Da, za utakmice protiv SAD-a i Meksika u LA-ju i San Antoniju. Svi se mogli odazvat, a njemu bilo važnije trenirati u Mariboru.BIHfan je napisao/la:Mesanovic bira utakmice???![]()
Zar je lik ikad bio pozvan u reprezentaciju.
BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
BHF
- Goalgetter
- Kontakt:
Husara na infuziji.Miske01 je napisao/la:Da, za utakmice protiv SAD-a i Meksika u LA-ju i San Antoniju. Svi se mogli odazvat, a njemu bilo važnije trenirati u Mariboru.BIHfan je napisao/la:Mesanovic bira utakmice???![]()
Jer je Prosinecki.Goalgetter je napisao/la:A zasto ne zove zamjenu za Dzeku?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne idem dzaba u Zenicu da gledam Bajica u napadu. Pozlice mi odmahVucevich je napisao/la:Jer je Prosinecki.Goalgetter je napisao/la:A zasto ne zove zamjenu za Dzeku?
Bas si izabrao kad ces iciGoalgetter je napisao/la:Ne idem dzaba u Zenicu da gledam Bajica u napadu. Pozlice mi odmah
Uzivaj u majstorijama Rijada Riki Bajica, najvece prevare u historiji Udinesea
Vucevichu de nam reci koga bi ti izveo da možeš birat sve igrače i pozvane i nepozvane?
Da igraju oni koji igraju dobro u svojim klubovima, a ne grijaci klupe i tribinasi iz Saudijske Arabije.coelho41 je napisao/la:Vucevichu de nam reci koga bi ti izveo da možeš birat sve igrače i pozvane i nepozvane?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Svi oni imaju imenaVucevich je napisao/la:Da igraju oni koji igraju dobro u svojim klubovima, a ne grijaci klupe i tribinasi iz Saudijske Arabije.coelho41 je napisao/la:Vucevichu de nam reci koga bi ti izveo da možeš birat sve igrače i pozvane i nepozvane?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa hajde da čujem ko su ti igrači, nije valjda se bojiš iznijet svoje mišljenje sad kad si popljuvo sve igrače otprilikeVucevich je napisao/la:Da igraju oni koji igraju dobro u svojim klubovima, a ne grijaci klupe i tribinasi iz Saudijske Arabije.coelho41 je napisao/la:Vucevichu de nam reci koga bi ti izveo da možeš birat sve igrače i pozvane i nepozvane?
Evo, na primjer, kad nema Džeke onda je mogao komotno pozvati Murisa Mešanovića koji ove sezone već ima 9 gola i 5 asistencije, a ne kornjaču Riada Bajića koji se već preselio na klupu Konyaspora i nije nikada ništa uradio za reprezentaciju.
Jedan napadač iz Mlade Boleslav ima mjesta u reprezentaciji Rusije koja je redovna na svim velikim takmičenjima, ali ne u reprezentaciji debelog žutog glupana.
Jedan napadač iz Mlade Boleslav ima mjesta u reprezentaciji Rusije koja je redovna na svim velikim takmičenjima, ali ne u reprezentaciji debelog žutog glupana.
uzimamo obje

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
jer je nema, kako fino reče najbolji trener ove repkeGoalgetter je napisao/la:A zasto ne zove zamjenu za Dzeku?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Baš hahahaGoalgetter je napisao/la:Husara na infuziji.Miske01 je napisao/la:Da, za utakmice protiv SAD-a i Meksika u LA-ju i San Antoniju. Svi se mogli odazvat, a njemu bilo važnije trenirati u Mariboru.BIHfan je napisao/la:Mesanovic bira utakmice???![]()
BHF
Stvarno je idiot što umjesto Džeke nije zvao napadača, a zvao je krilo.
Mozda planira sa laznom devetkom da igra.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Bajic i Hodzic su pozvani vec...TedBundy je napisao/la:Stvarno je idiot što umjesto Džeke nije zvao napadača, a zvao je krilo.
Koljic se nije oporavio jos...
Koga drugog da zove???
Ja bi npr. Djurica uvijek prije ova 2 hadalja...ali jbg...nikog bitnog nije imao zvati....
Imali smo vec ovu situaciju bez napdaca. Ne mogu da se sjetim je li to bio Mesa ili Pape. U svakom slucaju nije dobro zavrsilo.
Mada ovdje Imam osjecaj da cemo razbiti fince
4-IN-A-ROW
Ovdje je "pozitivno" sto smo mi u haosu, pa to mozda proizvede i neke pozitivne rezultate na terenu, u odnosu na odron iz zadnjih utaskmica.emir_ je napisao/la:Imali smo vec ovu situaciju bez napdaca. Ne mogu da se sjetim je li to bio Mesa ili Pape. U svakom slucaju nije dobro zavrsilo.
Medjutim, nesto se moze napraviti samo ukoliko nas Finci potcijene, ali oni to nece uraditi. Oni dolaze ozbiljni i nabrijani da zavrse posao, a mi vise nemamo individualni kvalitet, ni motiv da rijesimo tekmu u svoju korist .
Protiv Grcke je drugo, to ce biti tekma dvije ekipe bez imperativa, u fazi neke tranzicije i tu moze svako svakoga dobiti.
Eto sada prilike Hodzicu i Bajicu da se dolazi,zar ne? Profesionalci su,igraju fudbal. Sad taj Hotic mi je nepoznat,gledao sam na YouTubeu sličan mi je vise Hajrovicu,ljevak je. Ne znam je li brz i kako sam vidio tehnika mu je dobra pa cemo vidjeti. Mi svakako vise nemamo šta izgubiti.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Bajić je slina od igrača, to je tačan opis njegovih igračkih "kvaliteta"... Koljić se oporavio, odigrao je nekoliko utakmica i morao je imati mjesto kad se već Džeko povrijedio, jer je najsličniji igrač Edinu od svih koje imamo mogućnost zvati. Prosinečki me zaista razočarao u svakom smislu, bio sam ubijeđen da ćemo pod njegovim vodstvom ostvariti neke rezultate, kad ono...Denchi je napisao/la:Bajic i Hodzic su pozvani vec...TedBundy je napisao/la:Stvarno je idiot što umjesto Džeke nije zvao napadača, a zvao je krilo.
Koljic se nije oporavio jos...
Koga drugog da zove???
Ja bi npr. Djurica uvijek prije ova 2 hadalja...ali jbg...nikog bitnog nije imao zvati....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, hansbosna i 36 gostiju.