Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
Super da je to rijeseno i da ce braniti za nas samo da mu jos ovi majmuni iz saveza srede to sportsko drzavljanstvo ali poznavajuci njih to ce im biti tezak zadatak.sad trebamo malo pritisak na medije a oni na Ciru da zove i Mujdzu jer on bi nam puno znacio na toj desnoj strani jer ako nije bolji nije ni losiji od Dzeme a pogotovo kad je povrijedzen Dzemica mi onda nemamo zamjenu za njega jer mislim da ni Jahic nije idealan na toj poziciji.
Evo kanadjani se ne predaju
http://www.facebook.com/group.php?gid=93800842511
A bilo bi jako da mi napravimo grupu i da bude 10 puta vise raje u njoj

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
dobili smo jos jednog golmana koji nam moze pomoci i to dobro asmir ne brani lose u opste gledao sam njegovi par utakmica kada je igrao za mlade selekcije kanade
Begović se nije pojavio na Gold kupu, gdje je trebao nastupiti za selekciju Kanade?
- Uljudno sam im se zahvalio na pozivu. Valjda su shvatili koja je reprezentacija moj novi izbor.
Golman Portsmoutha nedavno je razgovarao sa Ćirom Blaževićem, "razgovarali smo kratko, ali dovoljno da shvatim da selektor računa na mene".
Ovo prvo je za navijače, a ovo drugo za pljuvače.
Asmire dobrodošao!
- Uljudno sam im se zahvalio na pozivu. Valjda su shvatili koja je reprezentacija moj novi izbor.
Golman Portsmoutha nedavno je razgovarao sa Ćirom Blaževićem, "razgovarali smo kratko, ali dovoljno da shvatim da selektor računa na mene".
Ovo prvo je za navijače, a ovo drugo za pljuvače.
Asmire dobrodošao!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tako je.. 
imali ista novo oko njegovog drzavljanstva? nadam se da nece biti komplikacija..

imali ista novo oko njegovog drzavljanstva? nadam se da nece biti komplikacija..
- the scouser
- Kontakt:
E bi bilo tesko skupit' deset puta vise rajeCartman je napisao/la:Evo kanadjani se ne predaju![]()

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kaka ba Kanada, nema nista od toga, a ova peticija na facebook ili sta vec, ljudi se brukaju.... 25 osoba je za njegov povratak u Kanadu, hehehe smijesno, treba im barem 10 000 da se necemu nadaju, ali nema koristi. Kao prvo zna se ciji je on golman, a kao drugo ne moze im pomoci ni 1000000000 clanova, zato im toplo preporucujem da odbiju....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hmm, jeste vidjeli ovo? http://fulltimefootballshow.****/
Pise da ce se na nekom radiu izjasnit za koga ce igrat. Pa zar nije to vec odluceno?
Pise da ce se na nekom radiu izjasnit za koga ce igrat. Pa zar nije to vec odluceno?
svasta je jarane moguce, ali koji bi onda qrac podnosio zahtjev za izdavanje pasosa. valjda da sa njim brise du*e!Cartman je napisao/la:Hmm, jeste vidjeli ovo? http://fulltimefootballshow.****/
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Hehe, ne znam, ali jos nisam cuo njegovu izjavu na TV-u samo preko novina i sportsporta. Njima ne vjerujem ni 5 posto. ALi opet vjerujem da ce igrat za nas.Pasha je napisao/la:svasta je jarane moguce, ali koji bi onda qrac podnosio zahtjev za izdavanje pasosa. valjda da sa njim brise du*e!Cartman je napisao/la:Hmm, jeste vidjeli ovo? http://fulltimefootballshow.****/
ma to će najvjerovatnije njima reći da se odlučio za BIH. Svaka druga varijanta q**u ne valja 

Begovic odbio domovinu?!
Evo slusam intervju na kanadskom radiju.. malo muti sliku, ipak kaze da ga neinteresuje promjena ali zeli da se stvari ociste u kanadskom fudbalu, da stabiliziraju svoju repku. Tj. priznao je ponudu nase repke, ali ponavlja da se fino osjeca kao clan kanadske repke i volio bi pokazati lojalnosti dresu koji je nosijo kroz U-17 i U-20..
Po ovom, ostaje s kanadom.. odnosno, kad prica o njihovoj repki uklapa i sebe, "mi imamo kvaliteta.."
Sad me zanima jeli sportsport nedavno izjavio totalan laz, ili asmir samo pravi alibi u neorganizaciji kanadske repke.. tj. gledam web stranicu svjetske ambasade i njihovu izjavu.. http://www.bihdijaspora.com/prva.htm (ODLUKA ASMIRA BEGOVIĆA „PALA“ NA DRES BOSNE I HERCEGOVINE).
Poslusajte ovdje.. http://www.4shared.com/file/117709039/f ... ervju.html
Evo slusam intervju na kanadskom radiju.. malo muti sliku, ipak kaze da ga neinteresuje promjena ali zeli da se stvari ociste u kanadskom fudbalu, da stabiliziraju svoju repku. Tj. priznao je ponudu nase repke, ali ponavlja da se fino osjeca kao clan kanadske repke i volio bi pokazati lojalnosti dresu koji je nosijo kroz U-17 i U-20..
Po ovom, ostaje s kanadom.. odnosno, kad prica o njihovoj repki uklapa i sebe, "mi imamo kvaliteta.."
Sad me zanima jeli sportsport nedavno izjavio totalan laz, ili asmir samo pravi alibi u neorganizaciji kanadske repke.. tj. gledam web stranicu svjetske ambasade i njihovu izjavu.. http://www.bihdijaspora.com/prva.htm (ODLUKA ASMIRA BEGOVIĆA „PALA“ NA DRES BOSNE I HERCEGOVINE).
Poslusajte ovdje.. http://www.4shared.com/file/117709039/f ... ervju.html
- miralem444
- Kontakt:
ma znas sta begovice hebi se koji ti je vise.......sta hoce ajd bjezi u kanadu....netrebas na...
nemoras begovicu molim te p**** kosto si ti nama netrebaju...idi brani za kanadu, sad i imo priliku ka branis 12 augusta.al et ako ti se vise svida kanada ........uh kako je momak prevrtljiv...
nemoras begovicu molim te p**** kosto si ti nama netrebaju...idi brani za kanadu, sad i imo priliku ka branis 12 augusta.al et ako ti se vise svida kanada ........uh kako je momak prevrtljiv...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- bosanac723
- Kontakt:
eee moj asmire, izgubio si svo postovanje sto si uspio stvorit. Pa ljudi ovo je sramota, vidi se koliki je patriot, sramota, da Bog da nikad ne igrao za BiH!
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- miralem444
- Kontakt:
ma i netreba nam vise......osobe kao sto je on nisu pozeljnje da igraju za bih..bosanac723 je napisao/la:eee moj asmire, izgubio si svo postovanje sto si uspio stvorit. Pa ljudi ovo je sramota, vidi se koliki je patriot, sramota, da Bog da nikad ne igrao za BiH!
A blamaže intervjua....eto sad recite nešto kako je on veliki patriota al' mu nedaju da igra za nas.
Još reče kao ma ti mediji u Bosni slabo mene kontaju jer ja bosanski ni ne pričam.
Haj ti u svoju Kanadu brate i da si mi živ i zdrav.
Po meni još jedan slučaj Jakupović....a hebenom se kasno kajati....

Još reče kao ma ti mediji u Bosni slabo mene kontaju jer ja bosanski ni ne pričam.
Haj ti u svoju Kanadu brate i da si mi živ i zdrav.
Po meni još jedan slučaj Jakupović....a hebenom se kasno kajati....

"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
- miralem444
- Kontakt:
vjerovo sam da smo ga dobili,al eto nemora imamo mi hasagica,supica,nurkovica koji ce srcem igrati za bih....netrebas nam begovicu.....idi tamo u kanadu pi*** ti ma******..oj sto je se momka digo misli sto brani porcmoltu da je on cech...ej moj tupane jedan....kanada samo moze igrat na gold kupu i nigdje drugdje...
- el-fighter
- Kontakt:
Hajmo sada organizovat prijateljsku protiv Kanade, pa da ga Džeko i Vedo izbuše. Samo neznam zašto je predavao onaj zahtjev, nije valjda da sa njime dupe briše.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma sta ste se ba digli ko ga šiša trebaju nam oni koji će srcem i dušom da igraju za svoju domovinu pa kakvi god a ne ovakvki to je on uradio samo da se stvar što višse zakuha pa da bude prvi golman u Porsmutu al hoce qu..... 

VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Ovaj intervju nista ne znaci...cak se ne zna ni kad ga je dao... Momak ce braniti za nasu reprezentaciju...zar mislite da je jedna radio stanica toliko pouzdana...Nista vidjet cemo na sljedecoj tekmi nase repke dal ce biti pozvan... I koja ce budala igrati za Kanadu???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.