Teška noć u Jerevanu
Operacija vraćanja Robija na klupu
Selektor se još lomi
Možda ipak ostane
Možda
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Novinar sa lica mjesta
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Fabio Kapelo 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bernd Schuster.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Evo ga obrt situacijeRobert Prosinečki je nakon poraza od Armenije sa 4:2 podnio ostavku na mjesto selektora reprezentacije BiH.
Prosinečki: Ne može se ništa promijeniti!
Robert Prosinečki se vratio iz Jerevana zajedno sa nekoliko bh. reprezentativaca. Medijima se obratio na sarajevskom aerodromu.
"Nećemo o tome to nema veze sa ni čim, želim im svu sreću, vjerujem da ova reprezetntacija može kroz baraž do Evropskog prvenstva", rekao je Prosinečki te nastavio:
"Bosna i Hercegovina ako se ne plasira to je neuspjeh, to je moje viđenje s ovim kadroom i igračima to bi ilo nemoguće, ali taj koji će doći će imati dva mjeseca da pripremi ekipu za mart
ne može se ništa promijentii,
Popularni Žuti je za sada Zmajeve vodio na 18 mečeva uz ostvarenih sedam pobjeda, šest remija i pet poraza. Najveći uspjeh je plasman u A ligu Lige nacija i tako osigurao eventualni baraž za EP.
Support your local club !
Glup clanak, a najgori dio je ovaj:
Kad smo igrali protiv Estonije? Ono prije 2 godine kada je Mesa bio selektor?To se najbolje vidjelo u dva navedena meča protiv Estonije i Armenije kada su Pjanić i društvo napravili ogroman broj individualnih grešaka. Veliki broj takvih grešaka otvarao je šanse za protivničke kontranapade. Uostalom, Estonija i Armenija su skoro sve pogotke protiv BiH postigli iz ofenzivne tranzicije.
Pa jest Armenija gotovo sve postigla iz tranzicije jer nisu uspjeli zabiti 2-3 gola koliko su zasluzili na pocetku drugog poluvremena.
Nismo mogli centar preci 15 minuta protiv **** Armenije.
Nismo mogli centar preci 15 minuta protiv **** Armenije.
Cuva Bog Zelju svog!
Vinko povedi nas. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lik kao da je jedva čekao da da otkaz.
-
džakailibu
- Kontakt:
ma ne, covjek je skontao da ne ide. i sam otisao. nije trebalo ko kod susica ili meshe da ih motikama tjeras.
svaka cast na potezu ali se nije bas iskazao kao selektor
svaka cast na potezu ali se nije bas iskazao kao selektor
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Solidan clanak. Pogotovo naslov.Vucevich je napisao/la:Glup clanak, a najgori dio je ovaj:
Kad smo igrali protiv Estonije? Ono prije 2 godine kada je Mesa bio selektor?To se najbolje vidjelo u dva navedena meča protiv Estonije i Armenije kada su Pjanić i društvo napravili ogroman broj individualnih grešaka. Veliki broj takvih grešaka otvarao je šanse za protivničke kontranapade. Uostalom, Estonija i Armenija su skoro sve pogotke protiv BiH postigli iz ofenzivne tranzicije.
Jednostvano nemamo svijesti da smo ustvari losi i onda to sto smo losi jos pogorsavamo nezalaganjem na terenu.
Jeftina priča, kad će ljudi prestati govoriti da 'jednostavno nemamo kvaliteta'. Nije nam cilj da osvojimo evropsko prvenstvo, već da se plasiramo na evropsko prvenstvo.dinoze je napisao/la:Solidan clanak. Pogotovo naslov.
Jednostvano nemamo svijesti da smo ustvari losi i onda to sto smo losi jos pogorsavamo nezalaganjem na terenu.
Imamo sasvim solidnu ekipu sa dosta igrača iz lige petice, što je dovoljno da izborimo plasman na evropsko prvenstvo s 24 tima.
Armenija ima jednog igrača u ligi 5, to jeste Mkhitaryan koji nije dobru utakmicu odigrao od kako je napustio Dortmund, ima i Adamyana u Hoffenheim ali on nije ni na klupi već igra za drugi tim. Osim toga, 20 igrača koji igraju u Armenskoj ligi koja je na nivou Premijer Lige BiH. Nek' oni imaju kvaliteta na sve strane, a uvalili nam 4 komada kao da smo San Marino.
Rumunija, Mađarska, Sjeverna Irska, Albanija, Slovačka, Island - države koji su igrali na EP 2016, nemaju bolje igrače od BiH.
Opet ovaj Tipura lize guzicu komsijama a jednostavno nema argumente niti kredibilitet
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 09 sep 2019, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Po meni je jos gori bezobrazluk nasih igraca, ponajvise kapitena, koji nemaju hrabrosti stat pred narod i izjavit dvije recenice. Jedino Gojakov komentar smo do sad culi. A kad dobiju Lihtenstajna onda se busaju u prsa
TŽV!
Jeste eto kosovo, finska, armenija i island imaju igracki kadar ko brazlil. Nismo toliko losi da nije dovoljno za drugo mjesto u ovoj grupi ma koliko to ustase pokusavale ukazati nebi li digli njihivog robija, kako bi on ostao zrtva nerealnim ocekivanjima navijaca bih i kako bi poksali indirektno ukazati kao eto leti sto je hrvat i bla bla bla. Nek mu ponude mjesto u hrv repci kad je tako dobar. Nasa realnost gledajuci u igracki kadar je 2.mjesto u ovoj grupi i tu je kraj price.dinoze je napisao/la:Solidan clanak. Pogotovo naslov.Vucevich je napisao/la:Glup clanak, a najgori dio je ovaj:
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Koje pichkice od novinara mi imamo... Niko da se usudi postaviti prava pitanja, svi bez muda i samo gledaju kako da se kome što više uvuku u guzicu. Jedino rješenje je bojkot svih utakmica. Prazno Bilino Polje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa onda se ne trebaju baviti sportom uopste. Valjda je bit da se trudis da budes sto bolji i da nadigras rivala. Najlakse je kmecati kako smo losi, gubiti utakmice i to je to. Svi se trude i napreduju od Lihtenstajna i Luksemburga koji evo osvoje poneki bod, preko Iraca koji su postali ozbiljna reprezentacija, Velsa, evo sad i Finci prave rezultate, Islandjani, evo i Armenija ispred nas i Grka...samo mi trebamo biti svjesni da smo losi i s ponosom gubiti utakmice.
Cuva Bog Zelju svog!
- ElCartel11
- Kontakt:
Bojkot!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Najveci odron naseg drustva u paklenoj konkurenciji. Jbt to je jedna ozbiljna profesija koja zasluzuje ogromno postovanje, samo kod nas nema novinara koji ce biti u sluzbi istine po svaku cijenu. Gledam ljudi zive sa zastitom 24 sata zbog svog predanog i postenog rada, a kod nas nema novinara koji ce skupiti muda i postaviti direktno pitanje **** selektoru reprezentacije ili nekom lopovu u savezu. Da se ne bi zamjerio sta? Ili jer ima neku korist od tog? Prije ovo drugo.BoixosNois1899 je napisao/la:Koje pichkice od novinara mi imamo... Niko da se usudi postaviti prava pitanja, svi bez muda i samo gledaju kako da se kome što više uvuku u guzicu. Jedino rješenje je bojkot svih utakmica. Prazno Bilino Polje.
Edit: https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/josko ... 99393.aspx
https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/kolap ... 99290.aspx
https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ante- ... 92701.aspx
https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/cacic ... 92210.aspx
https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/kukav ... 76401.aspx
https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dosta ... 76287.aspx
Evo clanaka na samo jednom portalu u susjedstvu za smjenu selektora Cacica. Epilog svega jeste njegova smjena, dolazak novog selektora, pobjeda u Ukrajini za baraz, deranje Grka u barazu, plasman na svjetsko prvenstvo i na kraju poraz u finalu
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 09 sep 2019, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
Sam je kriv. Okruzio se igracima koji igraju po smijesnim drugoligaskim ekipama a pri tome na zalasku karijere. Bolje da je pozvao 5-6 u21 i oko njih i Pjanica poceo graditi nesto. Pa za iduci ciklus bi imao mladu i poletnu repku. Ovako ispusio i on foru i mi. Da se razumijemo nismo mi nikakva sila, ali ima dovoljno kvaliteta da mozemo biti sigurna 2-3a ekipa koja ce rjesavati ove armence sa lahkocom.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!