HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ponavljam opet, kako moze Ciro pozvati Dzidica kad je vec igrao za Hrvatsku repku i iznjasnjava se kao Hrvat na stranici Mons-a?
U inat svima.
A kako bi se trebao izjasniti, matere ti???? I nije igrao za seniore sigurno, možda za juniore.
Hajde ne seri ti, koliko ja znam ako je nas igrac vec igrao za U-21 repku neke druge drzave vise nemoze reprezentirati BiH. A drugo, pise na stranici Mons-a i Wikipedije da je taj Dzidic Hrvatski drzavljanin i internacionalac, kako ce onda igrati za BiH hajde mi reci? Mogu jos misliti da jedva ceka da Ciro pozove, malo pa sutra.Marin je napisao/la:A kako bi se trebao izjasniti, matere ti???? I nije igrao za seniore sigurno, možda za juniore.
http://www.hns-cff.hr/?ln=hr&w=statisti ... &id=116781
U inat svima.
Pa šta i ja imam i BH i Hrv. putuvnicu, samim time sam državljanin i jedne i druge države i tako je 80% bh Hrvata.
Hvala bogu pa je Dialiba rođeni Bosanac ili Terence Castle i sl.
Kod tebe je čini mi se mržnja u pitanju,a ne državljanstvo.
Hvala bogu pa je Dialiba rođeni Bosanac ili Terence Castle i sl.
Kod tebe je čini mi se mržnja u pitanju,a ne državljanstvo.
- bistrikboy
- Kontakt:
ma ciro mi je nesto mutan oko ovih poziva,nemojte se nadati da ce zvati uvijek najbolje "rezerve" 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kakva mrznja odmah bolan bolan? Nije ni cudo da nam zemlja ide u **** kad sav narod odmah razmislja na nacionalizam i ono "nemoj samo po nama iako si upravu" ko ti ocigledno. Budi siguran u jednu, za mene su svi ti Dzidici, Medunjanici i Ibahimovici ista izdajicka ****, tu nema razlike pa ti misli sta hoces. Sto se tice Dzidica, znaci treba njemu vaditi BiH-pasos i sav taj **** proces(ako uopste moze nastupati za BiH iako prosto sumnjam u to) da bi Ciro vidjeo jeli on valja ili ne radi jedne tekme protiv Urugvaja i ko zna koga? A Ciro nije ni pozvao Custu koji je nas najbolji fudbaler u Belgiji, sad ce zvati Dzidica i Smajica. Nevjerujem.
U inat svima.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi ti HOS smješan čovjek. Nema nikakve procedure, on bi izvadio putovnicu na isti način kao i ti. Možeš ga smatrati čime god želiš, imaš na to pravo. Ti baš zavro oko njega.
Ne može me nitko ubjediti da nema boljih stopera u ovoj ligi od Mikelinija-drvosječe. Evo ja ću ti samo iz Zrinjskog navesti Šunjića ili beka Nikolića.
Ne može me nitko ubjediti da nema boljih stopera u ovoj ligi od Mikelinija-drvosječe. Evo ja ću ti samo iz Zrinjskog navesti Šunjića ili beka Nikolića.
Pa dobro Marine za Nikolica stoji ali Sunjic mora jos dosta radit,pa on nema ni punu godinu dana igrackog staža,ali da je talenat to stoji ali polako,doce njegovo vrijeme
Sretna nova svim ultrasima i da nam 2009. bude jos uspijesnija od ove i jos vise gostovanja ako Bog da i u Europi na ljeto
Sretna nova svim ultrasima i da nam 2009. bude jos uspijesnija od ove i jos vise gostovanja ako Bog da i u Europi na ljeto
Nema procedure jelde? A sta je bilo s Mravcom? Ali opet kazem zato, kad Ciro nije zvao do sada Custu, nece ni Smajica ili Dzidica, fact.Marin je napisao/la:Jesi ti HOS smješan čovjek. Nema nikakve procedure, on bi izvadio putovnicu na isti način kao i ti. Možeš ga smatrati čime god želiš, imaš na to pravo. Ti baš zavro oko njega.
U inat svima.
De boni sta se natezete oko toga,boli mene neka stvar hoce li ovi igraci igrat ili nece ali red je da se barem pogledaju (ne govorim o Dzidi vec o Smajketu,Romeu,Djuricu i Nikolicu).Ovi momci su to itekako zasluzili!
- RođeniMostar
- Kontakt:
Sve najljepše u 2009. godini ! daBogda vas Velež otjerao sa stadiona i daBogda se borili za opstanak...a ostalo sreća,zdravlje,ljubav ma sve najbolje !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Pa nije ti to onda "sve najljepse" ali eto hvala takodjer.RođeniMostar je napisao/la:Sve najljepše u 2009. godini ! daBogda vas Velež otjerao sa stadiona i daBogda se borili za opstanak...a ostalo sreća,zdravlje,ljubav ma sve najbolje !
Ne borimo se za ostanak nego za prvaka!
Evo da se samo nadovezem, mLvicu jednu..Ovo sam napisao mali milion puta, i dok mi nisu izbrisali stari akaunt lol, mozda malo postajem dosadan ali sta ces: Stanisa Nikolic zasluzuje da igra u reprezentaciji BiH, stvarno je nas najbolji odbranbeni igrac, a sto je najvaznije i u ofanzivi je i vise nego dobar. Pod "nas" sam mislio na Premier Ligu (vidi joj naziva lol). 
Support Velez, It's logical! ★
Nemam rijeci za Ciru on je vrhunski trener ali iskreno receno on nema pojma gdje je doso i ne poznaje preimijer ligu niti je upoznat sa igracima koji ugraju u njoj.
Slazem se da treba Mitrovica pozvati, ali zajedno s Baoticem koji je to vec zasluzio.
U inat svima.
- RođeniMostar
- Kontakt:
To najljepše se odnosilo na privatan život vas,na ljubav,zdravlje,novac,sreću !Eagles je napisao/la:Pa nije ti to onda "sve najljepse" ali eto hvala takodjer.RođeniMostar je napisao/la:Sve najljepše u 2009. godini ! daBogda vas Velež otjerao sa stadiona i daBogda se borili za opstanak...a ostalo sreća,zdravlje,ljubav ma sve najbolje !
Ne borimo se za ostanak nego za prvaka!
A ovo za klub,želim vam sve najgore !
Valjda smo se razumjeli sad !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Evo hvala Bogu pa neko konta o cemu ja pricam sve ovo vrijeme.Da je stadion na bulevaru e tek bi onda mogla igrat ova kluba a ovakoRz88 je napisao/la:@rodeni mostarac
Zamisli ti sada se velez vraca pod bijelim brijegom zamisli kakve bi utakmice izgledale svake druge subote treba milion policajaca da bi se sprijecio neki incident , uvijek bi bila neka bitka neki zijan,nesto, da je na drugom mjestu stadion okey ali bas gdje sada ne odgovara nikako, nemozes na miru otici na tekmu gledas okolo hoce li te neko bocom osiniti ili probosti,to je glavni razlog sto se nece velez nikad tamo vratiti
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.