Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

el-fighter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la el-fighter » 04 dec 2012, 23:00

Mislim da je veceras bilo krajnje vrijeme da Dzeko zabije kada pocne utakmicu. Niko vise ne moze reci da mu Italijan nije dao priliku. Edin je poceo zadnjih par utakmica od pocetka i sada je sigurno izgubio povjerenje Mancinia. Mislim da ce ponovo priliku dobivati sa klupe, sto i nije lose, jer znamo kako igra kada ulazi u zadnjih 10-20 minuta. Dakle, protiv Uniteda Aguero i Balotelli pocinju od pocetka, a nebi bilo lose da Dzeko udje tamo oko 70. minute i svojim pogotkom donese pobjedu. Koji bi to show bio. :D

Izdrzi Edine!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 dec 2012, 23:02

mrjasmin je napisao/la:
dijalog je napisao/la:još jedna utakmica u prvih 11 i naravno nije zabio.
i onda se pitaju zašto ne igra u prvih 11, nego ga mancini koristi kao super-zamjenu. :roll:
Pa sta ? Nije ni Tevez zabio, niti balonja, niti Aguero. Tako da nemoj valjati gluposti.
ne bi ga ni spomenuo covjek da se prije koji dan vodila polemika kako je DZeko skoro pa najbolji napadac na svijetu i najbolji igrac Citya, a ocigledno da nije,nije isto zabijat golove west brom,swanse,tottanhamu,i top klubovima u europi,da je dobar napadac stoji al da je onakav kakv ga se predstavlja nije
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 04 dec 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 dec 2012, 23:03

mrjasmin je napisao/la:
i onda se pitaju zašto ne igra u prvih 11, nego ga mancini koristi kao super-zamjenu. :roll:
Pa sta ? Nije ni Tevez zabio, niti balonja, niti Aguero. Tako da nemoj valjati gluposti.
tevez je u odličnoj formi u zadnje vrijeme, a aguero je najbolji napadač citya ubjedljivo.
džeko da igra stalno u prvih 11 ne bi zabio više od 2 gola do sad.

džeko je superzamjena i to je to, ovako je igrač manje za city.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 04 dec 2012, 23:04

dijalog je napisao/la:
mrjasmin je napisao/la:
tevez je u odličnoj formi u zadnje vrijeme, a aguero je najbolji napadač citya ubjedljivo.

Po cemu je Aguero najbolji napadac ? Po ucinku ?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 dec 2012, 23:05

Sa ovakvim timom i ovakvim saigracima ni Messi nebi dao gol,Borussia se jednostavno opet poigrala sa jadnim Citijem....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 04 dec 2012, 23:05

Po frizuri!
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 dec 2012, 23:08

Pa sta ? Nije ni Tevez zabio, niti balonja, niti Aguero. Tako da nemoj valjati gluposti.[/quote]

džeko je superzamjena i to je to, ovako je igrač manje za city.[/quote]

Po cemu je Aguero najbolji napadac ? Po ucinku ?[/quote]

po tome sto sam sebi stvara sanse,ne visi o veznom igracu koliko o njima ovise dzeko i baloteli, ,prolazi 1 na 1 ,iz nicega daje golove,dok dzeko bez silve ne bi dao 2 gola kako je dosao u city
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 04 dec 2012, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 dec 2012, 23:08

mrjasmin je napisao/la:
a ko je bolji od njega? balotelli?

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 04 dec 2012, 23:12

ciza je napisao/la:ovaj citiy je katastrofalan,al meni je veci problem sto ni DZeko ne odudara nimalo ni zalaganjem ni vjestinom od ostalih igraca, kad god ekiap igra slabo i DZeko igra slabo,a ovdje ga se prije nekoliko stranica usporedjivalo s ibrahimovicem,jednostavno za bit top napadac ,igrac, moras dat vise kad ekipa igra slabo,jednostavno ovaj psg kad je tanak ko lizalo ,ibro rijesi svojim potezom sve,kad nema lopti na tanjiru mora sam sebi stvorit sansu!
+ 1

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 dec 2012, 23:12

dijalog je napisao/la:
mrjasmin je napisao/la:
[youtube][/youtube]
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 dec 2012, 23:20

Centre forward je napisao/la:
dijalog je napisao/la:
mrjasmin je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Momak je upravu.Aguero sam sebi stvara prilike i postize golove.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 04 dec 2012, 23:28

I Dzeko je sebi u wolfsburgu znao sam stvoriti prilike, koji dribling brzinom.. mozda je mancini upravu bio kad je prije par sedmica rekao da mu fali sampouzdanja.. zar nije dao onaj fantasticni gol protiv latvije ili litvanije nedavno?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 dec 2012, 23:30

Kako je samo njemacki prvak izdominirao ovu grupu. Ah lijepo je kako vrijeme najbolje pokazuje... :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 dec 2012, 23:30

dijalog je napisao/la:

Imas Modrica pa njeg komentarisi,hajdi brisi!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 dec 2012, 23:31

JohnnyDinamitas je napisao/la:I Dzeko je sebi u wolfsburgu znao sam stvoriti prilike, koji dribling brzinom.. mozda je mancini upravu bio kad je prije par sedmica rekao da mu fali sampouzdanja.. zar nije dao onaj fantasticni gol protiv latvije ili litvanije nedavno?
slazem se al je ta ekipa 100 i neka na listi,nije isto driblat top 20-30 defanzivce svijeta,i poluigrace

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 dec 2012, 23:36

Džeko je ovu utakmicu bio katastrofalan, da ne bi onoga jednog dalekometnog šuta, ne bih znao niti da je igrao.
U nekim situacijama je zaista izgledao zrelo, podsjećao na samoga sebe, a u nekima je tako naivno gubio lopte kao neki golobradi mladić.

Smatram da je Mancini upravu kada je rekao da ima problema sa samopouzdanjem, i to ne samo sa samopouzdanjem, nego i sa koncentracijom, kao da je tokom utakmice par puta odlutao, i gubio lopte bez ikakva valjanoga razloga.
Mislim također da njemu klupa, klub, atmosfera i sve što nosi njegov status u Man City -u trenutno škodi, i da je njegova forma konstantno u padu.

Mnogi su pozivali i prizivali njegov odlazak iz Man City - a, a i ja sam jedan od njih, trenutno niti najgorem neprijatelju ne bih poželio da igra u City - u, jer je konkurencija nemilosrdna, trener je bez jasne vizije o nogometnoj igri, igrači su priča za sebe i ne žele se dodavati, veoma spora transformacija iz obrane u napad, mislim da su to neki od razloga koji bi trebali da brinu svakog normalnog navijača City - a, ali i Džeku.

Ukoliko želi povratak samopouzdanja, i vraćanje stare forme, njemu bi najbitnije bilo da ide iz City - a, mada je to u domenu SF.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 dec 2012, 23:47

Edinu je bolje da bjezi iz citya negdje gdje ce biti ciljni igrac.. Tj gdje ce ga uposljavati kao napadaca.. Ovdje se ne igra ne njega.. Nekad dobije loptu al nije to to.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 04 dec 2012, 23:53

Nije lose igrao, ali Mancini stvarno nema veze sa taktikom, njemu je taktika : ubica sto vise dobrih igraca i nek se snalaze, poceli su liciti na chelsea, nit repa nit glave
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 dec 2012, 23:54

edin protiv man utd za vikend sjedi na klupi to je sad sigurno...nema sanse da 3 utakmice za redom pocne u prvih 11 :D

balonja uvijek pocinje tekme protiv man utd ;)

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 05 dec 2012, 00:46

Čitajući komentare shvatim da samo jedan igrač igra na terenu i da je jedan dovoljan da pobjedi fantastičnih jedanaest s druge strane.Manite se ćorava posla.U ekipi našeg Džeke ne funkcioniše ni naprijed ni nazad a bogami ni u sredini(ponekad ih spašava Hart na golu)Ovu sezonu ne igraju kao prošlu i to je problem.Možda je najveći problem u treneru koji nije u stanju zamjeniti taktiku(bar ne u ligi šampiona)nema raznovrsnost u igri,disciplina,i šta ja znam šta sve ne.Ali jedno je sigurno milioni ne igraju a to ako večeras niste vidjeli,protiv ne tako bogatog BVB,mislim da nebi trebali ni komentirati je 80% ovih postova nema veze s vezom tj temom.I na kraju ja bih volio da je naš Džeko večeras bio u žutom dresu bar bi dao gol ;) ;) .pozdrav za sve na forumu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: doki48, Proximic i 12 gostiju.