ma nista minuta do kraja,**** mu sve retardirano kad ne odigram za 1/4 da 20pBrezovac je napisao/la:2:30 do kraja jos 2 poena..ajdeee
EDIT : minut do kraja..jos 2,. nema haman od ovoga nista..
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Sad ce on dva slobodna ajdeeeeee
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ajde Bosh i ti koju ubaci majka mu stara 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
AJde jos jedan produzetak nebil uhljup ubacio 2 yebena poena..yebo majku pa inace nema s njim ovakvih problema..vecinom prodje glat, a nocas belajii, ajd nek predje samo.bit ce mu sve oprosteno 

valjda ce dati **** 2pBrezovac je napisao/la:AJde jos jedan produzetak nebil uhljup ubacio 2 yebena poena..yebo majku pa inace nema s njim ovakvih problema..vecinom prodje glat, a nocas belajii, ajd nek predje samo.bit ce mu sve oprosteno
Edit: to je to

ETOO GAAAAA..pa sunce ti balavo, moram te cekat do 4h da prebacis, jaoo kako na dzumu ljudi ustat imam briguEverlast je napisao/la:valjda ce dati **** 2pBrezovac je napisao/la:AJde jos jedan produzetak nebil uhljup ubacio 2 yebena poena..yebo majku pa inace nema s njim ovakvih problema..vecinom prodje glat, a nocas belajii, ajd nek predje samo.bit ce mu sve oprosteno

Ebeni Bosh za 90 marki

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Jao vec zamisljam scenario, miami ode na 20 + razlike, melo vise ne udje i ostane na ovih 29, pa tacno haha
i mene Bosh na jednom listicu jbg mislio sam da James nece igrati...Carmelo mozda ostane na klupi do kraja ko zna, rijeseno je sve
sad vidim imam listic kojeg sam otpisao jos na kraju prvog poluvremena sad vidim samo belea cekam, levat ne moze u 3 produzetka prebaciti
sad vidim imam listic kojeg sam otpisao jos na kraju prvog poluvremena sad vidim samo belea cekam, levat ne moze u 3 produzetka prebaciti

- diplomatija
- Kontakt:
Beal dabogda ti tabla na glavu pala, pa majku ti da si po poen u svakom produzetku dao prevacio bi
Cekas jednog od boljih sutera lige da zabije 17 poena i on za 46 minuta i dva produzetka zabije 9..
Sad ce i treci, kada bi bilo jedno 8,9 produzetaka,mozda bi i prebacio granicu
Sad ce i treci, kada bi bilo jedno 8,9 produzetaka,mozda bi i prebacio granicu
Antony izadje i mislim da se vise nece ni vracat, ostade na 29 i ja padoh..
smijat se il plakat ne znam ni sam 

- diplomatija
- Kontakt:
**** majku cijelu noc cekam i iz produzetka u produzetak on nista puu
- diplomatija
- Kontakt:
Sunce ti zarko poljubim
Zna li tko priču iza ovoga?

Radi se o paru Lovčen - Vojvodina (rukomet)

U desetom selu živi Antuntun!
nema na WWin da se odigra blokiranobevanda4 je napisao/la:Zna li tko priču iza ovoga?

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
ajde Teo brate
navodno se Vojvodini namjesta na sve moguce nacine da odu na finalni turnir, koji je valjda prosiren na 6 ekipa. I prije ovog meca su im neke pobjede namjestene, Vardar i Nexe cini mi sebevanda4 je napisao/la:Zna li tko priču iza ovoga?
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bravo Nole napusis se ti meni ***** sve ti *****.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.