FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Šta je Bus uradio jbt?
Negdje sam procitao da najvjerovatnije nece biti spreman..FKKrajina je napisao/la:Hoce li Pique biti spreman za real?
evo Busquets dobi crveni.
" onclick="window.open(this.href);return false;!
ko bi slucajno zelio vidjeti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jeste li sretni realovci ?Raul_64 je napisao/la:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja taman prebacio na meč Juve - Shakhtar, pa ne vidjeh crveni. Vidjeh samo da Busquets ide ka tunelu i to je to. Nego, što ljudi udaraju Messija, to je za ne povjerovati. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
samo je kreten sretan.FKKrajina je napisao/la:Jeste li sretni realovci ?Raul_64 je napisao/la:
NE bi bo sretan da je neki od dajvera slomio a kamoli Puyol.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Stvarno ne znam sta pokusavaju ovi Benficini igrači, da povrijede sve igrače??
Frajer napuco svog igraca i dobio crveni
Ovaj Matic trebo do sad 5 zutih dobiti a covjek na terenu.

Ovaj Matic trebo do sad 5 zutih dobiti a covjek na terenu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- skyisthelimit
Ja onog firauna Matica sve mu yeb.m od reda cigansko. Daj firgosu prestani vise.... 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ufffff loma, bem' ti, prestao sam da gledam tekmu nakon Barcinog drugog gola, kako je slomi
taman se oporavio 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Raul_64 je napisao/la:

ontopic: neka je onaj biskvit dobio sasvim zasluzeno

HZ87
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za sta je tacno Busquets dobio crveni?
Btw. mali dio mene zeli da Real napuca Barcu sad u subotu samo da skontaju koliki su debili da se u sezonu upustaju sa 2 stopera.
Btw. mali dio mene zeli da Real napuca Barcu sad u subotu samo da skontaju koliki su debili da se u sezonu upustaju sa 2 stopera.
Steta za Puyloa ali mislim da mu je pukla ruka.... sto nije onome smetu Busqetu ili Fabregasu cc
Iskreno, bez Pique i Puyola,uz ovakvu formu Mascherana,pocinjem da se opasno bojim Reala. Znat ce oni iskoristiti svoju prilik da igraju protiv ekipe koja nece imati pravog stopera u ekipi. Sranje.
Ne do Bog nikomemeskalin je napisao/la:Steta za Puyloa ali mislim da mu je pukla ruka.... sto nije onome smetu Busqetu ili Fabregasu cc

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nevjerovatno da neko zeli drugom covjeku nesto slicnomeskalin je napisao/la:Steta za Puyloa ali mislim da mu je pukla ruka.... sto nije onome smetu Busqetu ili Fabregasu cc

Kaze komentator na bht,Biskvit dobio crveni zbog prigovora

Uh kakva šteta, i to baš pred El Clasico. Budimo realni, Barcine jedine ranjive tačke su golman i stoperski tandem ako u istom nema Puyola ili Piquea.
Pa sta je sa Piketom, hoce li on biti spreman za klasiko?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.