FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Anđušić u Trabzonspor a ovaj mali u Olympiacos....
Šta je reč

Totti utefteri me tamo da prognoziram 4:0
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Uprava i Husref rade protiv kluba, ne mogu oni carsiju zavarat'!Stroj1946 je napisao/la:Anđušić u Trabzonspor a ovaj mali u Olympiacos....Šta je reč

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cuj vasa dva omladinca. Jel ko Cimirot? Proveli nekoliko godina u omladinskim pogonu. Nit su vasi, nit se ih napravili.BordoSarajevo je napisao/la:Boga mi, Nikolić potpisa za Olimpijakos.
Gledaj ti naše "filijale", jednog u Trabzon, a drugog u Olimpijakos i to oba naša omladinca.
Ispade da smo mi njima filijala, oni nama tušnuli neke polovnjake, mi njima talente
@igrajlopte 🐦
Nikolić je došo iz Akademije kao i Anđušić. Ne piši gluposti i ne ofiraj se bezveze papak.ReX je napisao/la:Cuj vasa dva omladinca. Jel ko Cimirot? Proveli nekoliko godina u omladinskim pogonu. Nit su vasi, nit se ih napravili.BordoSarajevo je napisao/la:Boga mi, Nikolić potpisa za Olimpijakos.
Gledaj ti naše "filijale", jednog u Trabzon, a drugog u Olimpijakos i to oba naša omladinca.
Ispade da smo mi njima filijala, oni nama tušnuli neke polovnjake, mi njima talente
Samo sumnjajbenko21 je napisao/la:njihov je mada cisto sumnjam da ce on igdje oticibroj6 je napisao/la:Evo pisu kako malog Nikolica iz Mladosti trazi Olympiacos. Je li on nas igrac na posudbi tamo ili je njihov?

-
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Boga mi, Nikolić potpisa za Olimpijakos.
Pa gdje su ti naši silni skauti i stručnjaci da ne prepoznaše talenat Nikolića i tako ga olahko pustiše. Malom sreću u daljnjoj karijeri.
- Orangina85
- Kontakt:
Nikolica je Bilalagic odveo i nije dao da se potpise profi ugovor cini mi sebordopoeta je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Boga mi, Nikolić potpisa za Olimpijakos.
Pa gdje su ti naši silni skauti i stručnjaci da ne prepoznaše talenat Nikolića i tako ga olahko pustiše. Malom sreću u daljnjoj karijeri.
Ne znam ja ko je koga zavaro, ili šta je bilo, iskreno me i ne zanima, ali činjenice transfera govore same. Negdje je bio propust. A ovo nije mali propustSabinho je napisao/la:Uprava i Husref rade protiv kluba, ne mogu oni carsiju zavarat'!Stroj1946 je napisao/la:Anđušić u Trabzonspor a ovaj mali u Olympiacos....Šta je reč

-
- Kontakt:
Ni ti nisi nas, a i nezz ko te napravio, uglavnom mnogo je pogrijesio.ReX je napisao/la:Cuj vasa dva omladinca. Jel ko Cimirot? Proveli nekoliko godina u omladinskim pogonu. Nit su vasi, nit se ih napravili.BordoSarajevo je napisao/la:Boga mi, Nikolić potpisa za Olimpijakos.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Dobro, onda, znači da je do njegovog menadžera, al' baš mi bude žao kada ovako bezveze ispustimo našeg akademca.Orangina85 je napisao/la:Nikolica je Bilalagic odveo i nije dao da se potpise profi ugovor cini mi sebordopoeta je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Boga mi, Nikolić potpisa za Olimpijakos.
Hvala što si svratio, haj sad vrati se na Barcelonu i La Masiu i njihove talenteReX je napisao/la:Cuj vasa dva omladinca. Jel ko Cimirot? Proveli nekoliko godina u omladinskim pogonu. Nit su vasi, nit se ih napravili.BordoSarajevo je napisao/la:Boga mi, Nikolić potpisa za Olimpijakos.
Barcelona je napravila propust sa Olmom u minusu od 50-60 miliona pa ništa. Nije Marcelo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Dobro te je inspektoreReX je napisao/la:Cuj vasa dva omladinca. Jel ko Cimirot? Proveli nekoliko godina u omladinskim pogonu. Nit su vasi, nit se ih napravili.BordoSarajevo je napisao/la:Boga mi, Nikolić potpisa za Olimpijakos.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Tako je brate. I to nek se kaže.Benkara21 je napisao/la:Barcelona je napravila propust sa Olmom u minusu od 50-60 miliona pa ništa. Nije Marcelo.
Samo jedna stvar. Mi nismo Barcelona.
-
- Kontakt:
Zamisli sjedis kici.pred kompom, refresujes bjelosvjetske portale i cekas objavu o, pazi sad ovo jos mu tepa, Ney-u hahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mi nismo Barcelona, on nije Marcelo. Ako je propust Barce 50 miliona, naš je propust 300 hiljada. To sam mislio.Stroj1946 je napisao/la:Tako je brate. I to nek se kaže.Benkara21 je napisao/la:Barcelona je napravila propust sa Olmom u minusu od 50-60 miliona pa ništa. Nije Marcelo.
Samo jedna stvar. Mi nismo Barcelona.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Olimpik je podstanar na Otoci, stadion je Vlasništvo Opštine N.Grad, koja je napravila još jedan stadion u Neđarićima, i tamo će nastaviti ulagati.Pitar6785 je napisao/la:Ajndzic pasce ono smrdljivo, sam nek nam odkupi olimpic i onu ledinu njihovu i onde napravi stadion, ujedno bi i begicu i njegovim pudkicama lakse **** mater..
Nesmije se sutra njezno prijateljski igrat ni navijat sutra treba sa mudima izac i uzet 3 boda koja su nam prijeko potrebna.
Valjda ce ubice i **** odigrat 00 sa dosta povreda i zuti kartona, nema nikakvog odmaranja punom snagom pa sta bude
Tako da bi se taj prostor u dogovoru da Opštinom mogao dobiti(a apsolutno odgovara).
Sutra pametno, uzeti tri boda, odmoriti nekog od iscjeđenih, pa smireno odigrati u Lištici(uzeti ako se može, a i remi je OK), a onda nalupati anamoone.
Poslije pauze je već druga prića, jer u nastavak ulazimo sa prve pozicije i ojačani povratnicima.

Yebes Nikolica, njega ocigledno neko dobro gura ko i onog malo levata sabanadzovica. Pa on ni u nasoj ligi nije bio uocljiv a kamo li da bude u olympu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Bosniacum Lilium, HordasFks, MaroonBjelave, muhamedhulk i 100 gostiju.