Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne znam sto ulazite u raspravu sa divljacima sa obronaka Manjace...
To su ljudi bez stida i obraza, cast izuzetcima ako ih ima.
To su ljudi bez stida i obraza, cast izuzetcima ako ih ima.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Krupa - Mladost sudija Gigovic, nema prijenosa
Grbic u Vrapcicima

Grbic u Vrapcicima

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gigović u Krupi
Grbić u Mostaru
Musa u Bijeljini
Kažu objektivni banjalučani, što se žalite
Cirkus!

Grbić u Mostaru

Musa u Bijeljini

Kažu objektivni banjalučani, što se žalite

Cirkus!
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Ovi pojedinici sto znaju sta ce sve biti do kraja cudi me da ne uzmete cifru na kladionici.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Mozda u vasoj mitomaniji negdje pise da ako vise puta ponavljate neku laz da to automatski postaje istina, ali na vasu zalost nije tako.Schlager je napisao/la: ↑28 apr 2021, 15:41Ovdje mi nije ostala prazna duša,imao sam suđenje kakvo očekujem sad kad je moje vrijeme došlo...Mada je i ovdje najveća elementarna greška bila što mi je poništen čist gol Vranješa kod 0-0....Ostalo je bilo ok,Veležu nije dozvoljeno da pređe centarDembaBa21 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 15:36Kada gleds ovaj video bude li te bar malo stid bar trunkicu.Schlager je napisao/la: ↑28 apr 2021, 15:27
Tako je!!
Do prije dva kola,prvi na tabeli su bili Sarajevo i Široki....otresli smo i jedne i druge,ali ipak mi je malo prazna duša ostala,jer sve je bilo čisto i bez mrlje.
U Vrapčićima se nadam da ćemo pobjediti uz bar malu dozu lopovluka...nije mi to to,ako mi budu nešto čestitali ovdje,i tako...
Ali posteno kazi.
Nije ponisten cist gol, golman je odbranio

Okaci snimak...mislim,nije da ti ne vjerujem,ali ajd,reda radiRodjeni81 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 16:33Mozda u vasoj mitomaniji negdje pise da ako vise puta ponavljate neku laz da to automatski postaje istina, ali na vasu zalost nije tako.
Nije ponisten cist gol, golman je odbranio![]()
Bez kmečanja kad Vico padne, molit ću

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Imas na tom snimku gore, na 3:10.Schlager je napisao/la: ↑28 apr 2021, 16:35Okaci snimak...mislim,nije da ti ne vjerujem,ali ajd,reda radi
hmmm..skoro si me ubjedio...mada možda nije to taj slučaj..možda ovo na šta ja mislim nema na snimku

-
- Kontakt:
Maštam i ja da ću ratka Ninu Badrić pa nažalost nemam šansi.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Previše se ložimo,mi između sebe,a Sarajevo će uzeti titulu najopuštenije moguće...Nemaju gdje boda izgubiti,osim sad u subotu gdje vjerujem u Željezničar..plus,ako bude gol razlika odlučivala, u zadnjem kolu Olimpic i Vucovi neće imati svoj dan,i Sarajevo će pobjedit 9-0,ili koliko već bude trebalo.to mi je deja vu,što sam već doživio...kad sam gledao 2016 u FK Sarajevo,kao u Boga,bio siguran da je to preveliki klub da proda i obraz i guzicu....Ali jbg,Vucovi imali svoj dan tad na Koševu,i Sarajevo-Olimpic 1-3...dešava se...kao što se i nama sve ovo sada dešava
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 28 apr 2021, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo je svoje ispucalo prošle godine.
- Tristan
- Kontakt:
To je ta situacija, Vranjes opalio bezveze kad je cuo pistaljku.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ovaj klaun u fazonu "pitari se sakrili u rupe", a meni, najjednostavnije rečeno, samo puca kur.ac za priču o sudijama na utakmici Velež-Borac.
Baš kao i za ta dva kluba. 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Eh super, onda bi bilo vrh da osnujete udruzenje premijerligasa sami sa sobom, da vam ne ispadne titula iz ruka. A u sustini, ovako svi razmisljate, pa i celnici klubova. Lijepo je bilo profitirati prosle godine, slucajno, jer je liga prekinuta kako bi Borac izasao u Evropu i nije im bilo bitno ko je prvi.
Upozoravani ste i sad se sve to ostvaruje. Al opet, lijepo je znati zasto zelite to udruzenje

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Od tog udruženja nema ništa. Sarajevo se prodalo njima prošle godine za korona titulu. Sad se nerviraju, a lijepo ih se upozoravalo. Ali jok, treba tabute Želje nositi. Što ne znači da su jedini krivci. Svi šute, a Vico dominira. Uživajmokillafrommanilla je napisao/la: ↑28 apr 2021, 17:13Eh super, onda bi bilo vrh da osnujete udruzenje premijerligasa sami sa sobom, da vam ne ispadne titula iz ruka. A u sustini, ovako svi razmisljate, pa i celnici klubova. Lijepo je bilo profitirati prosle godine, slucajno, jer je liga prekinuta kako bi Borac izasao u Evropu i nije im bilo bitno ko je prvi.
Upozoravani ste i sad se sve to ostvaruje. Al opet, lijepo je znati zasto zelite to udruzenje![]()