Kad daš priliku da stručnjak nešto piše. Povraća mi se zbog ovakvih!FliX je napisao/la:Husika je napisao/la:Pajser je onaj koji ne vidi da spremnije "auto" nije pobjedilo !!! Nije do auta do vozaca je !!!!
Cao braco ova tema me vise ne interesuje...
Moze sto se mene tice biti olimpijski pobjednik ali nakon ovog danasnjeg mentalnog debakla nije mi ni grama lik interesantan...
Amel Tuka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Amel Tuka
Evo i zastave i medalje !
@Husika jesam navijač Želje, ali nek je Ivica Osim interesantan pogotovo nakon mentalnog debakla protiv Videotona, spremniji klub kad izgubi nije do igrača nego je do trenera, tako nekako ?
@Husika jesam navijač Želje, ali nek je Ivica Osim interesantan pogotovo nakon mentalnog debakla protiv Videotona, spremniji klub kad izgubi nije do igrača nego je do trenera, tako nekako ?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ne kažem za tebe drug, tvoj dio sam izbrisao, ali nisma ime. Kažem zbog ovog drugog.FliX je napisao/la:?
- rob do bagro
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo zamislite da nam je neko prije 2-3 mjeseca rekao da ce pojedini biti nezadovoljni bronzom naseg atleticara na SP-u.
Amele, svaka ti dala!
Buducnost je tvoja! 

Amele, svaka ti dala!

Sve je dobro dok se ne počne prozivati trener,SlevinKelevra je napisao/la:Samo zamislite da nam je neko prije 2-3 mjeseca rekao da ce pojedini biti nezadovoljni bronzom naseg atleticara na SP-u.![]()
Amele, svaka ti dala!Buducnost je tvoja!
"zašto si zvao Tuku, bolje da si zvao Avdiju"

Nekada i finale u atletici je bio samo san za bilo koga, sada i medalja svaka ti cast .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Valjda ce uganjat sad i kakvog sponzora, koliko sam primjetio svaki dan oprema neke druge firme
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Znaci suma sumarum jos jedan nas vrhunski sportista bez damu
A sad malo ozbiljno,glasao sam da je ovo najveci uspijeh naseg sporta,prva medalja na seniorskom nivou i to u kraljici sportova
Donijet ce nama Amel jos radosti,siguran sam aBd.. 

A sad malo ozbiljno,glasao sam da je ovo najveci uspijeh naseg sporta,prva medalja na seniorskom nivou i to u kraljici sportova

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 avg 2015, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Najveći uspjeh Bosanskohercegovackog sporta je srebrna medalja na Šahovskoj olimpijadi 1994 ...Drugi iza strasnih Rusa sa Kasparovom i Karpovom, a ispred svih velesila plus, sve bivse republike SSSR-a. Sastav Predrag Nikolić, Ivan Sokolov, Bojan Kurajica, Emir Dizdarević, Nebojša Nikolić i Rade Miovanović...Ovo je u rangu, zapravo se teško opredijeliti....ali ratne 94, sa ovako nacionalno šarolikim sastavom.....podvig svih podviga....kao i Amelov....Bravo Ameleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srce Bosansko
Meni ovo Joma >< Nike nije jasno nikako.
Nije zar da se neko šah smatra ozbiljnim sportom. Pravi sportski život vode ti šahisti.BROJ1 je napisao/la:Najveći uspjeh Bosanskohercegovackog sporta je srebrna medalja na Šahovskoj olimpijadi 1994 ...Drugi iza strasnih Rusa sa Kasparovom i Karpovom, a ispred svih velesila plus, sve bivse republike SSSR-a. Sastav Predrag Nikolić, Ivan Sokolov, Bojan Kurajica, Emir Dizdarević, Nebojša Nikolić i Rade Miovanović...Ovo je u rangu, zapravo se teško opredijeliti....ali ratne 94, sa ovako nacionalno šarolikim sastavom.....podvig svih podviga....kao i Amelov....Bravo Ameleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srce Bosansko
'93-a Zlato ženska košarka na MediteranskimBROJ1 je napisao/la:Najveći uspjeh Bosanskohercegovackog sporta je srebrna medalja na Šahovskoj olimpijadi 1994 ...Drugi iza strasnih Rusa sa Kasparovom i Karpovom, a ispred svih velesila plus, sve bivse republike SSSR-a. Sastav Predrag Nikolić, Ivan Sokolov, Bojan Kurajica, Emir Dizdarević, Nebojša Nikolić i Rade Miovanović...Ovo je u rangu, zapravo se teško opredijeliti....ali ratne 94, sa ovako nacionalno šarolikim sastavom.....podvig svih podviga....kao i Amelov....Bravo Ameleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srce Bosansko

da ne idemo off
Amelee Amellee eee

Naravno da je najveći uspjeh, ovo je ozbiljan sport.Rios je napisao/la:A sad malo ozbiljno,glasao sam da je ovo najveci uspijeh naseg sporta,prva medalja na seniorskom nivou i to u kraljici sportova![]()
:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najveći uspjeh su naši zlatni momci u sjedećoj odbojci (EP, SP, OI), ali kad gledamo ove popularnije sportove ovo je najveći rezultat.
Bravo Amele još jednom, nadam se da ćeš dobiti dostojanstven doček

Bravo Amele još jednom, nadam se da ćeš dobiti dostojanstven doček

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- skyisthelimit
Amel ako ovako nastavi iz godine u godinu ce 'obarati' najvece uspjehe bh sporta.
15.10 - 15.06 ...
Nemojmo zaboraviti i nase zlatne sjedece odbojkasa. Mnogi su od njih dali djelove tjela za ovu "jednu nam jedinu".
Bravo Amele!
Bravo Amele!
Daj ba manite se vise šahovskih olimpijada,Larisa Cerica,Amela Mekica,sporta za invalidne osobe,gadjanja glinenih golubova.....Ovo je ozbiljan sport,ozbiljno takmicenje i ozbiljan rezultat,uistinu najveci u historiji nase zemlje.BROJ1 je napisao/la:Najveći uspjeh Bosanskohercegovackog sporta je srebrna medalja na Šahovskoj olimpijadi 1994 ...Drugi iza strasnih Rusa sa Kasparovom i Karpovom, a ispred svih velesila plus, sve bivse republike SSSR-a. Sastav Predrag Nikolić, Ivan Sokolov, Bojan Kurajica, Emir Dizdarević, Nebojša Nikolić i Rade Miovanović...Ovo je u rangu, zapravo se teško opredijeliti....ali ratne 94, sa ovako nacionalno šarolikim sastavom.....podvig svih podviga....kao i Amelov....Bravo Ameleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srce Bosansko
Malo smo juce svi skupa pretjerali,ovu ljudinu ako ne docekamo kako je zasluzio bice sramota.Bravo majstore,ucinio si nas ponosnim.
I jos da se zahvalim Bahi koji u ovom uspjehu isto ima velike zasluge.
Joominu opremu nose reprezentavci Bosne i Hercegovine, a Nike je njgov sponzor, ali nije sponzor saveza. Pa on to kombinuje. Nadam se da sam ti razriješio nejasnoćeisx je napisao/la:Meni ovo Joma >< Nike nije jasno nikako.
Nije zar da se neko šah smatra ozbiljnim sportom. Pravi sportski život vode ti šahisti.BROJ1 je napisao/la:Najveći uspjeh Bosanskohercegovackog sporta je srebrna medalja na Šahovskoj olimpijadi 1994 ...Drugi iza strasnih Rusa sa Kasparovom i Karpovom, a ispred svih velesila plus, sve bivse republike SSSR-a. Sastav Predrag Nikolić, Ivan Sokolov, Bojan Kurajica, Emir Dizdarević, Nebojša Nikolić i Rade Miovanović...Ovo je u rangu, zapravo se teško opredijeliti....ali ratne 94, sa ovako nacionalno šarolikim sastavom.....podvig svih podviga....kao i Amelov....Bravo Ameleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srce Bosansko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.