odlicne vijesti, znaci pobijedio sam, jedva ali 3 boda se pisumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu
Zmaj 44 : 45 liverpool_bih
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
odlicne vijesti, znaci pobijedio sam, jedva ali 3 boda se pisumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu
YNWA je napisao/la:odlicne vijesti, znaci pobijedio sam, jedva ali 3 boda se pisumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu![]()
gdje gledas koji si na svijetumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu
Pogodi od kogaadnan_nanda je napisao/la:meni ni Fabregas nije uspio pomoc da pobjedim opet sam 4 razlike izgubio
imas temu....OTNYS_YNWA je napisao/la:jel se moze regati na fantasy ove eurolige .. Zna li neko i pls link xD
imas temu i tamo link ali mislim da je vec kasnoOTNYS_YNWA je napisao/la:jel se moze regati na fantasy ove eurolige .. Zna li neko i pls link xD
Ma kakve si ti srece, pa ti nebi ni u WC-u ostao gladanmirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu
mogao si odbranu istu ko i moju sastavit i vezni red takodjer samo napad drugacijiŽeljoman je napisao/la:evo i ja sam se prijavio moja ekipa je BHFK Dijamant :
---------------------------Julio Cesar--------------------------------
------Evra-----------Terry------------Pique----------Maicon-------
---------------Pjanić------Misimović-----Gourcuff-----------------
-------Džeko----------------Aguero--------------Inzaghi------------
Klupa:Victor Valdes,Carrick,Capel,Vermalen ---klupa dobra![]()
Kapiten:Zvjezdan Misimović
gornji desni ugao, ispod points pise rank i to je toreds je napisao/la:gdje gledas koji si na svijetumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu
ZVANICNO SAOPSTENJEYNWA je napisao/la:odlicne vijesti, znaci pobijedio sam, jedva ali 3 boda se pisumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.