Do sedmog se ne treba javljati kuknjavaRaonffa je napisao/la:Još koje kolo, a onda...MortemHz je napisao/la:a jbg piše raja šta hoće, zanimljivo jeRaonffa je napisao/la:Morto jesi ovo uveo i očekivanja za posjetu u narednim kolima
BH Telecom Premijer liga BiH - posjeta 2019/20
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: BH Telecom Premijer liga BiH - posjeta 2019/20
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ima li gdje slika tribine sa tekme Zri-Vel?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Imaš na fb stranici Zrinjskog poneku sliku.Zenicanin988 je napisao/la:Ima li gdje slika tribine sa tekme Zri-Vel?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nekada Velez jer je citava Hercegovina za njih navijala, ali sada malo koji Hrvat navija za Velež najvise iz političkih razloga.egzodus1946 je napisao/la:Ko po vama ima najvecu navijacku bazu u BIH, koji je vas top 5 ?
A trenutno Željo, da ne lupetam po opcinama i kantonima, ali po meni je posjeta na stadionu najrelevantiji pokazatelj, a Željo u zadnjih 10 godina 8 puta najposjecenija ekipa lige, a 2 puta pitari i to samo kad su titule uzimali. Također jedini nakon rata uspjeli napuniti nas najveci stadion. Jednostavno nas je najvise, ne moze meni pitar reci da nas u Sarajevu ima isto, a ono mi u 80% slucajeva puniji stadion od njih imamo, gluposti. Pricam o pitarima jer su oni tu iza nas. Pa onda po meni idu Velež, Borac i Čelik, ostali nisu relavantni
FKŽ !
- Zenicanin988
- Kontakt:
Druze da vi tavorite kao npr Celik ili Sloboda ne bi vas bilo ni blizuTeaM87 je napisao/la:Nekada Velez jer je citava Hercegovina za njih navijala, ali sada malo koji Hrvat navija za Velež najvise iz političkih razloga.egzodus1946 je napisao/la:Ko po vama ima najvecu navijacku bazu u BIH, koji je vas top 5 ?
A trenutno Željo, da ne lupetam po opcinama i kantonima, ali po meni je posjeta na stadionu najrelevantiji pokazatelj, a Željo u zadnjih 10 godina 8 puta najposjecenija ekipa lige, a 2 puta pitari i to samo kad su titule uzimali. Također jedini nakon rata uspjeli napuniti nas najveci stadion. Jednostavno nas je najvise, ne moze meni pitar reci da nas u Sarajevu ima isto, a ono mi u 80% slucajeva puniji stadion od njih imamo, gluposti. Pricam o pitarima jer su oni tu iza nas. Pa onda po meni idu Velež, Borac i Čelik, ostali nisu relavantni
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Pa naravno da velicina kluba utice na posjetu, ali ovdje ne pricamo o faktorima koji uticu na posjetu nego o samoj posjeti, Valencia npr ne moze nikad imati vise navijaca od Barcelona u Španiji, pa tako ni ovi slabiji klubovi od nas ako cemo vec o tome. Ma da mi je i to glupost sto kazes jer i kad ne izadjemo u evropu imamo najveci prosjek, ali eto postujem. Zato sam primarno poredio sa pitarima koji su bare bare sa rezultatima, ali eto mi imamo bolju posjetu.Zenicanin988 je napisao/la:Druze da vi tavorite kao npr Celik ili Sloboda ne bi vas bilo ni blizuTeaM87 je napisao/la:Nekada Velez jer je citava Hercegovina za njih navijala, ali sada malo koji Hrvat navija za Velež najvise iz političkih razloga.egzodus1946 je napisao/la:Ko po vama ima najvecu navijacku bazu u BIH, koji je vas top 5 ?
FKŽ !
Koliko ljudi može stati na ovu tribinu u Mostaru, dole? Meni vala nevjerovatno zvuči zvanični podatak da je bilo 8.000 ljudi na stadionu. U najboljem slučaju, ona tribina može biti velika ko zapad u Zenici, a i to daj Bože. I ni ona nije bila ni blizu krcate. Dobro popunjena jeste, ali krcata nije.
Ultrasa vrlo malo s kontra strane. Mislim da je u svakom slučaju bilo više Robijaša na jugu jučer. Eto, neka veći broj RA u odnosu na HZ to nadomijesti.
Eh znači, dobro popunjeniji zapad, plus istok Bilinog i samo 1.500 razlike. Nešto mi premalo djeluje
Ultrasa vrlo malo s kontra strane. Mislim da je u svakom slučaju bilo više Robijaša na jugu jučer. Eto, neka veći broj RA u odnosu na HZ to nadomijesti.
Eh znači, dobro popunjeniji zapad, plus istok Bilinog i samo 1.500 razlike. Nešto mi premalo djeluje

Za Velez si upravu, Bosnjaci hercegovine su i dalje Velezovi (ima pokoji pitar/manijak), srbi za partizan (nevesinje) i zvezdu (gacko i trebinje) a hrvati za hajduk, zrinjski i dinamo.TeaM87 je napisao/la:Nekada Velez jer je citava Hercegovina za njih navijala, ali sada malo koji Hrvat navija za Velež najvise iz političkih razloga.egzodus1946 je napisao/la:Ko po vama ima najvecu navijacku bazu u BIH, koji je vas top 5 ?
Sarajevo ima vise navijaca od vas, fatate se one utakmice sa newcastleom jer su ljudi iz engleske. Kad vas je jos bilo iznad 20.000?
Mi imamo Besiktas i Gladbach 30.000, Genk i D. Kyiv 28.000, Celtic 25.000, ekeren 20.000, sigma mesecini 20.000, levski, lech, basel, rapid i bruku utakmica kad je bilo izmedju 15-18.000.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Vjeruj mi tesko je to meni za objasnit, kamoli nekom da skonta. Sve dok to ne vidis uzivo, dzaba je. Stadion je nakaradan i mozes stat dje god oces ima sastrane nekih brezuljaka stanu ljudi, pa onda se sjeda na ograde, zidice, stepenice nema dje se neko ne usteka, dovoljno je reci da je Toni Sunjic na ogradi sjedio, sta drugo ti trebam nadodat? Sto se tice stajanja vecina uvijek podcjenjuje brojku iz dva razloga, prvo dosta je spusteno, prvi red je u ravnini sa terenom, a razmak izmedju redova je jako mal. Druga stvar je sto niko ne uzima u obzir da je to istocna tribina, skoro dva puta veca od juzne ili sjeverne tako da i pogled malo vara. Ali sve u svemu bilo je sigurno izmedju 7500-8000.Hantraga je napisao/la:Koliko ljudi može stati na ovu tribinu u Mostaru, dole? Meni vala nevjerovatno zvuči zvanični podatak da je bilo 8.000 ljudi na stadionu. U najboljem slučaju, ona tribina može biti velika ko zapad u Zenici, a i to daj Bože. I ni ona nije bila ni blizu krcate. Dobro popunjena jeste, ali krcata nije.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Velež - Čelik 4.000
Tuzla City - Borac 1000
Zvijezda - Mladost DK 500
Sarajevo - Sloboda 4000
Željezničar - Zrinjski 5000
Široki Brijeg - Radnik 1500
Tuzla City - Borac 1000
Zvijezda - Mladost DK 500
Sarajevo - Sloboda 4000
Željezničar - Zrinjski 5000
Široki Brijeg - Radnik 1500
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Pa stavljeno je sluzbeno 7500,savez nadodao 500,(negdje ce zakinut) to sto je na Bilinom 9500 to je za citav istog Bilinog više gledatelja.
Ferencvaros, Standard, Plzen eto ovako na prvu sto je bilo oko 20 i vise hiljada, ima sigurno jos poslijeratnih utakmica sa oko 20 ili vise hiljada ali ne mogu dumat, a i nije isto kad mi igramo na Koševu ili vi jer dosta nase raje nece da ide gore, a i jednostavno nije nam to domaci teren. Helem u svakom slučaju bare bare smo sa tim utakmicama 20 ili više hiljada, a sad kad bi uzeo svaku tekmu od rata i sabro i uporedio Želju i sarajevo vidio bi da Željo uvijek ima vise publike, i to ne na bljeskove nego drzimo konstantu.vest je napisao/la:Za Velez si upravu, Bosnjaci hercegovine su i dalje Velezovi (ima pokoji pitar/manijak), srbi za partizan (nevesinje) i zvezdu (gacko i trebinje) a hrvati za hajduk, zrinjski i dinamo.TeaM87 je napisao/la:Nekada Velez jer je citava Hercegovina za njih navijala, ali sada malo koji Hrvat navija za Velež najvise iz političkih razloga.egzodus1946 je napisao/la:Ko po vama ima najvecu navijacku bazu u BIH, koji je vas top 5 ?
Sarajevo ima vise navijaca od vas, fatate se one utakmice sa newcastleom jer su ljudi iz engleske. Kad vas je jos bilo iznad 20.000?
Mi imamo Besiktas i Gladbach 30.000, Genk i D. Kyiv 28.000, Celtic 25.000, ekeren 20.000, sigma mesecini 20.000, levski, lech, basel, rapid i bruku utakmica kad je bilo izmedju 15-18.000.
FKŽ !
Nismo bare niti smo ikad i bili.
Zeljeznicar - New Castle ( 38.000 gledalaca )
Sarajevo - Borussia Minhengladbah ( 30.000 gledalaca )
Sarajevo - Dinamo Kijev ( 30.000 gledalaca )
Sarajevo - Cluj ( 26.000 navijača )
Sarajevo - Besiktas ( 25.000 navijaca )
Sarajevo - Genk ( 25.000 navijaca )
Sarajevo - Celtic ( 25.000 navijaca )
Zeljeznicar - Standard ( 22.000 gledalaca )
Sarajevo - Helsingborg ( 20.000 gledalaca )
Sarajevo - Atalanta ( 20.000 navijaca )
Sarajevo - Sartid ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Ferencvaros ( 20.000 gledalaca )
Zeljeznicar - Viktorij Plzen ( 20.000 gledalaca )
I to za posjetu u zadnjih 10 sezona ti nije istina.
Zeljeznicar - Standard ( 22.000 gledalaca )
Zadnja izmjena: TETRAPAK, dana/u 30 jul 2019, 11:49, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Daj neka se mi zadržimo gore u vrhu malo duže, da budemo od 2-5 mjesta duži dio sezone, garantujem da na BP ne bi bilo utakmice ispod 6-7 k , ove derbi bi išle na 10k + ko od šale . Samo da nas malo rezultati pomaze

A gdje su Standard, Malaga, Anorthosis, Lilestrom ?TETRAPAK je napisao/la:Nismo bare niti smo ikad i bili.
Zeljeznicar - Malaga ( 18.000 gledalaca )
Sarajevo - Sigma ( 18.000 gledalaca )
Sarajevo - Lech ( 16.500 gledalaca )
FKŽ !
Nema potrebe za ovim ispod 20k. Izbacio sam eto i nase.TeaM87 je napisao/la:
A gdje su Standard, Malaga, Anorthosis, Lilestrom ?
Pa to objašnjenje i tražim da skontamUZM je napisao/la:Vjeruj mi tesko je to meni za objasnit, kamoli nekom da skonta. Sve dok to ne vidis uzivo, dzaba je. Stadion je nakaradan i mozes stat dje god oces ima sastrane nekih brezuljaka stanu ljudi, pa onda se sjeda na ograde, zidice, stepenice nema dje se neko ne usteka, dovoljno je reci da je Toni Sunjic na ogradi sjedio, sta drugo ti trebam nadodat? Sto se tice stajanja vecina uvijek podcjenjuje brojku iz dva razloga, prvo dosta je spusteno, prvi red je u ravnini sa terenom, a razmak izmedju redova je jako mal. Druga stvar je sto niko ne uzima u obzir da je to istocna tribina, skoro dva puta veca od juzne ili sjeverne tako da i pogled malo vara. Ali sve u svemu bilo je sigurno izmedju 7500-8000.Hantraga je napisao/la:Koliko ljudi može stati na ovu tribinu u Mostaru, dole? Meni vala nevjerovatno zvuči zvanični podatak da je bilo 8.000 ljudi na stadionu. U najboljem slučaju, ona tribina može biti velika ko zapad u Zenici, a i to daj Bože. I ni ona nije bila ni blizu krcate. Dobro popunjena jeste, ali krcata nije.

sta ocekujes protiv zelje ako neporazeni se vratimo sa stadiona Rodjeni ?Convicts1988 je napisao/la:Daj neka se mi zadržimo gore u vrhu malo duže, da budemo od 2-5 mjesta duži dio sezone, garantujem da na BP ne bi bilo utakmice ispod 6-7 k , ove derbi bi išle na 10k + ko od šale . Samo da nas malo rezultati pomaze![]()

+ smo favoriti za razliku od meca sa sarajevom
+ vjerovatno suncano, onako kisan dan u ljetu se desava jednom u 10 godina

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma ja prilagodi kako tebi odgovaraTETRAPAK je napisao/la:Nema potrebe za ovim ispod 20k. Izbacio sam eto i nase.TeaM87 je napisao/la:
A gdje su Standard, Malaga, Anorthosis, Lilestrom ?

FKŽ !
Smijem li se ubacit ?avenija je napisao/la:sta ocekujes protiv zelje ako neporazeni se vratimo sa stadiona Rodjeni ?Convicts1988 je napisao/la:Daj neka se mi zadržimo gore u vrhu malo duže, da budemo od 2-5 mjesta duži dio sezone, garantujem da na BP ne bi bilo utakmice ispod 6-7 k , ove derbi bi išle na 10k + ko od šale . Samo da nas malo rezultati pomaze![]()
![]()
+ smo favoriti za razliku od meca sa sarajevom
+ vjerovatno suncano, onako kisan dan u ljetu se desava jednom u 10 godina

FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Giuseppe1, Google [Bot], leo1946, newton_heath_lyr, Paromlinac, Vanja8 i 72 gosta.