Koja je prevara od igraca ovaj Grahovac. Uvijek bio.Vucevich je napisao/la:Astana vodi 2-0, Anicic od pocetka, Grahovac na klupi.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kroz sredinu: golman, štoperi, vezni red, napadači superiška. Šta je sa krilima i bekovima? Još uvijek imamo samo tri igrača za četri pozicije: Kolašinac, Lulić, Višča. Objektivno bar osam igrača bi morali imati.
Zadnja izmjena: Arnelv52, dana/u 26 jul 2017, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Simunovic u pocetnoj postavi za Celtic, igraju protiv Rosenborga 
Hajrovic i Milicevic za krilne napadace ali desni bek je stvarno lose pokrivena pozicija.Arnelv52 je napisao/la:Kroz sredinu: golman, štoperi, vezni red, napadači superiška. Šta je sa krilima i bekovima? Još uvijek imamo samo tri igrača za četri pozicije: Kolašinac, Lulić, Višča. Objektivno bar osam igrača bi morali imati.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Mogli bi ove godine imat rekordan broj internacionalaca u CL tj.ako prodju svi njihovi klubovi cini mi se...izvinite ako grijesim 
Kao što reče @dubrovnik, ova krila i možeš pokriti nekako, imaju tu standardni Lulić i Višća, Hajrović ako se oporavi od povrede, biće sigurno koristan igrač. Pored njih trojice, možeš na tim pozicijama koristiti Milićevića, tu je mladi Milošević iz Konye, Krunić je također pokazao da može odigrati dobro na krilu.dubrovnik je napisao/la:Hajrovic i Milicevic za krilne napadace ali desni bek je stvarno lose pokrivena pozicija.Arnelv52 je napisao/la:Kroz sredinu: golman, štoperi, vezni red, napadači superiška. Šta je sa krilima i bekovima? Još uvijek imamo samo tri igrača za četri pozicije: Kolašinac, Lulić, Višča. Objektivno bar osam igrača bi morali imati.
Jedino je taj desni bek stvarno najlošija pozicija u timu, nemaš nijednog ozbiljnog igrača tu. Na toj poziciji je jedina opcija Vranješ, a i on u AEK-u igra stopera, kao i u većini klubova gdje je nastupao do sada, izuzev možda baš mlađih dana i Gijona gdje je većinu utakmica igrao na desnom beku.
Bičačkić, Bešić i ostali na desnom beku, sve je to krpljenje i bezvezni gubitak tih igrača na drugim pozicijama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni je Vranješ sasvim OK bek u reprezentaciji. Da ne navodim konkretno imena i tako nepotrebno skrenem diskusiju, ali generalno imamo igrače koji igraju na prirodnim pozicijama i u boljim klubovima od AEK-a pa po meni u prosjeku pružaju slabije partije.
A kad Vranješa nema, e to je tek pravi belaj... Ako uzmemo da je Bešić (pod uvjetom da povrati formu) previše bitan u veznom redu, a da se Bičakčić, barem po meni, nije pokazao baš u najljepšem svjetlu na beku, lično volio bih vidjeti eksperiment sa Cimirotom na toj poziciji...
A kad Vranješa nema, e to je tek pravi belaj... Ako uzmemo da je Bešić (pod uvjetom da povrati formu) previše bitan u veznom redu, a da se Bičakčić, barem po meni, nije pokazao baš u najljepšem svjetlu na beku, lično volio bih vidjeti eksperiment sa Cimirotom na toj poziciji...
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 26 jul 2017, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ma može i on, mislim da mu je to bila primarna pozicija prije dolaska u Sarajevo, kasnije su ga oni "montirali" u vezni red, što je bio pun pogodak s obzirom na stvari koje su se dešavale u budućnosti.
Jer, dok je igrao na desnom beku, u Leotaru i mladoj reprezentaciji, nije baš ostavio neki utisak, barem na mene. Jedan Memija je dosta ozbiljnije izgledao na toj poziciji, pa sad skontaj otrpilike kakav je Cimi bio.
Jer, dok je igrao na desnom beku, u Leotaru i mladoj reprezentaciji, nije baš ostavio neki utisak, barem na mene. Jedan Memija je dosta ozbiljnije izgledao na toj poziciji, pa sad skontaj otrpilike kakav je Cimi bio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izgleda da Bosanci ne vole poziciju desnog beka, bas slabe sanse da se neko tu i pojavi u nasoj BiH PL... Mislio sam jednom da ce Kadusic biti taj ali lik je teska prevara
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slaba mu je psiha totalno, poslije poraza od Zarie i opcenito poslije loseg rezultata taj vise ne smije dodati lopte. Sta se desava u onoj zalizanoj glavi ja ne znam.Vucevich je napisao/la:Izgleda da Bosanci ne vole poziciju desnog beka, bas slabe sanse da se neko tu i pojavi u nasoj BiH PL... Mislio sam jednom da ce Kadusic biti taj ali lik je teska prevara
Nije da ne vole, nego niko nema kvalitet da odigra tu poziciju, jer je danas ta pozicija što se tiče trke i odgovornosti (bara-bara sa defanzivnim veznim) vjerovatno najzahtjevnija.
Valja špartati 90. minuta gore-dole, igrati odbranu, igrati napad, sve to da bi bio solidan bek, zato ih nema, pogotovo ne u našoj ligi. Imamo tog Kolašinca, koji je naravno dijete iz dijaspore, Njemačka škola fudbala.
Valja špartati 90. minuta gore-dole, igrati odbranu, igrati napad, sve to da bi bio solidan bek, zato ih nema, pogotovo ne u našoj ligi. Imamo tog Kolašinca, koji je naravno dijete iz dijaspore, Njemačka škola fudbala.
Cini mi se da nasi omladinski treneri (u BiHPL) samo znaju pravit igrace za poziciju centralnog ili ofanzivnog veznog.Raonffa je napisao/la:Nije da ne vole, nego niko nema kvalitet da odigra tu poziciju, jer je danas ta pozicija što se tiče trke i odgovornosti (bara-bara sa defanzivnim veznim) vjerovatno najzahtjevnija.
Kod nas kad bek ima bilo kakvu tehniku i brzinu odmah ga u mladjim kategorijama prebacuju na krilo.
Pa to ti je to, tehnika i prirodni talenat, najbolja stvar za takve pozicije i rađanje takvih igrača, i to mahom 'dizelaša' koji ne mogu pratiti tempo modernog fudbala.Vucevich je napisao/la:Cini mi se da nasi omladinski treneri (u BiHPL) samo znaju pravit igrace za poziciju centralnog ili ofanzivnog veznog.Raonffa je napisao/la:Nije da ne vole, nego niko nema kvalitet da odigra tu poziciju, jer je danas ta pozicija što se tiče trke i odgovornosti (bara-bara sa defanzivnim veznim) vjerovatno najzahtjevnija.
Dilaver u prvih 11 protiv Utrechta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sehic je kod Hajduka prijavljen za utakmicu protiv Danaca. U prvenstvu se poceo uvoditi u igru. Moglo bi I od njega nesto biti.Sabinho je napisao/la:Dilaver u prvih 11 protiv Utrechta.
Da makar jedan od ove dvojice proigra. Sreci nigdje kraja.
Milosevic strijelac u prijateljskoj protiv Al Ahlija.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
hurem je napisao/la:Milosevic strijelac u prijateljskoj protiv Al Ahlija.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ima na Areni 3 Bordeaux - Videoton, da vidim tog Suljića, kojeg su toliko prizivali u reprezentaciju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Mora da je bio dobar ovaj Busuladzic, pa je odmah zamijenjen na pocetku drugog poluvremena. 
Ocekivao sam i Gojaka danas u prvih 11.
Btw, Osijek na pragu pobjede protiv PSV-a u Holandiji.
Ocekivao sam i Gojaka danas u prvih 11.
Btw, Osijek na pragu pobjede protiv PSV-a u Holandiji.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Beduin, DjaniTarik, Lavcina, lol89, Micron, nerkolfc, random11, visarionovich i 76 gostiju.