NK Žepče

Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la avatar » 24 mar 2014, 12:39

toliko losih informacija koje tu pisete i ne poznavanja kluba..ekipa sigurno zasluzuje cak i prvu ligu uz pravog trenera i podrsku grada...krdzo koliko sam cuo ne moze dobit papire iz lux, a dino ima kartone i ne igra pvo kolo...sto se tice utakmice sa nemilom jako lose odigrano ni sam ne znam zasto..a ako bih morao izdvojit pojedinca izdvojio bih hadzica i pantera kojem se moze zamjerit samo promasaj u drugom pol i nonsalantnost sa kojom je isao na loptu a pohvalit gol glavom na asistenciju hadzica...i koliko sam cuo on je bio godinu dana u krivaji prije nego sto su ga vratili u klub a mislim da ga je baco prebacio u kadetima u napad i tad je dao dosta golova i od tad je u napadu, isto tako bi izdvojio i hadzica koji pokazuje zelju ali i znanje sa jos amlo snage pravo pojacanje, vehab blago receno katastrofa ne moze lik igrat znaci nigdje jako lose..isto tako primjetio sam nervoznog rasica ali i vladu i kikija sto me je posebno iznenadilo nadam se da je to samo umor i ocekujem sigurnu pobjedu, sa obranom na nivou u napad ne sumnjam dino koji bi trebao malo samo da povede racuna o ponasanju na terenu jer je igrac koji zasluzuje i puno vise od ove kantonalne lige ali nezz sta mu se desava u posljednje vrijeme, a sigurno i panter su garancija za golove...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 mar 2014, 14:10

Nisu te informacije svugdje dostupne da bi ih znali :mrgreen:

Krdzu sam dakle vidjao po treninzima, al nisam znao zasto ne igra. Znam da je bio u Luxemburgu, al mi ni u kraj pameti nije bilo da bi ga mogli zezat za papire.

Za Dinine kartone ne znam, zadnje kolo igrano prije 4-5 mjeseci, kako da se sjecam, a i ne brojim ih :lol:

Hadzic je zvijer. Nije igrao dvije godine i kad udje u formu bit ce jedan od najboljih igraca, ako vec sad nije.

Panter jeste igrao u Krivaju, al polusezonu cini mi se, ako i toliko. Trebao je ici vani, ali mu je to propalo. I koliko sam upratio gledajuci juniore i kadete, on je uvijek bio stoper, u napad je isao kad gube i nema nikog da zabije gol. Mozda je zadnju sezonu u juniorima igrao napadaca, al nisam siguran. On je jako dobar napadac, samo da je mrvu bolji u igri glavom, cak nije ni los glavom, al zna bit prilika kad zakasni, lopta mu prodje i jbg. Treba mu ona pravovremenost. U prvom dijelu sezone je zabio 5-6 golova, a zabio bi i vise da je igrao cistog spica kojeg je igrao Duspara, a zabio je manje od Pantersa, 2 cini mi se, 3 najvise. Njemu samo treba da zabije 2 utakmice u nizu i nece stat.

O Vehabu je vec sve receno. Rekao sam ja da je uzasan, a i ti isto.

Sto se ovih nervoznih tice. Bio bi i ja nervozan da gubim od Nemile, al mislim da cak nisu ni odigrali lose, u najmanju ruku je Nemila bila jos losija.

Dino je neka prica za sebe. Mnogi igraci mu zamjeraju neke stvari, ali to cu ostavit nekim drugim ljudima, mene zanimaju samo igre i nek igra dobro, zabija golove, asistira i OK je. Iako mu je ovo zadnje strani pojam, sebicnost je ono sto mu najvise zamjeram, al Dino je od onih igraca koji na utakmici sami sebi stvore po 2-3 prilike pa mu se nekad moze progledat kroz prste mada bi u vaznijim utakmicama trebao igrati timski.

I samo da dodam. Ova ekipa ne da zasluzuje prvu ligu nego ce ju i igrat :mrgreen: A onda, uz malo rada do PL.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 mar 2014, 02:30

U nedjelju nam starta prvenstvo. Vis Kosova je protivnik, njih smo dobili 1-0 dole. Po nasim izvjestajima zasluzeno, a po nekom forumasu koji je ovdje jednom pisao nezasluzeno :lol: Ja nazalost nisam prisustovao, ali sad ocu. Igra se u pola 3.

Adi, jesil kuci? Ides li navijat? :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 mar 2014, 16:24

Signore je napisao/la:U nedjelju nam starta prvenstvo. Vis Kosova je protivnik, njih smo dobili 1-0 dole. Po nasim izvjestajima zasluzeno, a po nekom forumasu koji je ovdje jednom pisao nezasluzeno :lol: Ja nazalost nisam prisustovao, ali sad ocu. Igra se u pola 3.

Adi, jesil kuci? Ides li navijat? :mrgreen:
Kuci sam, ali nisam siguran da li cu uopce ici na tekmu :mrgreen:
Kako god, mislim da moramo ove iz Kosove ispratiti kuci sa 3-4 lopte u mrezi. To je ono minimalno 8-)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 mar 2014, 17:26

Nemoj mi tog, ocekujem te medju Pivaricima :mrgreen:

http://www.nkzepce.com/index.php/2013-0 ... a-nk-zepce

Kupite sezonsku ulaznicu i pomozite svom klubu. Cijena 20KM. Uz ulaznicu i prigodan poklon, šal ili kapa NK Žepče.

Fino, fino

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 mar 2014, 23:20

Ne znam fkt, mozda za vikend odem u Teslic :mrgreen:
Znas li hoce li Pivarici uopce i biti na tribinama?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 mar 2014, 23:31

Pusti Teslic i one njihove konobarice tamo :lol: Koliko sam ja upucen bit ce ih, mada mi rece netko kako bi moglo bit i problema, ne vidi se nigdje zagrijanost, al dobar dio njih je na fakultetu il poslu negdje, mada ima ovih srednjoskolaca, nezaposlenih i onih koji su se usrecili u zepackom biznisu :lol: . Ja ih u svakom slucaju ocekujem, a vjerujem da nece izdat, pogotovo ako dodjes ti da sve to povedes :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 mar 2014, 23:51

Signore je napisao/la:Pusti Teslic i one njihove konobarice tamo :lol: Koliko sam ja upucen bit ce ih, mada mi rece netko kako bi moglo bit i problema, ne vidi se nigdje zagrijanost, al dobar dio njih je na fakultetu il poslu negdje, mada ima ovih srednjoskolaca, nezaposlenih i onih koji su se usrecili u zepackom biznisu :lol: . Ja ih u svakom slucaju ocekujem, a vjerujem da nece izdat, pogotovo ako dodjes ti da sve to povedes :mrgreen:
I ja sam to cuo, pa zato pitam :D . Ja nisam ni u Cannibalsima bio udarnik, pa necu ni u Pivaricima. Ja sam tu onako kad se treba da popije sto god. Jos pamtim onaj dernek sa Skriparima :crazy: :lol: . Joojj ba, konobarice ili liga NSZDK? :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2014, 00:09

Ma zezam te, al vidis da je kriza, zato dodji i pridonesi, pusti konobarice, njih uvijek ima, a utakmica samo sedam do ljeta :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 mar 2014, 00:23

Ako nista protiv Rudara sam 100% na tekmi, ako nam bude ona za prvaka :mrgreen: . Jbg, nije to ono doba iz PL kada se nije niti jedna domaca propustala :?

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2014, 00:32

Ma ja ni sad ne propustam. Propustio gostovanje Visu i Nemiloj, cini mi se da sam ostale sve bio. Na ovu prvu nisam znao da ce itko ic, a poslije cujem da je nasih bilo vise nego njihovih, isli navijaci busom organizovano i jos dosta ljudi s autima valjda. Za Nemilu sam bio sprijecen, al mislim da cu ovo proljece sve i jednu vidjet :mrgreen:

Rekao bi, je*o PL, je*o LP, je*o protivnike, igra Zepce :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 mar 2014, 00:35

Dobar si bgm. Pa dobro i ja kazem da nije bitno takmicenje, bitno je da igra nas ponos s Krajnjace 8-) :mrgreen: . Jbg , nema ba vise Bace i Parage da budu vođe, a iskreno i to Pivarici mi malo smijesno :D . Treba neki zesci (ebeniji) naziv smislit ili vratiti Cannibals :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2014, 00:58

Budu Spaja i Paraga, a Baco gleda s ove pokrivene tribine, nekad se dovikuju :lol: I pusti ime, bitno da pjevaju, ljepsi je ugodjaj :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 mar 2014, 01:02

Signore je napisao/la:Budu Spaja i Paraga, a Baco gleda s ove pokrivene tribine, nekad se dovikuju :lol: I pusti ime, bitno da pjevaju, ljepsi je ugodjaj :mrgreen:
Onda ako budu oni tu sam i ja :mrgreen: . Ma dobro sada ime moze proci, ali brate ako dodjemo do nekih visi liga ima da nas ismiju ljudi zbog imena :evil:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2014, 01:15

Meni je receno na kraju polusezone da imaju u planu smislit pravo ime, registrovat udrugu i napravit trans. Novih informacija nemam, a i nisam ni sa kim ni pricao nista ozbiljno. Bitno mi da se navija, odmah je ljepse i za gledat, a i bude mi pravo drago kad na kraju utakmice igraci svi dodju do navijaca, proslave skupa pobjedu, lijepo je da zajednistvo vlada :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 mar 2014, 01:24

To bi bilo idealno. Ja znam sezonu prije ispadanja, da smo trebali praviti trans preko cijele trbine. Bilo bi lijepo neko ime, i registrovati UG. Imaju i manji klubovi od nas, a bolje su organizovaniji im navijaci.
Slazem se da je ono fino kad ima pubilike, a zaista lijepo od igraca da tako reaguju po zavrsetku tekme ;)

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2014, 03:57

Preko cijele tribine? Aj to mozda za jednu utakmicu neki natpis, al nema smisla da se napravi nesto ogromno. Nesto maksimalno 5 metara, iako je i to preveliko. Moze se to sve organizovat kad se ima volje.

A sto se tice igraca, na sve i jednoj utakmici na kraju bude tako, uvijek dodju do navijaca. Samo su me u Zenici razocarali. Nakon poraza svi poletjeli u svlacionicu, samo ih 4-5 doslo pozdravit, ne sjecam se sad tko tocno, pisao sam kad je to bilo. Uglavnom vlada dobar odnos na relaciji igraci-navijaci, a i cudio bi se da ne vlada, jer je dobar dio tih navijaca igrao za juniore i kadete, a svi igraci koji igraju su ponikli u NK Zepcu tako da se uglavnom i poznaju, a vala nije ni Zepce velik grad, i ovako svatko svakog zna.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 mar 2014, 11:42

Da, nesto tipa kao sto ima Zrinjski ono :"Da te nema sto je sreca nikad ne bi znao-HSK Zrinjski" :mrgreen: . Slazem se i ja da je to pretjerano, pogotovo jer Zepce nikad nije imalo veliku navijacku armiju. Par manjih transova sasvim je dovoljno.
Pa, bas je tako. Svi igraci se bukvalno u glavu znaju. Vidjaju se po gradu, a s nekima smo jel i nogometa znali na terminima da razbacimo :lolno:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2014, 18:31

Citam sad, Krdzo stvarno nije rijesio papire, steta. Dobra vijest je da Vehaba jos nisu registrovali :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 mar 2014, 16:53

Zepce - Vis 3-1

60' K.Ivešić
64' I.Rašić
82' T.Jukić

Patnja :?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.