PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Covjek im prije 5 dana napisao da ide Zahirovic, a pokemoni se smijali. Kao sta ti znas levatu. Na kraju ispali pokemoni za anale.
HausMan je napisao/la:Covjek im prije 5 dana napisao da ide Zahirovic, a pokemoni se smijali. Kao sta ti znas levatu. Na kraju ispali pokemoni za anale.
Ispira im @pile87 mozak na onom tamo forumu jednoumlja!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Baš me zanima pod kojim nikom se krije taj na ovom forumu.joker90 je napisao/la:HausMan je napisao/la:Covjek im prije 5 dana napisao da ide Zahirovic, a pokemoni se smijali. Kao sta ti znas levatu. Na kraju ispali pokemoni za anale.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma pokemoni bez mozga. Sad im mozak ispira FKZ, a oni pokemoni nazalost.joker90 je napisao/la:HausMan je napisao/la:Covjek im prije 5 dana napisao da ide Zahirovic, a pokemoni se smijali. Kao sta ti znas levatu. Na kraju ispali pokemoni za anale.
Edit: Sammire, lahko ces ga pronaci, samo nadi post gdje pljuje po srbima bilo ko to bio Kokot, Vukomanovic, Subic. Levat na kvadrat.
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 14 jun 2016, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
I stavlja im se u ugovor ako budu igrali protiv Zelje da moraju isplatiti 20k, kao Baric Sarajevu..samoplavi je napisao/la:Samo navijaci naseg kluba misle da sporazumni raskid ugovora znaci da igrac daje pare klubu sto ga ovaj tjera. Djeca nam se smiju Reufe.
samirr je napisao/la:I stavlja im se u ugovor ako budu igrali protiv Zelje da moraju isplatiti 20k, kao Baric Sarajevu..samoplavi je napisao/la:Samo navijaci naseg kluba misle da sporazumni raskid ugovora znaci da igrac daje pare klubu sto ga ovaj tjera. Djeca nam se smiju Reufe.
HAHAHAHAH

zagor1987 je napisao/la:Moze nam se. Cuti da vam ne dovedemo cijelu Slobodu i napravimo Sarajevo 2samirr je napisao/la:Zar nije Zaha doveden za Ligu 12 ?

Ti sinprolupo definitivno. Gdje si ti to vidio i zakljucio da ja navijam za bilo koga osim bordo svetinje? Nije vam dobro nikakosamirr je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Moze nam se. Cuti da vam ne dovedemo cijelu Slobodu i napravimo Sarajevo 2samirr je napisao/la:Zar nije Zaha doveden za Ligu 12 ?Jedan dan navijaš za Zelju, drugi za Sarajevo, po potrebi i za Olimpik..
Misle ovi sto im igraci automatski potpisuju produzenje ugovora hahahahah kad nemaju sta da kazu pametno onda pisu nebulozesamoplavi je napisao/la:Samo navijaci naseg kluba misle da sporazumni raskid ugovora znaci da igrac daje pare klubu sto ga ovaj tjera. Djeca nam se smiju Reufe.
Solinas insajder well be back. Pored toga što raspolaže informacijama iz svog kluba, provjereno zna da je Stevanović tražio raskid ugovora.
Momak je za gindisa.
Momak je za gindisa.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- amazon
- Kontakt:
Ne znam ko je to napisao ali nije slagao. Lendric bi mogao s juniorima trenirati, a Stevanovic bi mogao dobiti papire da ide. Nisu zadovoljni smanjenjem ugovora, a pogotovo Lendric kao najbolji igrac koji je dosao.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 15 jun 2016, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nego jesi skontao razlog premiranja, vidim 3-4 puta si pisao da je premija regularna kao i drugi timovi premiraju...zagor1987 je napisao/la:Misle ovi sto im igraci automatski potpisuju produzenje ugovora hahahahah kad nemaju sta da kazu pametno onda pisu nebulozesamoplavi je napisao/la:Samo navijaci naseg kluba misle da sporazumni raskid ugovora znaci da igrac daje pare klubu sto ga ovaj tjera. Djeca nam se smiju Reufe.
Valjda je sad jasno zasto su vasi igraci divljali u Zenici..amazon je napisao/la:Ne znam ko je to napisao ali nije slagao. Lendric bi mogao s juniorima trenirati, a Stevanovic bi mogao dobiti papire da idu. Nisu zadovoljni smanjenjem ugovora, a pogotovo Lendric kao najbolji igrac koji je dosao.
- amazon
- Kontakt:
Ne znam to fakat.samirr je napisao/la:Valjda je sad jasno zasto su vasi igraci divljali u Zenici..amazon je napisao/la:Ne znam ko je to napisao ali nije slagao. Lendric bi mogao s juniorima trenirati, a Stevanovic bi mogao dobiti papire da idu. Nisu zadovoljni smanjenjem ugovora, a pogotovo Lendric kao najbolji igrac koji je dosao.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pa znali su šta ih ceka, ako ostanu bez Evrope.amazon je napisao/la:Ne znam to fakat.samirr je napisao/la:Valjda je sad jasno zasto su vasi igraci divljali u Zenici..amazon je napisao/la:Ne znam ko je to napisao ali nije slagao. Lendric bi mogao s juniorima trenirati, a Stevanovic bi mogao dobiti papire da idu. Nisu zadovoljni smanjenjem ugovora, a pogotovo Lendric kao najbolji igrac koji je dosao.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sta ako ovo ne bude tacno?amazon je napisao/la:Ne znam ko je to napisao ali nije slagao. Lendric bi mogao s juniorima trenirati, a Stevanovic bi mogao dobiti papire da ide. Nisu zadovoljni smanjenjem ugovora, a pogotovo Lendric kao najbolji igrac koji je dosao.
Evo, ja cu ih hraknuti sve redom ako bude, s razlogom. Hoces li se ti izvinuti ako ne bude?
Kad Sarajevo raskida ugovore sporazumno onda se isplaćuju milionske odštete, a kad željezničar raskida sporazumno onda se ne isplaćuje ništa. Logika - navijač željezničara.
- amazon
- Kontakt:
Kad se vi svi hraknete na temi Zeljeznicar opce diskusuje! A ja ne lazem ni za ovo, kao ni za Zahirovica sto nisam.Thetraphak1921 je napisao/la:Sta ako ovo ne bude tacno?amazon je napisao/la:Ne znam ko je to napisao ali nije slagao. Lendric bi mogao s juniorima trenirati, a Stevanovic bi mogao dobiti papire da ide. Nisu zadovoljni smanjenjem ugovora, a pogotovo Lendric kao najbolji igrac koji je dosao.
Evo, ja cu ih hraknuti sve redom ako bude, s razlogom. Hoces li se ti izvinuti ako ne bude?
- Evolution87
- Kontakt:
kontam admin se ukljucio u raspravu

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!