Bio je startetr u pobjedi protiv Finske, bio je starter i u blamazama protiv Finske i Armenije, pa u porazima protiv Grcke i Italije.
Nemam nista protiv momka, citav tim je podbacio, samo ne znam otkud tolika povika na Jajala? Jedva da je igrao.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bio je startetr u pobjedi protiv Finske, bio je starter i u blamazama protiv Finske i Armenije, pa u porazima protiv Grcke i Italije.
Upravo tako. Nije ni Besic standardan pa necemo ni njega zvati, nije ni Krunic. Nema smisla ni Vrancica zvati jer nije ni on standardan. NIje ni Gojak bio u CL, nebi ni njega trebali zvati.
Ovdje je glavni argument :"jajalo igra u seria a"
Pa bilo je sroceno kao 'dok je Jajalo pocinjao utakmice samo nas je Belgija uspjela dobiti' kao da je Jajalo bio kljucni faktor u tome. My bad ako ti to nije namjera bila, ali tako sam ja shvatio. Jajalo je pruzao slabe partije i kad ne bismo gubili, to mi je poenta bila. A to da nije nesto puno igrao, mozda i nije, ali je igrao vise od Tinkeca npr za kojeg postoji konsenzus da je propalitet.
Da, ali onda cim predje iz liga 5 postane skart preko noci. Gutaju se losi nastupi sve radi tog opravdavanja 'pa dobro, ali igra ligu 5' i onda cim nestane taj argument postane najgori igrac na svijetu. Kao sa Zukanovicem. Bio neizostavan iz prvih 11 kod vecine forumasa, a onda jedan los nastup protiv Armenije i jedan transfer u Saudiju ga pretvorise u najvecu prevaru preko noci. Jos je Zukanovic nakupio kredita iz LN.Marciano87 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:38Jednostavno nismo reprezentacija koja moze sebi priustiti da se razbacuje sa igracima iz liga petice pogotovo kad ih na prste mozemo prebrojati.
Pokusao sam pojasniti da je u porazima Jajalo imamo relativno malu minutazu, samo je protiv Belgije bio starter. To upucuje da nije mogao biti toliko los, koliko ga se pokusava predstaviti. To je poenta.mire96 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:54Pa bilo je sroceno kao 'dok je Jajalo pocinjao utakmice samo nas je Belgija uspjela dobiti' kao da je Jajalo bio kljucni faktor u tome. My bad ako ti to nije namjera bila, ali tako sam ja shvatio. Jajalo je pruzao slabe partije i kad ne bismo gubili, to mi je poenta bila. A to da nije nesto puno igrao, mozda i nije, ali je igrao vise od Tinkeca npr za kojeg postoji konsenzus da je propalitet.
Ovdje je glavni argument :"jajalo igra u seria a"
Al za to u zadnjih 8 utakmica 120 minuta
A ovdje se neki brinu o Dzajalu kao da je bitan..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.