Sve to ce imati smisla ako tekma bude rezultatski ok po nas.Nebi valjalo da je pokvari negativan rezultat pa da moramo psovati ljudima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Papak, smiri riku volova u glavi, pa onda nekom reci da je šaban. Moje misljenje ja da moras biti debilčina da nekom psujes dijete, makar to bio i uhljup Žižović, to sto je u tvom selu to normalno, je tvoja stvar, kad ste navikli kamena s ramena pa vam je sve na ho-ruk.duplakruna46 je napisao/la:Ma ne lazi sabane. Istok nosi klub kako su ovi poceli navijati sami za sebe. Ne pravi se pametan!pitara je napisao/la:Nikad vise na Istok na utakmicu **** te grob kakvih mentola ima, vodite djecu na Sjever, bolje da budu huligani nego debilčine.
U pravu si 100%,ja sam mislio da se mozemo i ovako nekako prekrpariti dok se oporavljeni ne vrate ali izgleda tesko. Sreca pa imamo dva beton stopera i uspjevamo nesta naprijed napraviti nekako inace ko zna kakvi bi rezultati bili. Definitivno se je morao dovesti kvalitetan dm ili cm jos prije dvomeca sa Bateom ali jbg sad.Inijesta je napisao/la:Stanojevic kako osjetljivu povredu ima daj boze da se ikako oporavi ove sezone, Oremus sigurno jos 1-2 mjeseca out, Rahmanovic Bog zna sta je i hoce li ikako igrati
Mi ne da krpimo sredinu nego je bukvalno nemamo, igra Krle kojem to nije pozicija, dva momka koji ne mogu iznijet polusezonu na ledjima i Gavric koji ce ako se ovako nastavi izdahnuti ma terenu, veceras su nam ljudi pojeli sredinu, ubili nas trkacki , sreca pa imas dva bedema Serbecica i Lazica pa su vecinu tiga ocistili
Ili nek dovedu igraca ili se nadat da ce se Rahman vratit sto prije, ova sredina ne moze dugo izdrzat
Brzom intervencijom Službe Hitne pomoći Kantona Sarajevo večeras je navijaču FK Sarajeva spašen život, a riječi hvale ne prestaju pristizati na spasilački tim koji se nalazio na Koševu.Laznjak je napisao/la:Zna li neko kako je onaj lik sa zapada sto ga hitna odvuce prije tekme?
U mom’ selu je to normalnije nego vuci spidaru u wc Koseva, pusiti travu i smijati se kad sto se vaklje pale i jeb*avati majke dedama sa strane sto odvoje 4 KM da gledaju voljeni klub. Normalnije je nego izbijati klubu svaki vikend 5000 KM ili zadnje ljeto u Evropi min 50 000€. Normalnije je nego da “vodja” se dere :”**** vam majku, hajde braco navijajte...pitara je napisao/la:Papak, smiri riku volova u glavi, pa onda nekom reci da je šaban. Moje misljenje ja da moras biti debilčina da nekom psujes dijete, makar to bio i uhljup Žižović, to sto je u tvom selu to normalno, je tvoja stvar, kad ste navikli kamena s ramena pa vam je sve na ho-ruk.duplakruna46 je napisao/la:Ma ne lazi sabane. Istok nosi klub kako su ovi poceli navijati sami za sebe. Ne pravi se pametan!pitara je napisao/la:Nikad vise na Istok na utakmicu **** te grob kakvih mentola ima, vodite djecu na Sjever, bolje da budu huligani nego debilčine.
Ja tek ušao na stadion, nisam se ni smjestio, kad vidim nose čovjeka odozdo. Ondje kod stepenica ga staviše i reanimirale su ga one sestre desetak minuta i vidim da je sve dobro završilo. Šok veliki, sreća sve dobro završi, valjda ne bude posljedica kakvih. Svaka čast hitnoj.Laznjak je napisao/la:Zna li neko kako je onaj lik sa zapada sto ga hitna odvuce prije tekme?
I kakve ja imam veze s tim pa sam saban i lazem?duplakruna46 je napisao/la:U mom’ selu je to normalnije nego vuci spidaru u wc Koseva, pusiti travu i smijati se kad sto se vaklje pale i jeb*avati majke dedama sa strane sto odvoje 4 KM da gledaju voljeni klub. Normalnije je nego izbijati klubu svaki vikend 5000 KM ili zadnje ljeto u Evropi min 50 000€. Normalnije je nego da “vodja” se dere :”**** vam majku, hajde braco navijajte...pitara je napisao/la:Papak, smiri riku volova u glavi, pa onda nekom reci da je šaban. Moje misljenje ja da moras biti debilčina da nekom psujes dijete, makar to bio i uhljup Žižović, to sto je u tvom selu to normalno, je tvoja stvar, kad ste navikli kamena s ramena pa vam je sve na ho-ruk.duplakruna46 je napisao/la: Ma ne lazi sabane. Istok nosi klub kako su ovi poceli navijati sami za sebe. Ne pravi se pametan!
Ultra mega giga moderni sjever. Saka jada, sto je primjetio i zapad i istok.
Nazalost ali tako je!