Izdrzi Edine!!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ne bi ga ni spomenuo covjek da se prije koji dan vodila polemika kako je DZeko skoro pa najbolji napadac na svijetu i najbolji igrac Citya, a ocigledno da nije,nije isto zabijat golove west brom,swanse,tottanhamu,i top klubovima u europi,da je dobar napadac stoji al da je onakav kakv ga se predstavlja nijemrjasmin je napisao/la:Pa sta ? Nije ni Tevez zabio, niti balonja, niti Aguero. Tako da nemoj valjati gluposti.dijalog je napisao/la:još jedna utakmica u prvih 11 i naravno nije zabio.
i onda se pitaju zašto ne igra u prvih 11, nego ga mancini koristi kao super-zamjenu.
tevez je u odličnoj formi u zadnje vrijeme, a aguero je najbolji napadač citya ubjedljivo.mrjasmin je napisao/la:Pa sta ? Nije ni Tevez zabio, niti balonja, niti Aguero. Tako da nemoj valjati gluposti.dijalog je napisao/la:još jedna utakmica u prvih 11 i naravno nije zabio.
i onda se pitaju zašto ne igra u prvih 11, nego ga mancini koristi kao super-zamjenu.
Po cemu je Aguero najbolji napadac ? Po ucinku ?dijalog je napisao/la:tevez je u odličnoj formi u zadnje vrijeme, a aguero je najbolji napadač citya ubjedljivo.mrjasmin je napisao/la:Pa sta ? Nije ni Tevez zabio, niti balonja, niti Aguero. Tako da nemoj valjati gluposti.dijalog je napisao/la:još jedna utakmica u prvih 11 i naravno nije zabio.
džeko da igra stalno u prvih 11 ne bi zabio više od 2 gola do sad.
džeko je superzamjena i to je to, ovako je igrač manje za city.
a ko je bolji od njega? balotelli?mrjasmin je napisao/la:
Po cemu je Aguero najbolji napadac ? Po ucinku ?
+ 1ciza je napisao/la:ovaj citiy je katastrofalan,al meni je veci problem sto ni DZeko ne odudara nimalo ni zalaganjem ni vjestinom od ostalih igraca, kad god ekiap igra slabo i DZeko igra slabo,a ovdje ga se prije nekoliko stranica usporedjivalo s ibrahimovicem,jednostavno za bit top napadac ,igrac, moras dat vise kad ekipa igra slabo,jednostavno ovaj psg kad je tanak ko lizalo ,ibro rijesi svojim potezom sve,kad nema lopti na tanjiru mora sam sebi stvorit sansu!
[youtube][/youtube]dijalog je napisao/la:a ko je bolji od njega? balotelli?mrjasmin je napisao/la:
Momak je upravu.Aguero sam sebi stvara prilike i postize golove.Centre forward je napisao/la:[youtube][/youtube]dijalog je napisao/la:a ko je bolji od njega? balotelli?mrjasmin je napisao/la:
Imas Modrica pa njeg komentarisi,hajdi brisi!dijalog je napisao/la:
tevez je u odličnoj formi u zadnje vrijeme, a aguero je najbolji napadač citya ubjedljivo.
džeko da igra stalno u prvih 11 ne bi zabio više od 2 gola do sad.
džeko je superzamjena i to je to, ovako je igrač manje za city.
slazem se al je ta ekipa 100 i neka na listi,nije isto driblat top 20-30 defanzivce svijeta,i poluigraceJohnnyDinamitas je napisao/la:I Dzeko je sebi u wolfsburgu znao sam stvoriti prilike, koji dribling brzinom.. mozda je mancini upravu bio kad je prije par sedmica rekao da mu fali sampouzdanja.. zar nije dao onaj fantasticni gol protiv latvije ili litvanije nedavno?