Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
[/quote]Uprava Igokee grijesi... potenciraju dovodjenje seniora cijelo vrijeme a ne prave vlastitu bazu. BEZ SOPSTVENIH IGRACA NE MOZE NITI JEDNA EKIPA. nije bit u tome da se zaradi od prodaje tih igraca, poenta je da oni budu nosioci ako ne igracki onda motivacijski. jedino tako mogu postati veliki tim. bez toga uvijek ce ih smatrati "ekipom iz provincije". nek uce na primjeru sirokog[/quote]
ili na primjeru bosne, ona je mislim najbolji primjer
ili na primjeru bosne, ona je mislim najbolji primjer
jos ni jednog igraca nisu stvorili u poslednjih 10 god.uopste ne vode racuna o mladjim kategorijima.njima je bitno da kupe stranca i da operu koji dinar.
a sto si ti siguran u sebe...oooo..isto tako ste bili sigurni 2004. i 2006. jelde?newbie je napisao/la:ma dobro realno gledajuci bosna je jaca od igokee i sirokog, dovoljno da nemaju sanse osvojiti ligu, ali u subotu je po meni bliza igokea pobjedi jer nema ikonica, ali svejedno gista ce to biti pobjeda, i bez obzira na poraz bosna ide sa prve pozicije u play off, jer do kraja nemaju gdje izgubiti, a siroki i igokea gube od bosne i medjusobni duelTong_Po je napisao/la:Samo se ne treba puno uzdati u to da ce Bosna tako lako dobiti igokeu,ja se ne secam kad su ih zadnji put dobili u Aleksandrovcu,a odavno ih gledam,padali su studenti i kad su bili jaci
a ukoliko bosna udje u playoff sa prve pozicije nema niko sansi jer bosni dobiti u skenderiji za igokeu i siroki je imaginarna stvar; dok za drugo mjesto dajem prednost igokei kojoj j sutra kljucna utakmica za to mjesto, a ko dobije drugo mjesto igrace s bosnom finale

bolan svak moze kiksati svugdje..to je tako danas jer sve ekipe su u stanju da dobiju i favorite ali i da kiksaju na onim lošijim ekipama..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ajd budi malo ti realan, mislis li da igokea ili siroki mogu dobiti bosnu u skenderiji, to sto se desilo 2004 i 2006 je bilo iznenadjenje a tada nije bio VLADA VUKOICIC trener bosne...Kevin je napisao/la:a sto si ti siguran u sebe...oooo..isto tako ste bili sigurni 2004. i 2006. jelde?newbie je napisao/la:ma dobro realno gledajuci bosna je jaca od igokee i sirokog, dovoljno da nemaju sanse osvojiti ligu, ali u subotu je po meni bliza igokea pobjedi jer nema ikonica, ali svejedno gista ce to biti pobjeda, i bez obzira na poraz bosna ide sa prve pozicije u play off, jer do kraja nemaju gdje izgubiti, a siroki i igokea gube od bosne i medjusobni duelTong_Po je napisao/la:Samo se ne treba puno uzdati u to da ce Bosna tako lako dobiti igokeu,ja se ne secam kad su ih zadnji put dobili u Aleksandrovcu,a odavno ih gledam,padali su studenti i kad su bili jaci
a ukoliko bosna udje u playoff sa prve pozicije nema niko sansi jer bosni dobiti u skenderiji za igokeu i siroki je imaginarna stvar; dok za drugo mjesto dajem prednost igokei kojoj j sutra kljucna utakmica za to mjesto, a ko dobije drugo mjesto igrace s bosnom finale![]()
bolan svak moze kiksati svugdje..to je tako danas jer sve ekipe su u stanju da dobiju i favorite ali i da kiksaju na onim lošijim ekipama..
druga stvar jos jedna stvar koja govori o razlici izmedju bosne i drugih gore navedenih klubova je zapravo da bosna nikad nije izgubila u sirkom ili aleksandrovcu sa osjetljivijom razlikom, dok u sknederiji obicno je tako bilo u korist bosne
@neno
jesi siguran da Bosna nije izgubila sa osjetnijom razlikom!?
pa prosle godine smo vas razbili na Pecari mislim 29 razlike, bilo i po 35-40 tokom utakmice..
jesi siguran da Bosna nije izgubila sa osjetnijom razlikom!?
pa prosle godine smo vas razbili na Pecari mislim 29 razlike, bilo i po 35-40 tokom utakmice..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
šta reče i ostade živnewbie je napisao/la:a sto si ti siguran u sebe...oooo..isto tako ste bili sigurni 2004. i 2006. jelde?Kevin je napisao/la:ma dobro realno gledajuci bosna je jaca od igokee i sirokog, dovoljno da nemaju sanse osvojiti ligu, ali u subotu je po meni bliza igokea pobjedi jer nema ikonica, ali svejedno gista ce to biti pobjeda, i bez obzira na poraz bosna ide sa prve pozicije u play off, jer do kraja nemaju gdje izgubiti, a siroki i igokea gube od bosne i medjusobni duelTong_Po je napisao/la:Samo se ne treba puno uzdati u to da ce Bosna tako lako dobiti igokeu,ja se ne secam kad su ih zadnji put dobili u Aleksandrovcu,a odavno ih gledam,padali su studenti i kad su bili jaci
a ukoliko bosna udje u playoff sa prve pozicije nema niko sansi jer bosni dobiti u skenderiji za igokeu i siroki je imaginarna stvar; dok za drugo mjesto dajem prednost igokei kojoj j sutra kljucna utakmica za to mjesto, a ko dobije drugo mjesto igrace s bosnom finale![]()
ajd budi malo ti realan, mislis li da igokea ili siroki mogu dobiti bosnu u skenderiji, to sto se desilo 2004 i 2006 je bilo iznenadjenje a tada nije bio VLADA VUKOICIC trener bosne...
druga stvar jos jedna stvar koja govori o razlici izmedju bosne i drugih gore navedenih klubova je zapravo da bosna nikad nije izgubila u sirkom ili aleksandrovcu sa osjetljivijom razlikom, dok u sknederiji obicno je tako bilo u korist bosne
prva sezona nlb lige široki-bosna 80-56; bosna-široki 74-92
druga sezona nlb lige široki-bosna 97-71
peta sezona nlb lige široki-bosna 79-68
pa prošle godine u bih ligi 8. je bilo široki-bosna 80-66
mislim i bosna je dobivala široki često, i to nekad se velikom razlikom, ali reći kako nikad nije široki "razvalio" bosnu je smješno

Zadnja izmjena: košarkaš, dana/u 18 apr 2009, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
- lolo d pitar
- Kontakt:
jel ima veceras utakmica na ptpc?
na rtrs je snimak, na SportSport.ba direktan prenos od 20h.
šta reče i ostade živnewbie je napisao/la:a sto si ti siguran u sebe...oooo..isto tako ste bili sigurni 2004. i 2006. jelde?Kevin je napisao/la:ma dobro realno gledajuci bosna je jaca od igokee i sirokog, dovoljno da nemaju sanse osvojiti ligu, ali u subotu je po meni bliza igokea pobjedi jer nema ikonica, ali svejedno gista ce to biti pobjeda, i bez obzira na poraz bosna ide sa prve pozicije u play off, jer do kraja nemaju gdje izgubiti, a siroki i igokea gube od bosne i medjusobni duelTong_Po je napisao/la:Samo se ne treba puno uzdati u to da ce Bosna tako lako dobiti igokeu,ja se ne secam kad su ih zadnji put dobili u Aleksandrovcu,a odavno ih gledam,padali su studenti i kad su bili jaci
ajd budi malo ti realan, mislis li da igokea ili siroki mogu dobiti bosnu u skenderiji, to sto se desilo 2004 i 2006 je bilo iznenadjenje a tada nije bio VLADA VUKOICIC trener bosne...
prva sezona nlb lige široki-bosna 80-56; bosna-široki 74-92
druga sezona nlb lige široki-bosna 97-71
peta sezona nlb lige široki-bosna 79-68
pa prošle godine u bih ligi 8. je bilo široki-bosna 80-66
mislim i bosna je dobivala široki često, i to nekad se velikom razlikom, ali reći kako nikad nije široki "razvalio" bosnu je smješno

ok jednom u BH ligi, u nlb ligi je to drugacije i to ne racunam tu, ali koliko je puta bosna u finalu lige ili nekim drugim vaznijim utakmicama lupila siroki
- el-fighter
- Kontakt:
Igokea ima jednu dosta jaku ekipu koja ima domete za jača takmičenja od lige 8. Samo mislim da bi više trebali poraditi na mlađim uzrastima i uključivati ih u prvi tim.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bosna izgubila od Igokee i to glatko,od prve do zadnje minute su ih nadigrali. Studenti nisu licili na sebe ,kao da su pali sa marsa zivota mi. Ars je bio u pravu Ovcina je ocajan,a i Rakic kao da nema krvi u sebi.Njih dvojica ocajni,a i ostali se utopili u sivilo.Kod domacih briljiro Taylor u prvom poluvremenu,dao sam ko citava Bosna naravno mislim na prvo poluvreme. Mccaskil pruzio najbolju partiju od kad je dosao,Ivanovic mu nista nije mogao.Dobra tekma za nastavak neizvesnosti u celoj ligi,i Borac dobi Slobodu.
cestitke igokei na pobjedi.ljudi bili bolji,a da je bosna kojim slucajem dobila liga bi bila skroz neinteresantna,jer bi bosna to glat dobila,a mislim da ce igokea biti druga jer siroki ce da zijani dole, u sarajevu i moguce u tuzli ili u banja luci,jos jednom cestitke pobjeda bez ijedne zamjerke...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- lolo d pitar
- Kontakt:
da je zlaja igrao za bosnu sigurno bi pobjedilineno#4 je napisao/la:cestitke igokei na pobjedi.ljudi bili bolji,a da je bosna kojim slucajem dobila liga bi bila skroz neinteresantna,jer bi bosna to glat dobila,a mislim da ce igokea biti druga jer siroki ce da zijani dole, u sarajevu i moguce u tuzli ili u banja luci,jos jednom cestitke pobjeda bez ijedne zamjerke...
- el-fighter
- Kontakt:
Igokea je potvrdila da imaju momčad za NLB ligu. Razbili su Bosnu i pokazali da su ozbiljna i tvrda ekipa. Samo nastavite tako i čestitke na sinoćnoj pobjedi.
Velež do groba života mi moga
ti moje postove nemoj da komentarises,jel ti jasno covjece boli tebe briga sta bi bilo kad bi bilo,nemoj da vise mene uzimas u usta,jer nema potrebe,a vidjeli smo koliko je zlaja zabio igokei,covjek ih odnio sam prolazio kestla i bocku kao da ih nema covjece. jos jednom odbij od mene...lolo je napisao/la:da je zlaja igrao za bosnu sigurno bi pobjedilineno#4 je napisao/la:cestitke igokei na pobjedi.ljudi bili bolji,a da je bosna kojim slucajem dobila liga bi bila skroz neinteresantna,jer bi bosna to glat dobila,a mislim da ce igokea biti druga jer siroki ce da zijani dole, u sarajevu i moguce u tuzli ili u banja luci,jos jednom cestitke pobjeda bez ijedne zamjerke...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nemogu da vjerujem, koliki je podcjenjivacki stav, vas svih o snazi Širokog, a to ce vam Široki pokazati, uskoro, i još nešto smješni ste na portalu sporting ba kad se pravite pametni , pa na tekmi protiv Igokeje stavljate 500 umjesto 3500, a bio sam na tekmi , gdje je atmosfera bila exstra...ocito vi iz sarajeva podcjenjujete najaci klub u bih
Nista nije rijeseno idemo dalje igra se do FINALA ..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Postao/la ars01 dana 09 apr 2009, 20:38
Sa ovim trenerom Igokea ima jedanke šanse za titulu sa KK Bosnom, čak su po meni i blagi favoriti , osobito ako se ispostavi da je ozljeda Zimića veća jer ovaj trener će znati iskoristiti potencijal Mišanovića i Amala protiv "skakača" Ovčine.
Jedan mali detalj sa tekme protiv Hercegovca u utorak prilikom podbacivanja između Ovčine i 12-tke gostiju mislim Guzanović se zove i kad mu taj debuljaca uze loptu sve govori o njegovom centarskom legimitetu, što onda očekivati protiv ovih centara od 211cm i 217cm????
Prije par dana sam komentirajući meč protiv Slobode baš govorio da je super za KK Bosnu što je trener bajić i više sam volio da pobjede u Tuzli, jer bi onda ovaj "trener" ostao do kraja sezone, ovako Igosi se mogu obradovati ovom porazu jer on sigurno nosi puno bolju i jaču Igokeu u nastavku sezone.
mahalac dana 09 apr 2009, 21:44
Simpatisali mi/vi Arsa ili ne pokazalo se da je sto se "radne materije" tice itekako u pravu te precesto dobar prognozer.
S tim u vezi me ovaj njegov komentar (ne o jezicnim ganglijama) nego oko novog trenera Krimokeje itekako zatekao i obeshrabrio
Nažalost, bio sam u pravu...., po običaju...
Sa ovim trenerom Igokea ima jedanke šanse za titulu sa KK Bosnom, čak su po meni i blagi favoriti , osobito ako se ispostavi da je ozljeda Zimića veća jer ovaj trener će znati iskoristiti potencijal Mišanovića i Amala protiv "skakača" Ovčine.
Jedan mali detalj sa tekme protiv Hercegovca u utorak prilikom podbacivanja između Ovčine i 12-tke gostiju mislim Guzanović se zove i kad mu taj debuljaca uze loptu sve govori o njegovom centarskom legimitetu, što onda očekivati protiv ovih centara od 211cm i 217cm????
Prije par dana sam komentirajući meč protiv Slobode baš govorio da je super za KK Bosnu što je trener bajić i više sam volio da pobjede u Tuzli, jer bi onda ovaj "trener" ostao do kraja sezone, ovako Igosi se mogu obradovati ovom porazu jer on sigurno nosi puno bolju i jaču Igokeu u nastavku sezone.
mahalac dana 09 apr 2009, 21:44
Simpatisali mi/vi Arsa ili ne pokazalo se da je sto se "radne materije" tice itekako u pravu te precesto dobar prognozer.
S tim u vezi me ovaj njegov komentar (ne o jezicnim ganglijama) nego oko novog trenera Krimokeje itekako zatekao i obeshrabrio

Nažalost, bio sam u pravu...., po običaju...
a ocito si ti napisao ovaj post kako bi provocirao...a samo da znas da su i Sarajevo i BiH takodje imenice, kao sto su to Siroki i Igokea...pa mislim da bi red bio to uvaziti prilikom pisanja..ivan je napisao/la:Nemogu da vjerujem, koliki je podcjenjivacki stav, vas svih o snazi Širokog, a to ce vam Široki pokazati, uskoro, i još nešto smješni ste na portalu sporting ba kad se pravite pametni , pa na tekmi protiv Igokeje stavljate 500 umjesto 3500, a bio sam na tekmi , gdje je atmosfera bila exstra...ocito vi iz sarajeva podcjenjujete najaci klub u bih
I feel devotion!!