam je to najmanje potrebno.
Imao je i Maradona autoritet, imao je i van Basten pa se ne proslavise. Pogotovo Maradona. Uzas!
Nama treba strucnjak. Vaha je to ali covjek nas nece. Bajevic nece.
Imamo sta imamo i od onog sto imamo treba izabrati nekoga.
Imao je i Maradona autoritet, imao je i van Basten pa se ne proslavise. Pogotovo Maradona. Uzas!
Nama treba strucnjak. Vaha je to ali covjek nas nece. Bajevic nece.
Imamo sta imamo i od onog sto imamo treba izabrati nekoga.
Sto nije podnio kandidaturu i taj genijalni CV o kojem ti pricas ?
- calcio
- Kontakt:
gost je napisao/la:
That's it. Igraš fudbal, najbolji si, igraš poker najbolji si, budeš selektor....nastaviš niz......
Nekim ljudima sve ide od ruke,rođeni pobjednici, nekima...**** ga.....
Al Barba nije kandidat tako da ga je vjerovatno bespotrebno spominjati, ja jedino mislim da je sramota što nije kandidat.....
Nije bas medju najboljim u pokeru...
http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=s&n=179577" onclick="window.open(this.href);return false;
2012 Money List 41,632nd
2013 Money List 58,619th
2014 Money List 3,369th
Ali napreduje svake godine

Zadnja izmjena: calcio, dana/u 29 nov 2014, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.