BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
evo pozvan Memišević naknadno, bravo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Spisak dobar, po mom mišljenju definitivno je najveći minus nepozivanje Memiševića. Ćivić prije Nastića je vjerovatno zato što je on igrao službene utakmice za razliku od Nastića, iako po formi Nastić sigurno zaslužuje poziv, a i djeluje mi kao bolji bek od Ćivića. Iako mi je sa druge strane drago što je profilisao momka iz mlade reprezentacija, kao i Todora, Gojaka i Lončara, to mu je najveći plus uz Koljića.
Begović je očigledno završena priča.
Hajrović je povrijeđen, mada očigledno je da ga ne bi pozvao i da je sasvim zdrav i spreman, što mi opet moram priznati nije baš najjasnije.
Al' sve u svemu spisak je dobar, želim puno sreće selektoru i našim momcima.
Begović je očigledno završena priča.
Hajrović je povrijeđen, mada očigledno je da ga ne bi pozvao i da je sasvim zdrav i spreman, što mi opet moram priznati nije baš najjasnije.
Al' sve u svemu spisak je dobar, želim puno sreće selektoru i našim momcima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne širi dečko dezinformacije, gori si od Roupa hamanRaonffa je napisao/la:Spisak dobar, po mom mišljenju definitivno je najveći minus nepozivanje Memiševića. .
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma nasr'o sam mu se za Memiša danas, pa me poslušao u međuvremenuOsim13 je napisao/la:Ne širi dečko dezinformacije, gori si od Roupa hamanRaonffa je napisao/la:Spisak dobar, po mom mišljenju definitivno je najveći minus nepozivanje Memiševića. .![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ne vjerujem dok @Miske ne potvrdiDenchi je napisao/la:evo pozvan Memišević naknadno, bravo
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
šta igra Deni Milošević, polušpica? njegovo pozivanje ostaje misterija za mene bar...Bazinga12345 je napisao/la:Ne vjerujem dok @Miske ne potvrdiDenchi je napisao/la:evo pozvan Memišević naknadno, bravo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bazinga12345 je napisao/la:Ne vjerujem dok @Miske ne potvrdiDenchi je napisao/la:evo pozvan Memišević naknadno, bravo
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tako nesto, ofanzivni vezni ili krilo.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- JackTheStripper
- Kontakt:
Prcic i Hajrovic su morali biti na spisku.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Nisu.JackTheStripper je napisao/la:Prcic i Hajrovic su morali biti na spisku.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
https://sportsport.ba/fudbal/sta-se-kri ... vac/309261
Kako sam propustio ovaj "članak", Mlaćo želi nadjebati Čulića sa budalaštinama
Al' koliko tendenciozna objava članka sa ciljem da se neofirno malo popljuje po Prosinečkom
Kako sam propustio ovaj "članak", Mlaćo želi nadjebati Čulića sa budalaštinama
Al' koliko tendenciozna objava članka sa ciljem da se neofirno malo popljuje po Prosinečkom
Lončar otpao ozljeda...
Ovaj Elvir Koljic, meni nepoznato ime ili sam sta od prije propustio,jel prije bio ikad pozivan ili je ovo prvi put?
Unapred hvala

Unapred hvala
nije valjda, ej jeboga pita zbog ovog aam ceko utakmiceDenchi je napisao/la:Lončar otpao ozljeda...
Zarathustra
Nema veze nismo džaba Izeta zvaliMoggi je napisao/la:nije valjda, ej jeboga pita zbog ovog aam ceko utakmiceDenchi je napisao/la:Lončar otpao ozljeda...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Blatnjak đe?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
bez kapitena Barbareza jel?Sarmelino je napisao/la:Blatnjak đe?
valjda do sljedeceg ne zavrsi kod kockica a sve se bojim
Zarathustra
visca i zakaric boljiJackTheStripper je napisao/la:Prcic i Hajrovic su morali biti na spisku.
23
Hahahaha, drago mi je Bgm sto je pozvanBazinga12345 je napisao/la:Ne vjerujem dok @Miske ne potvrdiDenchi je napisao/la:evo pozvan Memišević naknadno, bravo
BHF