trči Lola, trčiSarajlijc@ je napisao/la:Mene zanima kako da skinem jedno 5-6 kg sala

I promjeni ishranu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
trči Lola, trčiSarajlijc@ je napisao/la:Mene zanima kako da skinem jedno 5-6 kg sala
Dylan Dog je napisao/la:ma procitao sam jedan clanak sa naslovom:pa stavio ove slike,ko poenta je price da od kako se nabildao da i ovome Lautneru bolje ide u zivotuNabildani muškarci seksaju se dvostruko više![]()
pogledajte ove glumacke transformacije,ljudi nabiju tijelo kakvo zele za kratko vrijeme![]()
VanBasten je napisao/la:Siđe Apolone
Ma anuliraću to standardnim subotnjim opijanjem, pa neće biti kiše (leda, grada ili čega većMegamon je napisao/la:Danas ce kisa padati,monolog napis'o post bez da je upotrijebio pobogu
Barem ti je to lagano brate.Sarajlijc@ je napisao/la:Mene zanima kako da skinem jedno 5-6 kg sala
Radi sve suprotno od onog što pitar treba.DesimaL je napisao/la:Haj meni reci kako da nabacim 5-6 kg.Ako nije problem
ever je napisao/la:Bosco nutricionista
Pa to bi imalo smisla jedino ako navečer ne bi otišao na spavanje, kad spavamo naš metabolizam radi znatno sporije i ako jedemo kasne ta hrana se slabo vari i više se hvataju masne naslage za salo i to je velika greška jesti kasno.Jimmy from the hood je napisao/la:Za skinuti nema nista bolje od trcanja i izbjegavanja slatkog.
Sto se tice tog nejela iza 18, 19h to je meni bezveze. Istu kolicinu kalorija unosis jeo ti u 14 ili 22 sata.
Pojma ti nemas, pij samo limunadu 2 mjeseca i to je to.Bosco je napisao/la:Barem ti je to lagano brate.Sarajlijc@ je napisao/la:Mene zanima kako da skinem jedno 5-6 kg sala
- preskoči večeru (nikad ne jedi iza 7 osim voća i krastavaca)
- hljeb jedi što manje
- gazirane sokove i čokolade izbaci ili ako već ne možeš smanji na minimum minimuma
- dnevno jedi 5-6 manjih obroka
- dosta tečnosti i voća konzumiraj
- kad osjetiš glad nemoj odmah jest nego popij čašu vode, proci ce te
Eto kad bi se samo pazio najdalje za mjesec i pol smršao bi pitaru moj mali barem 6 kg, još ako si aktivan, igraš lopte ili treniraš, to je još bolje.