PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Da ne znaš o kome se radi, čovjek bi rekao da je slika sa priprema italijanske reprezentacije. Šminka nema šta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Fali mu jos i nas De Rossi.Virtu4l je napisao/la:Da ne znaš o kome se radi, čovjek bi rekao da je slika sa priprema italijanske reprezentacije. Šminka nema šta.

'brojevi za par puta manji'Thetraphak1921 je napisao/la:Fali mu jos i nas De Rossi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nani nije zasluzio crveni !Besic je napisao/la:795 dan
Nije bio ofsajd protiv Nigerije
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
kozojebima i mladost ukrala 2 igraca

Uskoro tekst ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/krah-tra ... car/178111
http://sportsport.ba/bh_fudbal/krah-tra ... car/178111
- Thetraphak1921
- Kontakt:
?TobeYarabi je napisao/la:kozojebima i mladost ukrala 2 igraca![]()
![]()
![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:?TobeYarabi je napisao/la:kozojebima i mladost ukrala 2 igraca![]()
![]()
![]()
Ekipa FK Sloboda Tuzla je u pregovorima sa četiri igrača!
Goran Brkić ima 25 godina. Igra na poziciji centralnog veznog. Karijeru je počeo u OFK Beogradu. Igrao je još u Metalcu i Zemunu!
Milan Nedučić ima 24 godine i igra za FK Dinamo Vranje! Igra na poziciji centralnog štopera! Zvanično je proglašen za najboljeg štopera 1 Lige Srbije( druga liga )!
Boris Grozdić ima 20 godna i igra za ekipu Virtus Lanciano. Igra na poziciji lijevog beka i desnog beka i štopera! Karijeru je počeo u Hajduku iz Kule, a igrao je još za Palermo.
Kao što ste već mogli vidjeti na TzSportu, ekipa Slobode je u pregovorima sa Petrom Oyalinkom. Večeras će se znati da li će on doći na jednogodišnju posudbu u FK Sloboda Tuzla!
Goran Brkić (25) – igrač sredine terena. U Mladost DK dolazi iz ekipe Zemuna. Ponikao je u OFK Beogradu, a igrao je još za Mladost iz Apatina, Kolubaru, Jedinstvo iz Užica i Metalac. Ubilježio i 21 nastup u reprezentativnom dresu Srbije, U17 i U19 gdje je postigao šest golova.
Milan Nedučić (24) – je 195 cm visoki stoper. U Kakanj je došao iz ekipa Dinama iz Vranja gdje je u prošloj sezoni proglašen za najboljeg defanzivca Prve lige Srbije. Igrao je još za Dinamo iz Pančeva, Dolina Padinu i Sentu.
Fakat je ovo postalo obdaniste, druze ako nemas sta napisat ne pisi ni gluposti, to je pokupljeno s fb.
Nece ni mene ova tema dugo vidjet, bio si upravu @Pastrmka.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Palijanje,kandzija,hipokrizija,timarenje,turkoflija,evnuh ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- TobeYarabi
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Fakat je ovo postalo obdaniste, druze ako nemas sta napisat ne pisi ni gluposti, to je pokupljeno s fb.

Sutra se vraca..Besic je napisao/la:Palijanje,kandzija,hipokrizija,timarenje,turkoflija,evnuh ...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma sta zna Rinuka troll obicni, jos novi nikovi su se pojavili ovdje vecinom pitari u toku sezone su bili u rupama, isto ocekujem kad pocne sezona.DoeTz je napisao/la:Fakat je ovo postalo obdaniste, druze ako nemas sta napisat ne pisi ni gluposti, to je pokupljeno s fb.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Nego kad igrate prvu utakmicu EL?
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
nakon što te ona djevojčica ispreskakala nisi ni trebo ulazitiTobeYarabi je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Fakat je ovo postalo obdaniste, druze ako nemas sta napisat ne pisi ni gluposti, to je pokupljeno s fb.
Nece ni mene ova tema dugo vidjet, bio si upravu @Pastrmka.![]()
![]()
![]()
![]()

ako te ne prozivam, onda te gotivim
30.6AzaKamikaza je napisao/la:Nego kad igrate prvu utakmicu EL?
SAMIRRe tebra ko ce nas najvise nagoozit naredne sezone u onih par kola sto Hurtic bude trener
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakvi god rezultati budu, majkl ce da dominira na vasoj temi.Besic je napisao/la:SAMIRRe tebra ko ce nas najvise nagoozit naredne sezone u onih par kola sto Hurtic bude trener
- MocMahale444
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 7 gostiju.