Što ne znači da ste vi ili oni loši dapače svi oni koji se bave sportom i ulažu sebe u sport su za mene heroji u ovakvom vremenu!

djecko je napisao/la:Upravo sam dobio info da se formira RS Federacije kojeg čine kantoni i RS HB, a onda ide udruživanje RS RS i RS Federacije u Državni savez. Konačno malo svjetla na kraju tunela. Razum je čini mi se prevladao.

samo nek krene
  samo nek krene
Dali je vijest novijeg datuma ili je se to znalo u decembrupo'marke je napisao/la:Maglaj bez Čičkušića do kraja sezone, odmara od rukometa. Šta kažu Maglajlije na ovo?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Relacija Mašo - Čičkušić nije u dobrim odnosima, na kraju sezone Čičkušić napušta RK Maglaj...terra je napisao/la:Dali je vijest novijeg datuma ili je se to znalo u decembrupo'marke je napisao/la:Maglaj bez Čičkušića do kraja sezone, odmara od rukometa. Šta kažu Maglajlije na ovo?
Pola godine ne igranjaRule_hz je napisao/la:Relacija Mašo - Čičkušić nije u dobrim odnosima, na kraju sezone Čičkušić naputa RK Maglaj...terra je napisao/la:Dali je vijest novijeg datuma ili je se to znalo u decembrupo'marke je napisao/la:Maglaj bez Čičkušića do kraja sezone, odmara od rukometa. Šta kažu Maglajlije na ovo?
 ,u njegovim godinama je početak kraja što se tiče ozbiljnog rukometa
 ,u njegovim godinama je početak kraja što se tiče ozbiljnog rukometaBiće teška borba za opstanak ZrinjskogZrinja92 je napisao/la:Ajmooooooooooooooo, Vogošća mora pasti!!! moSa njaZri
18:21MortemHz je napisao/la:Zrinjski - Vogošća 7:13
Hahahah samo 4 gola Zrinjskog za 25min igre hahahah toliko o padanju Vogosce.djecko je napisao/la:Biće teška borba za opstanak ZrinjskogZrinja92 je napisao/la:Ajmooooooooooooooo, Vogošća mora pasti!!! moSa njaZri
Ma opet borba za goli opstanak, a koliko su se hvalili i nabrijavali atmosferu.Rule_hz je napisao/la:Hahahah samo 4 gola Zrinjskog za 25min igre hahahah toliko o padanju Vogosce.djecko je napisao/la:Biće teška borba za opstanak ZrinjskogZrinja92 je napisao/la:Ajmooooooooooooooo, Vogošća mora pasti!!! moSa njaZri

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.