evo i od menehapuc je napisao/la:![]()
![]()
![]()
EURO 2016: Grupa E (Belgija, Italija, Švedska, Irska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: EURO 2016: Grupa E (Belgija, Italija, Švedska, Irska)
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Mnogim forumasima je ovo izgleda prvi put da gledaju losu BBC Juventusovu odbranu. E moj Miraleme, gdje si ti dosao...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bilo bi lijepo da nas bar ovdje ne smaraš.Gefufna je napisao/la:Mnogim forumasima je ovo izgleda prvi put da gledaju losu BBC Juventusovu odbranu. E moj Miraleme, gdje si ti dosao...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bianconeros
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Bilo bi lijepo da nas bar ovdje ne smaraš.Gefufna je napisao/la:Mnogim forumasima je ovo izgleda prvi put da gledaju losu BBC Juventusovu odbranu. E moj Miraleme, gdje si ti dosao...
Boli istina
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Nesto si nervozan, strucnjace sa otoka. Opusti se. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne. Samo kažem da bi bilo lijepo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidjet ćemo kako će Talijani djelovati protiv Šveda i Iraca gdje će trebati pokazati i ofanzivni kvalitet. Večeras je bilo u suštini šablonski i dosta lako (tako je izgledalo a u principu tu je dosta truda, volje i želje) tj. dadni Belgiji neki sitni posjed oni će svakako pogriješiti ili će odbrana da otkloni opasnost i onda ide munjevita kontra preko Candreve ili duge lopte iz odbrane na Pellea i Edera koju su ova dvojica većinu spustili do veznog reda Italije i to skoro nesmetano.
Kako će to izgledati protiv vjerovatno zatvorenijih Švedske i Irske pogotovo Irske vidjet ćemo. Kod Švedske u suštini bi trebalo zatvoriti Ibru u što ne sumnjam a odbrana im i onako djeluje konfuzno tako da bi se moglo i tu do 3 relativno lagana boda.
Kako će to izgledati protiv vjerovatno zatvorenijih Švedske i Irske pogotovo Irske vidjet ćemo. Kod Švedske u suštini bi trebalo zatvoriti Ibru u što ne sumnjam a odbrana im i onako djeluje konfuzno tako da bi se moglo i tu do 3 relativno lagana boda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisam našao bolji.moj uzor-S.G je napisao/la:De nek neko postavi video kad su pjevali himnu.
[youtube][/youtube]
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Slažem se Raonffa.
I mene živo zanima kako će izgledati protiv objektivno manje kvalitetnijih repki kao što su Švedska, Irska i sl.
Iskreno mislim da će im Irska otkinuti bod, oni su baš, baš defanzivna ekipa i igraju skoro pa jednako požrtvovano.
Dajmo Conteu neka nas ponovo iznenadi. Nadam se da ima taktiku i za te slabije ekipe gdje njegova mora napasti!
I mene živo zanima kako će izgledati protiv objektivno manje kvalitetnijih repki kao što su Švedska, Irska i sl.
Iskreno mislim da će im Irska otkinuti bod, oni su baš, baš defanzivna ekipa i igraju skoro pa jednako požrtvovano.
Dajmo Conteu neka nas ponovo iznenadi. Nadam se da ima taktiku i za te slabije ekipe gdje njegova mora napasti!
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Od ovih gore nabrojanih prošle sezone nijedan nije bio glavna faca u ligi.tajger je napisao/la:Brate govorim ti o tome da igraci koji igraju tamo glavne face u engleskoj ligi a jesu li izasli u evropska tamicenja redovno puse,bilo bi dobro da se zapitaju ti vlasnici koliko ih placajuanell je napisao/la:Kakve ima veze liga sa igrama reprezentacije ?tajger je napisao/la:To su te zvjezdice iz engleske De Bruine, Hazard, Fellaini, Vertongen, Alderveled, i kompanija ljudi se popisase po njima
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja ne znam kako se neki usudjuju porediti ovu Belgiju sa velesilama kao sto su Spanija koja je 2 zadnja Eura osvojila i sa Njemackom koja je Svjetski prvak u nogometu. Po cemu su to slicni ? Navedite mi jednu poziciju gdje je Belgija jaca od Njemacke i Spanije ? Hazarda nemojte ni spominjat taj lik je van svake forme i od njega je po formi i Nolito trenutno bolji.DANTES je napisao/la:belgija je taktička ruševina. da imaju bar normalnog trenera bilo bi neštoArnelv52 je napisao/la:Belgija ima kvalitetne pojedince ali nemaju tim. Kad god sam ih gledao nikad mi nisu ostavljali dojam kakav ostave Španci ili Njemci.
Sta su to ovi igraci Belgije osvojili ? Gdje im je iskustvo ? Pa na svaki duel izmedju iskusnih nogometasa Njemacke i Spanije, koji su osvojili apsolutno sve sto se u nogometu danas moze osvojiti i neiskusnih precijenjenih belgijanaca stavljam kucu na njemce i spance , pa taman da je finale. Pa i na SP se govorilo, Argentina ispada od Belgije , ovi imaju bolje igrace. Pa glatko ispadose belgijanci. Ja se ne sjecam sanse da su stvorili protiv Argentine.
Nije to samo do trenera, nema trener magicni stap da izbaci Njemacku , Francusku i Spaniju. U najvecim tekmama prvo se pitaju igraci.
Belgija se smatra favoritom jer ovo nije SP i ima dosta losih repki. A i top repke nisu jake kao prije 2 ili 4 godine , bar ne po imenima. Uvijek su favoriti Spanija i Njemacka. Onda idu Francuska, pa Italija, Engleska i logicno da ce Belgija jer ima 11 igraca koje svak nabrojati zna. Koji su vjerovatno poznatiji danas nego igraci Engleske i italije. Ali Belgija nema igru.
Prije 7-8 godina , bi li Belgija bila favorit protiv Italije ? Ma nikad u zivotu. Danas je bila , jer ima imena. Ali dzaba imena kad igre nema.
Nikad u zivotu ova Belgija nece osvojiti prvenstvo. Kiksaju s Ircima i ispadaju, mark my words.
27.10.2020
- branimir85
- Kontakt:
kakav ponosLeSa je napisao/la:Nisam našao bolji.moj uzor-S.G je napisao/la:De nek neko postavi video kad su pjevali himnu.
[youtube][/youtube]
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Wilmots je govedo vece od Susica, ocekivano ga Conte popisao. E sad treba vidjeti Italijane kad valja kreirat citavu utakmicu, tu je realno upitnik
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Izgledat ce isto, Svedskoj treba tri boda. Cekati, mozda okrenu otvaranje na lijevo, ovo sa Candrevom je strasno, cist da probaju s lijeva. Toliko je dobra ekipa, imaju jednakih 20 igraca, Conte je radnik i to se vidi.Raonffa je napisao/la:Vidjet ćemo kako će Talijani djelovati protiv Šveda i Iraca gdje će trebati pokazati i ofanzivni kvalitet. Večeras je bilo u suštini šablonski i dosta lako (tako je izgledalo a u principu tu je dosta truda, volje i želje) tj. dadni Belgiji neki sitni posjed oni će svakako pogriješiti ili će odbrana da otkloni opasnost i onda ide munjevita kontra preko Candreve ili duge lopte iz odbrane na Pellea i Edera koju su ova dvojica većinu spustili do veznog reda Italije i to skoro nesmetano.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ne može biti veće.Mozambik je napisao/la:Wilmots je govedo vece od Susica, ocekivano ga Conte popisao. E sad treba vidjeti Italijane kad valja kreirat citavu utakmicu, tu je realno upitnik
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kakve ima veze liga sa igrama reprezentacije ?[/quote]
Brate govorim ti o tome da igraci koji igraju tamo glavne face u engleskoj ligi a jesu li izasli u evropska tamicenja redovno puse,bilo bi dobro da se zapitaju ti vlasnici koliko ih placaju[/quote]
Od ovih gore nabrojanih prošle sezone nijedan nije bio glavna faca u ligi.[/quote]
Govorim ti generalno da ih smatraju velicanstvenima i vrijednost im nabijaju trostruko vecu nego sto vrijede,e to buraz
Brate govorim ti o tome da igraci koji igraju tamo glavne face u engleskoj ligi a jesu li izasli u evropska tamicenja redovno puse,bilo bi dobro da se zapitaju ti vlasnici koliko ih placaju[/quote]
Od ovih gore nabrojanih prošle sezone nijedan nije bio glavna faca u ligi.[/quote]
Govorim ti generalno da ih smatraju velicanstvenima i vrijednost im nabijaju trostruko vecu nego sto vrijede,e to buraz
- IlCapitano
- Kontakt:
Italiji samo da su zdravi Marchisio i Verratti bili bi k'o bombonica.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Pa italija ne mora napasti ni irce ni svedjane..prvi su,oni su ti koji moraju da napadnu.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Italija će i 3016. igrati 3-5-2. I pobjeđivati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma Conte će postaviti onako kako zna i umije, on je i u Juventusu rutinski riješavao slabije od sebe. Doduše razlika mu je igrački kadar al' uz ovaka pristup i želju se može nadoknaditi svaki nedostatak kvalitet kod igrača.LeSa je napisao/la:Slažem se Raonffa.
Nije ni da će baš Švedi i Irci igrati bunker i njima treba rezultat.
@UltrasNotRed
Ma dobro Švedi i da se ne otvore oni jednostavno ne mogu igrati bunker jer nemaju igrače za to, njihovo je da Kallstrom distribuira lopte za Ibru pa ako šta Ibra uradi i biće dobro, većina ozbiljnijih reprezentacija će vrlo lako neutralisati Ibru i Kima (kao i Irci danas u velikom dijelu utakmice) i tako uraditi pola posla pred poprilično raštimanom odbranom.
A što se tiče Talijana bokovi su im danas funkcionisali odlično posebno Candreva koji je ipak klasično krilo za razliku od Darmiana koji je ipak bek i za moje ukuse i on je odigrao vrlo dobro.
PS: Što kod Šveda nije pozvan onaj Jonas Olsson iz WBA? U onakvoj odbrani on bi definitivno imao mjesta bez obzira što su mu 33 kuke
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.