Apolon zar nisi pratio LP temu juce otidji da se nasmijes ko covjek.
Prosuo ga ciripiri ko manijaci lesinare u Kupresu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Nije teško zaključiti ko ima ovakav mentalni sklop na forumu da odgovara sam sebi.
Pa vidim da ima isti stil pisanja potpuno, al ne bi valjda sam sebi odgovorao na postove i pitao sam sebe da razmjenjuje dick picswadethegreat je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:39Apolon zar nisi pratio LP temu juce otidji da se nasmijes ko covjek.
Prosuo ga ciripiri ko manijaci lesinare u Kupresu.
Priznao na temi juce uhvatio ga ciripiri u momentuBrokula je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:41Pa vidim da ima isti stil pisanja potpuno, al ne bi valjda sam sebi odgovorao na postove i pitao sam sebe da razmjenjuje dick picswadethegreat je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:39Apolon zar nisi pratio LP temu juce otidji da se nasmijes ko covjek.
Prosuo ga ciripiri ko manijaci lesinare u Kupresu.![]()
Da, to je to. Guardioli Eto’o donese tripletu i lik ga proda na ljeto. Tourea zamijeni Busquetsom i pogodi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 08:08Kloppov problem je isti onaj što je imao u zadnjim godinama u Dortmundu i Mainzu. Jednostavno on se zaljubi u svoje igrače i teško im je reć NE, nešto poput roditelja za dijete, on bi radije gledao Hendersona u veznom redu još 5 godina nego ga posadio na klupu/prodao i doveo tri nova veznjaka. Dok Guardiola na drugu stranu nema milosti po tom pitanju, 2-3 loše utakmice i seliš na klupu skroz pa se izbori opet za mjesto, ako se pobuniš letiš iz kluba.
Plava lokomotiva ce okrenuti siromasnu Borussiju na Bridgeu
Mislim da je isto HAARP ukljucen u ovaj strmoglavi pad Liverpoola. Bilo je par cudnih potresa kod 2-0, i odjednom nakon toga sve ode na stranu Reala.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 11:00Od odlaska Lovrena nisu osvojili ni PL ni LP. Nije ni to slučajno.
Kakve to ima veze? Mi navijači Intera znamo na čemu smo i ne vidimo svjetlo na kraju tunela dok nas ne kupi neko ko može kupovat (već tri godine se finansiramo od prodaje igrača, pokušaj zamislit da tvoj klub tako posluje gdje bi bili) a Serie A je odavno u kanalu... ali barem znamo da mi koji navijamo za Inter i simpatišemo Seriju A smo pravi fanovi jer svi bandwagineri su poslije 2012. otišli navijati za klubove iz Engleske "NBA" lige
Idi lezi milioner.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:50Guardiola baš nije normalan, 500 milijardi utrošenih i ne možeš Leipziga rahat proći, uz to imaš klupu od pola milijarde i ne mijenjaš ništa 90 minuta, nadam se da će ga arapi najurit.
Bernardo je bezmudaš i ziheraš najveći ikad, to si dobro primijetio. KDB(a i Bruno) bi izbacio Halanda na ovu odbranu Lajpciga makar 2-3 puta u čistu šansu, al eto i to je (ne)kvalitet igrača, da ima muda s ovom tehnikom i motorikom bio bi 5 puta bolji igrač.Poligon10 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 23:02Bernardo fino iznosi loptu i ima dosta prostora za pas u prostor iza odbrane za Erlinga, ali logično on se odlučuje za pas u stranu. Mislim, u onoj situaciji Bruno i Bruyne će 10 od 10 puta gurnuti taj pas koji može izbaciti igrača 1 na 1, a ovi se sve vrijeme odlučuju za neku sigurniju varijantu. City nije u elementu i dosta stvari moraju promijeniti ako žele trofej ove sezone.
Da se razumijemo Bernardo je igrao duboko u vezi i isključivo je bio zadužen za iznošenje lopte i izgradnju napada. Kasnije je malo išao visočije pa je samim tim imao par prilika za pas u prostor koje nije iskoristio. Za ulogu koju mu pripremi Pep, Bernardo je savršen i nema mu se šta prigovoriti, a za ono što večeras nije niko radio (te lopte u prostor), Bruyne je jedini igrač Citya koji to može odraditi. Bez Kevina nema pobjeda na ovom nivou i prolaza do kraja u LP. Iskreno meni su više kočili igru Mahrez i Gundogan i oni su ti koji su trebali odigrati zadnji pas, dok je s drugr strane Grealish bio najbolji ofanzivac Citya. Konačno je direktniji s lotpom i večeras je mogao upisati još neku asistenciju.bodi123 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 23:12Bernardo je bezmudaš i ziheraš najveći ikad, to si dobro primijetio. KDB(a i Bruno) bi izbacio Halanda na ovu odbranu Lajpciga makar 2-3 puta u čistu šansu, al eto i to je (ne)kvalitet igrača, da ima muda s ovom tehnikom i motorikom bio bi 5 puta bolji igrač.Poligon10 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 23:02Bernardo fino iznosi loptu i ima dosta prostora za pas u prostor iza odbrane za Erlinga, ali logično on se odlučuje za pas u stranu. Mislim, u onoj situaciji Bruno i Bruyne će 10 od 10 puta gurnuti taj pas koji može izbaciti igrača 1 na 1, a ovi se sve vrijeme odlučuju za neku sigurniju varijantu. City nije u elementu i dosta stvari moraju promijeniti ako žele trofej ove sezone.
Gundogana je vrijeme pregazilo, on je završio s ovim utakmicama visokog tempa, preskaču ga ljudi na terenu. Sve u svemu klasična utakmica nokaut faze u gostima za Gvardiolu, taj ni sa svemirskom Barselonom nije znao na strani, a kamoli sad. Kakav samo egomanijak i budala u jednom moraš bit da ne napraviš ni jednu izmjenu a ekipa ti čitavo poluvrijeme ama baš ništa ne može![]()
emir_ je napisao/la: ↑22 feb 2023, 23:03Idi lezi milioner.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 22:50Guardiola baš nije normalan, 500 milijardi utrošenih i ne možeš Leipziga rahat proći, uz to imaš klupu od pola milijarde i ne mijenjaš ništa 90 minuta, nadam se da će ga arapi najurit.
![]()
Isto je sa njim, i kad igra bliže golu, i kad igra na krilu, apsolutno uvijek bira najjednostavnije i najsigurnije rješenje. Znači radije će se okrenuti 5 puta oko ose i vratiti loptu nazad beku ili štoperu nego probati taj rizičniji i okomit pas koji može nekog izbaciti u gol šansu. Igračina je naravno, ali koliko može insana nervirati čudo jedno. Rodri koji igra programiranu robotsku ulogu opet kad god ima priliku šalje te duboke lopte naprijed, ovaj ama baš nikad. Zato Bernardo ne može kopačke čistiti igračima poput Davida Silve npr.Poligon10 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 23:22Da se razumijemo Bernardo je igrao duboko u vezi i isključivo je bio zadužen za iznošenje lopte i izgradnju napada. Kasnije je malo išao visočije pa je samim tim imao par prilika za pas u prostor koje nije iskoristio. Za ulogu koju mu pripremi Pep, Bernardo je savršen i nema mu se šta prigovoriti, a za ono što večeras nije niko radio (te lopte u prostor), Bruyne je jedini igrač Citya koji to može odraditi. Bez Kevina nema pobjeda na ovom nivou i prolaza do kraja u LP. Iskreno meni su više kočili igru Mahrez i Gundogan i oni su ti koji su trebali odigrati zadnji pas, dok je s drugr strane Grealish bio najbolji ofanzivac Citya. Konačno je direktniji s lotpom i večeras je mogao upisati još neku asistenciju.bodi123 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 23:12Bernardo je bezmudaš i ziheraš najveći ikad, to si dobro primijetio. KDB(a i Bruno) bi izbacio Halanda na ovu odbranu Lajpciga makar 2-3 puta u čistu šansu, al eto i to je (ne)kvalitet igrača, da ima muda s ovom tehnikom i motorikom bio bi 5 puta bolji igrač.Poligon10 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 23:02Bernardo fino iznosi loptu i ima dosta prostora za pas u prostor iza odbrane za Erlinga, ali logično on se odlučuje za pas u stranu. Mislim, u onoj situaciji Bruno i Bruyne će 10 od 10 puta gurnuti taj pas koji može izbaciti igrača 1 na 1, a ovi se sve vrijeme odlučuju za neku sigurniju varijantu. City nije u elementu i dosta stvari moraju promijeniti ako žele trofej ove sezone.
Gundogana je vrijeme pregazilo, on je završio s ovim utakmicama visokog tempa, preskaču ga ljudi na terenu. Sve u svemu klasična utakmica nokaut faze u gostima za Gvardiolu, taj ni sa svemirskom Barselonom nije znao na strani, a kamoli sad. Kakav samo egomanijak i budala u jednom moraš bit da ne napraviš ni jednu izmjenu a ekipa ti čitavo poluvrijeme ama baš ništa ne može![]()