FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jadna li im majka poslije pauze 
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Obavezno da se kova dovede u red do derbija, dosta nesiguran u mnogo situacija, trebat ce nam njegova sigurnost i mirnoca na grbavici..
NEMA NAZAD
Jbga nemas koga ubaciti u vezu, bas smo tanki tu, nemas izmjene.
Inace vile nas pronosale, apsolutno smo bez snage malo me strah derbija. Nema svjezine, pa sva taktika pada kurcu za usi. Ali bod dobar, sobzirom na stanje u ekipi.
Inace vile nas pronosale, apsolutno smo bez snage malo me strah derbija. Nema svjezine, pa sva taktika pada kurcu za usi. Ali bod dobar, sobzirom na stanje u ekipi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Kad svi igraci budu tu najbolje je da mi ne igramo vise do kraja nece biti zanimljivo,odma nek nam daju trofej a gurbeti i usrase nek se bore za 2 mjesto

Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Resic je puno bolji od cruza.
Sabanovic spasio danas
Krste i hebib tobe jarabi
Sabanovic spasio danas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije problem reći. Prvo odigrali dobro, drugo loše i šta je problem? Igrali s žnj sastavom, ovi više nikad neće zajedno odigrati i šta si drugo očekivao? U prvom smo im mogli zabiti, samo da su bili pribrani u završnici.Zip je napisao/la:Sta je problem reci da smo losi bili?AlfredNobel je napisao/la:Što je loše ekipu postavio? Krpi se kako zna i umije i nešto loše postavio. Ne rise svega ti.
Hebib prvi put igra na AMF,bez ikakve potrebe.. u po utakmice, mi u veznom sa Hodzicem i Hebibom...
Rastrkani, imali srece da valja...
Rezultat, kakvo je stanje bilo, odlican...
Pa šta ako igra, prebacio Velkoskog jer je mislio da će bolje zatvarati s Šabanom. Hodžić može trčati, borben je i može prinudno da odigra na defanzivnom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hajde, Husrefe, budi hrabar i na derbi izadji 3-5-2, molim te. Pozadi Lazic, Serbecic i Kurdic, po bokovima Letic i Hebib, pored njih u sredini Gavric, Mustafic i Djokanovic, naprijed Handzic i Ahmetovic. U drugom poluvremenu napraviti rokade i vratiti se u 4-2-3-1, uvesti Milanovica, Krstea i Sisica da ih dokrajcimo!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
kaska on spremom još imao povredu na početku priprema...Letić je odličan bek, samo da se uigra malo s krilima i sporazumije...prisonbreak je napisao/la:Ma ne znam, meni je los strava, po utakmici ima minimalno 3 kardinalne greske, sto nije malo.Denchi je napisao/la:daleko od odronaprisonbreak je napisao/la:Zasto niko ne spomene da je Letic odron?
Najavljivao se kao veliko pojacanje, u svakoj tekmi prosjek,ili ispod prosjeka.![]()
ofanzivno dobar, ali treba novima fore da se priviknu, bar polusezona...
i Milanoviću, Guzini, pa i Gavriću svi će biti još bolji na proljeće....
Cruz kao što rekoh prelagan fizički za ovaj nivo fudbala, samo ga odgurnu ljudi džabe što je brži....
Dosta srece veceras za vas.
a sreće smo imali večeras ko nikad....s obzirom da smo krenuli sa 5 akademaca i 3 na klupi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajde jos ovu jednu da izguramo bez poraza,pa da se ekipa lagano vraca u normalu.Bod odlican
I nakon ove utakmice da pitam:Kad ces poceti igrati lopte i opravdati ono zbog cega si doveden Milanovicu
I nakon ove utakmice da pitam:Kad ces poceti igrati lopte i opravdati ono zbog cega si doveden Milanovicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
johntravolta123
- Kontakt:
Meni je Letic ok igrac, pa ne moze covjek sam stranu da drzi.
Pogledajte prvo poluvrijeme gdje cijelo vrijeme stoji Milanovic.
Strasan centarsut je imao kad je lopta pala Hebi na glavu.
Pogledajte prvo poluvrijeme gdje cijelo vrijeme stoji Milanovic.
Strasan centarsut je imao kad je lopta pala Hebi na glavu.
Ma nismo mogli napraviti nesto vise u 2 pol definitivno. Ekipa ostala bez snage, nisu mogli da se postave po izgubljenoj lopti. Realno sa ovako desetkovanim sastavom dobro guramo i donekle je to dobro izgledalo. Jedva cekam pauzu, da se odmorimo i spremimo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Sve ok , al nije mi jasno kako se široki pretvori u Barcelonu preko noci, nisu nas ovako ni Bate ni Celtic stisli. Tobejarrabi ginu ljudi protiv nas a popuše ga od veleža bez ispaljenog spermica...
Nejse krivi smo mi što su nam Handžic i Ahmetovic glavni napadaci, nisu polušanse kreirali.
Nejse krivi smo mi što su nam Handžic i Ahmetovic glavni napadaci, nisu polušanse kreirali.
I meni je to odmah poslije utakmice naumpalo. Mozda treba ostaviti Kurdica s ovom dvojicom nazad.Napapijri je napisao/la:Hajde, Husrefe, budi hrabar i na derbi izadji 3-5-2, molim te. Pozadi Lazic, Serbecic i Kurdic, po bokovima Letic i Hebib, pored njih u sredini Gavric, Mustafic i Djokanovic, naprijed Handzic i Ahmetovic. U drugom poluvremenu napraviti rokade i vratiti se u 4-2-3-1, uvesti Milanovica, Krstea i Sisica da ih dokrajcimo!
Ali kad u derbiju od prve minute ulete sisic i guzina 100% odmorni i spremni
Neko napisa da treba prvim avionom Brazilca vratiti kuci. da mozda..pitanje da li smo mu dali dovoljno prilike da se pokaze.. ono nesto malo prosle sezone i to sto je pokazao bi mu dao veoma pozitivnu ocjenu.. veceras jest odigrao uzasno..al sta ocekivati protiv ovakvog protivnika.,. Igra se na snagu sto on ocigledno nema dovoljno.. njega treba malo vise korisiti na utakmice tipa Zvijezda, Mladost .. tu bi on mogao pokazat kvalitet.. Ovako nece nista pokazat, moze samo toplo hladno igrat zavisno od protivnika..
Sto se tice cijelog meca bod ko tri. Imali smo srece vise nego pameti.
Sto se tice cijelog meca bod ko tri. Imali smo srece vise nego pameti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Meni je Letić najbolji bočni igrač od početka sezone. Defanzivno korektan, miran s loptom, dobar centaršut. Značajan segment ove čvrste odbrane, ne znam kad je bila jača. Jednostavno su kod nas bočni igrači najviše na udaru, uvijek evo godinama.holyman je napisao/la:Letic 0Tele33 je napisao/la:Hodžić na derbiju nema mjesta u prvih 11. Izašao iz povrede, Šaban igra dobro, Letić igra dobro. Neka ga nek se vraća pomalo u formu, nek imamo kakvu-takvu širinu.
Samo naprijed Saraj'vo!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
A
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 29 avg 2019, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
za Resića si apsolutno u pravu, momak se pokazao i na većem nivou...Pantelija je napisao/la:Resic je puno bolji od cruza.
Sabanovic spasio danas
očekivao sam ulaskom Hodžića da će pomaći Šabanovića u sredinu na zadnjeg veznog jer je to igrao u juniorima
ne volim eksperimente u takmičarskim...ali ovo sa Hebibom i Krstom je baš budalesanje, kad kreativnijeg igrača gurneš u sredinu daješ mu slobodu i može mu odgovarati(Said, Dulja,pa i Tatar) ali Hebib nema te kreative...tako da si ga ubio i ugasio za cijelu tekmu....Krste koji nema ubrzanje veliko po krilu je isto nelogično izuzev da odradi defanzivnu rolu....što je očigledno i bila namjera, ali onda zar nije logičnije bilo staviti ga Letiću na stranu...koji je bolji u dodavanju i centriranju od svih krila(izuzev Tatara) a imaš 3 špica koji su jaki u igri glavom....???
najviše nas je to tumbanje izbacilo iz takta, široki je bio puno manje bitan taktički....ali smo im dali megašanse....sreća pa ne znaju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Letic je odličan igrač
Ma realnost je da su nas izmjenw pokopalw. Ne shvatam dva vezna izadju udje krilo i desni bek ??? Sta je to dragi husrefe? Sta si pokusao?Denchi je napisao/la:za Resića si apsolutno u pravu, momak se pokazao i na većem nivou...Pantelija je napisao/la:Resic je puno bolji od cruza.
Sabanovic spasio danas
očekivao sam ulaskom Hodžića da će pomaći Šabanovića u sredinu na zadnjeg veznog jer je to igrao u juniorima
ne volim eksperimente u takmičarskim...ali ovo sa Hebibom i Krstom je baš budalesanje, kad kreativnijeg igrača gurneš u sredinu daješ mu slobodu i može mu odgovarati(Said, Dulja,pa i Tatar) ali Hebib nema te kreative...tako da si ga ubio i ugasio za cijelu tekmu....Krste koji nema ubrzanje veliko po krilu je isto nelogično izuzev da odradi defanzivnu rolu....što je očigledno i bila namjera, ali onda zar nije logičnije bilo staviti ga Letiću na stranu...koji je bolji u dodavanju i centriranju od svih krila(izuzev Tatara) a imaš 3 špica koji su jaki u igri glavom....???
najviše nas je to tumbanje izbacilo iz takta, široki je bio puno manje bitan taktički....ali smo im dali megašanse....sreća pa ne znaju...
Mi smo sve sanse popusili jer smo ostali bez sredine nit naprijed ni nazad.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Bolje da je Hebina ostavio na klupi, nego da je igro na AMF...
Vako se umorio, a nikakve razlike nebi bilo...
Vako se umorio, a nikakve razlike nebi bilo...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ammko99, Bing [Bot], Laganini1986 i 11 gostiju.