FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blueman-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blueman-TM87 » 03 avg 2010, 13:44

Znaci nije počelo da džaba ne bježim sa posla
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 14:12

Seyo_TM je napisao/la:Koliko treba da stigne karta kada se naruci preko ovog cuda (kupikartu.ba)?
Jer mi je bas simpaticno tri dana prije tekme pustati u prodaju na ovaj nacin...
1-2 dana maksimalno, samo im naznacis u mailu. Ja sam je dobio tako.

Inace, karte jos nisu u prodaji a da li ce biti danas to se jos nista ne zna ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 03 avg 2010, 14:12

Juce sam napisao da mi neozbiljnost i neprofesionalnost laaaaaaagano idu na zivce
e sad sam ispizdio, izadjem s posla po ovom zvizdanu, udjem tacno u 12:00 mozda i koju minuticu prije kad nema karti, kazu dodji buraz za sat bit ce. Hajde kad sam vec izasao s posla malo ubijem vrijeme na ovom suncu, odem maloprije (oko 2) kad opet nema karti. Sad mi ovo vec malo vise ide na zivce, boli me i ko cita. Uvijek sam pokusavao da ne pricam o ovim losim stranama naseg kluba, ali ovo je u najkracu ruku neozbiljno.

Objavi na stranici bolan da pocinje prodaja kad imas godisnje u rukama, pokazes ih, uslikas ili sta vec i kazes prodaja pocinje sutra... uh 1001 bih sad
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 avg 2010, 14:24

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Znači pojma nemamo koliko čiji ugovor u Želji traje, osim nekih max. 6-7 igrača. Hajde, znao sam to, vrijedilo je pokušati. A još to i nije nešto tajnovito. Prijedlog za Seyu.com: Kod igrača tamo da vam stoji i dužina trajanja ugovora. Bitna je ta informacija da se bolje stekne uvid u budućnost tima. Bilo bi to super.
Podaci iz ugovora su povjerljive informacije. Ako imaš potrebu za istima, kontaktiraj menadžera kluba.
Dužina trajanja ugovora nije povjerljiva i kadgod neko potpiše na 2-3 godine, to se odmah objavi, jer je za ponos. Sad treba kriti, jer smo možda u teškoj situaciji?! I evo sad uđoh na zvaničnu stranicu Manchester Uniteda, kliknem na prvog igrača i naravno, piše dokad mu traje ugovor! ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Post Postao/la Avatar » 03 avg 2010, 14:28

Željovac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Znači pojma nemamo koliko čiji ugovor u Želji traje, osim nekih max. 6-7 igrača. Hajde, znao sam to, vrijedilo je pokušati. A još to i nije nešto tajnovito. Prijedlog za Seyu.com: Kod igrača tamo da vam stoji i dužina trajanja ugovora. Bitna je ta informacija da se bolje stekne uvid u budućnost tima. Bilo bi to super.
Podaci iz ugovora su povjerljive informacije. Ako imaš potrebu za istima, kontaktiraj menadžera kluba.
Dužina trajanja ugovora nije povjerljiva i kadgod neko potpiše na 2-3 godine, to se odmah objavi, jer je za ponos. Sad treba kriti, jer smo možda u teškoj situaciji?! I evo sad uđoh na zvaničnu stranicu Manchester Uniteda, kliknem na prvog igrača i naravno, piše dokad mu traje ugovor! ;)

Pa nismo mi Manchester -.-'

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 14:28

Željovac je napisao/la:I evo sad uđoh na zvaničnu stranicu Manchester Uniteda, kliknem na prvog igrača i naravno, piše dokad mu traje ugovor! ;)
Sacekaj 1-2 decenije, bice i kod nas isto tako .. 8-)
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 14:31

Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica sa Zvijezdom igra se u subotu u 20:30.
Izgleda da je dosla nova informacija u vezi ove utakmice po kojoj se ista Igra u nedelju, 08.08. u 20:30.
AMAR OSIM

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 avg 2010, 14:35

Željovac je napisao/la:
Samo su kod nas u državi ugovori, plate i slično "poslovna tajna". Svugdje u svijetu takve informacije možeš saznati bez ikakvih problema. Kod nas je uvijek "ma ne bih sad o ciframa, to ne bi bilo uredu." Šuplja, brate, šuplja.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 03 avg 2010, 14:37

Stole iz Bora je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica sa Zvijezdom igra se u subotu u 20:30.
Izgleda da je dosla nova informacija u vezi ove utakmice po kojoj se ista Igra u nedelju, 08.08. u 20:30.
kažem ja

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 14:57

Polugodisnje i godisnje karte su pustene u prodaju.
AMAR OSIM

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 14:59

Stole iz Bora je napisao/la:Polugodisnje i godisnje karte su pustene u prodaju.

eehhh sad dokad ce bit u prodaji :)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 avg 2010, 15:02

Kad god dosle dobrodosle...samo nek je stao rat i nek je ziva glava :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 avg 2010, 15:12

Seyo_TM je napisao/la:
Kad god dosle dobrodosle...samo nek je stao rat i nek je ziva glava :mrgreen:
Ili, sto bi rekli, Boze zdravlja a ostalo kako bude .. ;)
AMAR OSIM

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 15:26

Stole iz Bora je napisao/la:
Željovac je napisao/la:I evo sad uđoh na zvaničnu stranicu Manchester Uniteda, kliknem na prvog igrača i naravno, piše dokad mu traje ugovor! ;)
Sacekaj 1-2 decenije, bice i kod nas isto tako .. 8-)

stari malo nam je 1-2 decenije , min jedno 5 decenija :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 15:29

sad gledam tabelu sto stoji na stranici i primjeti

sarajevo zadnje xaxaxa iako ima utakmicu manje isto kao i mi , a ostali klubovi sa - gol razlikom ispred njih :D

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 03 avg 2010, 16:13

Rovčanin predvodi napad, Čolić na desnom boku
Nakon neuspješnog eksperimenta sa Srđanom Stanićem na desnom boku, za tu poziciju konkuriši Čolić i Makedonac Goran Gančev

Sarajevski Željezničara novu premijerligašku sezonu otvara sutra, utakmicom prvog kola protiv Olimpika na Koševu. Sudeći prema posljednjim treninzima Amar Osim će i dalje ostati vjeran formaciji sa jednim izrazitim napadačem.

S tim de će to na startu ove sezone, umjesto Lazara Popovića, biti Damir Rovčanin. Rovčanin je u uzvratu protiv Hapoela bio vrlo dobar i nedostajao mu je samo gol da za svoj nastup u pretkolu Lige prvaka dobije odličnu ocjenu.

Pored Rovčanina, još jedna novina sutra bi trebala biti povratak Benjamina Čolića u startnu postavu. Nakon neuspješnog eksperimenta sa Srđanom Stanićem na desnom boku, za tu poziciju konkurišu Čolić i Makedonac Goran Gančev. No, Čolić, koji je na toj poziciji odigrao dobar dio prošle sezone, puno je izvjesnije opcija.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 avg 2010, 16:22

lottdogg je napisao/la:Rovčanin predvodi napad, Čolić na desnom boku
Ovo bi mi bilo baš za muštuluka! Svaka čast konkurentima, ali ovi momci imaju još prostora za napredovanje, jedan je naša škola, na njima se može zaraditi, a i BiH može u budućnosti imati korist. Baš bi bilo ekstra da im Amar sutra pruži priliku. Siguran sam da bi je iskoristili. Samo se ne bih složio da je Stanić na desnom beku promašaj. To sam mislio nakon Tel Aviva, ali u revanšu se vidjelo da on to može odlično odigrati. Pogotovo u nekim recimo domaćim utakmicama, gdje nema puno posla u defanzivi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 03 avg 2010, 16:26

posto je ovo borovina napisao u napadu ocekujem lazara a na desnom beku ganceva

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 avg 2010, 16:28

Željovac je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:Rovčanin predvodi napad, Čolić na desnom boku
Ovo bi mi bilo baš za muštuluka! Svaka čast konkurentima, ali ovi momci imaju još prostora za napredovanje, jedan je naša škola, na njima se može zaraditi, a i BiH može u budućnosti imati korist. Baš bi bilo ekstra da im Amar sutra pruži priliku. Siguran sam da bi je iskoristili. Samo se ne bih složio da je Stanić na desnom beku promašaj. To sam mislio nakon Tel Aviva, ali u revanšu se vidjelo da on to može odlično odigrati. Pogotovo u nekim recimo domaćim utakmicama, gdje nema puno posla u defanzivi.
Stanic je jednu utakmicu odigrao jako lose,a drugu odlicno ,iako nije odigrao cijelu tu drugu utakmicu...to vjerovatno znaci da on moze igrati tu poziciju,medjutim problem su moguce oscilacije njegove igre na desnom boku...a to nije pozeljno,i definitivno ocrtava igraca koji nije odigrao puno i stekao dovoljno rutine za tu poziciju konkretno...slazem se da treba Colica staviti i dati mu novu sansu,a Stanic ipak neka ide malo vise ispred,kad dobije sansu jer je gore ipak veca guzva da bi mu mjesto uopste bilo zagarantovano
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 avg 2010, 16:28

eliminator je napisao/la:posto je ovo borovina napisao u napadu ocekujem lazara a na desnom beku ganceva
Haha :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []