Vec sutra bi mu se moglo stucati kao nikada u zivotu ...
BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Vec sutra bi mu se moglo stucati kao nikada u zivotu ...
Nalic preuzima a za pomocnika Barba joooj roookaj 

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Odlican Sehic
Dobri Ahmedhodzic, Nalic.
Solidni Civic, Hadzikadunic, Krunic, Demirovic, Gazibegovic.
Losi Hadziahmetovic, Besirevic,
Zalutali Jovicic, Todorovic
Izmjene pristojne Gazibegovic,, Sadikovic, Prevljak
Malo igrali Danilovic I Menalo
Petev nula
Dobri Ahmedhodzic, Nalic.
Solidni Civic, Hadzikadunic, Krunic, Demirovic, Gazibegovic.
Losi Hadziahmetovic, Besirevic,
Zalutali Jovicic, Todorovic
Izmjene pristojne Gazibegovic,, Sadikovic, Prevljak
Malo igrali Danilovic I Menalo
Petev nula
- Goalgetter
- Kontakt:
Moze li kakva prijateljska protiv Famosa da se prekine ovaj niz, tu smo inace nabijali samopouzdanje 

De ba, sta ste se uplasili. Đokonovica da igra flastera na Eriksenu. 
Pa il' pukovnik il' pokojnik.
Kazu da moze trcati, pa de da vidimo.
Samo nemoj da on kreira akcije, ono sto je radio u U21 nije izgledalo dobro.

Pa il' pukovnik il' pokojnik.
Kazu da moze trcati, pa de da vidimo.
Samo nemoj da on kreira akcije, ono sto je radio u U21 nije izgledalo dobro.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Petev ne želi izgubiti, kakav Đokanović. Izvest će sebi najsigurniji sastav.
Đokanović neka pređe u HNL i tamo pokaže šta umije. Momak je teško deficitaran u posjedu a igra veznog fudbalera.
Đokanović neka pređe u HNL i tamo pokaže šta umije. Momak je teško deficitaran u posjedu a igra veznog fudbalera.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa koga? Sadikovica, Besirovica? Nama i treba neko ko ce igrati dobar presing i odbranu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 jun 2021, 21:43Petev ne želi izgubiti, kakav Đokanović. Izvest će sebi najsigurniji sastav.
Danas lijep dan u Kopenhagenu, izasao da prosetam malo, kafu popio. Izadjem na glavnu ulicu, kad cujem 5-6 ljudi srednjih godina, glasno pricaju nasim jezikom. Kad skonta, to ona nasa delegacija iz Saveza, jer sam im face prepoznao. Ljudi moji kakav je to skup papaka, onaj zesci opanak. Glavni razlog sto mi kao drzava nemamo vise uspjeha u fudbalu jeste upravo radi ovakvih likova. Pa oni nebi mogli da rade na stupskoj pijaci, jer tu barem moras da budes snalazljiv da premuntas nekog iz dijaspore da mu uvalis neke zaostale CDove. Ovi su totalno nepismeni i nesposobni, s guza na guz sto bi se reklo, i da se hoda na racun reprezentacije po Evropskim metropolama. Nema nama pomaka dok su ovakvi krkani u fudbalskom savezu, i to je glavni razlog sto nemamo uspjeha. Uredu tereni i infrastruktura, sve to stoji, ali ovi ljudski (ne)resursi, da covjek place. Mislio sam da nije bas strasno, ono kad se procita preko medija i slicno, ali kad ih vidis u trecoj drzavi svojim ocima, za plakati 

isti "neresursi" sjede u svim sverama u bih, tuzno sli istinito
-
- Kontakt:
Cudi me jer po facama I nosenju bi covjek rekao da su cergari u pitanju.Tristan10 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:19Danas lijep dan u Kopenhagenu, izasao da prosetam malo, kafu popio. Izadjem na glavnu ulicu, kad cujem 5-6 ljudi srednih godina, glasno pricaju nasim jezikom. Kad skonta, to ona nasa delegacija iz Saveza, jer sam im face prepoznao. Ljudi moji kakav je to skup papaka, onaj zesci opanak. Glavni razlog sto mi kao drzava nemamo vise uspjeha u fudbalu jeste upravo radi ovakvih likova. Pa oni nebi mogli da rade na stupskoj pijaci, jer tu barem moras da budes snalazljiv da premuntas nekog iz dijaspore da mu uvalis neke zaostale CDove. Ovi su totalno nepismeni i nesposobni, s guza na guz sto bi se reklo, i da se hoda na racun reprezentacije po Evropskim metropolama. Nema nama pomaka dok su ovakvi krkani u fudbalskom savezu, i to je glavni razlog sto nemamo uspjeha. Uredu tereni i infrastruktura, sve to stoji, ali ovi ljudski (ne)resursi, da covjek place. Mislio sam da nije bas strasno, ono kad se procita preko medija i slicno, ali kad ih vidis u trecoj drzavi svojim ocima, za plakati![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li biti nasih navijaca na tribinama? Dozvoljeno je 10.000 navijaca negdje procitah danas.
Svih 10.000 je prodato, biti ce i nasih vjerujem. Samo sto nije bila "nasa" sekcija, vec ce ljudi biti izmjesani.Goalgetter je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:30Hoce li biti nasih navijaca na tribinama? Dozvoljeno je 10.000 navijaca negdje procitah danas.
Trebas nam vidjeti diplomatska/konzularna predstavnistva.samoposmatram je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:28Cudi me jer po facama I nosenju bi covjek rekao da su cergari u pitanju.Tristan10 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:19Danas lijep dan u Kopenhagenu, izasao da prosetam malo, kafu popio. Izadjem na glavnu ulicu, kad cujem 5-6 ljudi srednih godina, glasno pricaju nasim jezikom. Kad skonta, to ona nasa delegacija iz Saveza, jer sam im face prepoznao. Ljudi moji kakav je to skup papaka, onaj zesci opanak. Glavni razlog sto mi kao drzava nemamo vise uspjeha u fudbalu jeste upravo radi ovakvih likova. Pa oni nebi mogli da rade na stupskoj pijaci, jer tu barem moras da budes snalazljiv da premuntas nekog iz dijaspore da mu uvalis neke zaostale CDove. Ovi su totalno nepismeni i nesposobni, s guza na guz sto bi se reklo, i da se hoda na racun reprezentacije po Evropskim metropolama. Nema nama pomaka dok su ovakvi krkani u fudbalskom savezu, i to je glavni razlog sto nemamo uspjeha. Uredu tereni i infrastruktura, sve to stoji, ali ovi ljudski (ne)resursi, da covjek place. Mislio sam da nije bas strasno, ono kad se procita preko medija i slicno, ali kad ih vidis u trecoj drzavi svojim ocima, za plakati![]()

Dobro mi išta.
Mislim da je jedan od rijetkih momenata kad me bas bilo stid biti Bosanac. Inace se ponosim i promovisem drzavu kad god mogu. Ovo je uzas. Umjesto da gledam slucajno Bolica, Hadzibegica, Bazdarevica, Barbareza. Da se covjek kulturno upita sa njima. Ovako vidis ove papke, koji fakticki i biraju selektore i sve.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:34Trebas nam vidjeti diplomatska/konzularna predstavnistva.samoposmatram je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:28Cudi me jer po facama I nosenju bi covjek rekao da su cergari u pitanju.Tristan10 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:19Danas lijep dan u Kopenhagenu, izasao da prosetam malo, kafu popio. Izadjem na glavnu ulicu, kad cujem 5-6 ljudi srednih godina, glasno pricaju nasim jezikom. Kad skonta, to ona nasa delegacija iz Saveza, jer sam im face prepoznao. Ljudi moji kakav je to skup papaka, onaj zesci opanak. Glavni razlog sto mi kao drzava nemamo vise uspjeha u fudbalu jeste upravo radi ovakvih likova. Pa oni nebi mogli da rade na stupskoj pijaci, jer tu barem moras da budes snalazljiv da premuntas nekog iz dijaspore da mu uvalis neke zaostale CDove. Ovi su totalno nepismeni i nesposobni, s guza na guz sto bi se reklo, i da se hoda na racun reprezentacije po Evropskim metropolama. Nema nama pomaka dok su ovakvi krkani u fudbalskom savezu, i to je glavni razlog sto nemamo uspjeha. Uredu tereni i infrastruktura, sve to stoji, ali ovi ljudski (ne)resursi, da covjek place. Mislio sam da nije bas strasno, ono kad se procita preko medija i slicno, ali kad ih vidis u trecoj drzavi svojim ocima, za plakati![]()
![]()
Dobro mi išta.
Hajde ba, bice bolje.Tristan10 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:38Mislim da je jedan od rijetkih momenata kad me bas bilo stid biti Bosanac. Inace se ponosim i promovisem drzavu kad god mogu. Ovo je uzas. Umjesto da gledam slucajno Bolica, Hadzibegica, Bazdarevica, Barbareza. Da se covjek kulturno upita sa njima. Ovako vidis ove papke, koji fakticki i biraju selektore i sve.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:34Trebas nam vidjeti diplomatska/konzularna predstavnistva.samoposmatram je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:28
Cudi me jer po facama I nosenju bi covjek rekao da su cergari u pitanju.![]()
Dobro mi išta.
I ovo je upgrade u odnosu na Muniba.

Nas samo moze suspenzija spasiti tj resetovat UEFA smiluj se
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- ASD
- Kontakt:
Bivši gradonačelnik Sarajeva je 6 godina išao na fakultet u Travniku.Tristan10 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:19Danas lijep dan u Kopenhagenu, izasao da prosetam malo, kafu popio. Izadjem na glavnu ulicu, kad cujem 5-6 ljudi srednjih godina, glasno pricaju nasim jezikom. Kad skonta, to ona nasa delegacija iz Saveza, jer sam im face prepoznao. Ljudi moji kakav je to skup papaka, onaj zesci opanak. Glavni razlog sto mi kao drzava nemamo vise uspjeha u fudbalu jeste upravo radi ovakvih likova. Pa oni nebi mogli da rade na stupskoj pijaci, jer tu barem moras da budes snalazljiv da premuntas nekog iz dijaspore da mu uvalis neke zaostale CDove. Ovi su totalno nepismeni i nesposobni, s guza na guz sto bi se reklo, i da se hoda na racun reprezentacije po Evropskim metropolama. Nema nama pomaka dok su ovakvi krkani u fudbalskom savezu, i to je glavni razlog sto nemamo uspjeha. Uredu tereni i infrastruktura, sve to stoji, ali ovi ljudski (ne)resursi, da covjek place. Mislio sam da nije bas strasno, ono kad se procita preko medija i slicno, ali kad ih vidis u trecoj drzavi svojim ocima, za plakati![]()
Vjerovatno jedini kojem je to uspjelo.
Znači, ne Trnova, ne Bosanskog Petrovca, nego Sarajeva.
Kada to shvatiš, teško se čuditi nečemu drugome ovdje.
Jesu li "vikali" Free Palestina i Allahu Akbar?Tristan10 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:19Danas lijep dan u Kopenhagenu, izasao da prosetam malo, kafu popio. Izadjem na glavnu ulicu, kad cujem 5-6 ljudi srednjih godina, glasno pricaju nasim jezikom. Kad skonta, to ona nasa delegacija iz Saveza, jer sam im face prepoznao. Ljudi moji kakav je to skup papaka, onaj zesci opanak. Glavni razlog sto mi kao drzava nemamo vise uspjeha u fudbalu jeste upravo radi ovakvih likova. Pa oni nebi mogli da rade na stupskoj pijaci, jer tu barem moras da budes snalazljiv da premuntas nekog iz dijaspore da mu uvalis neke zaostale CDove. Ovi su totalno nepismeni i nesposobni, s guza na guz sto bi se reklo, i da se hoda na racun reprezentacije po Evropskim metropolama. Nema nama pomaka dok su ovakvi krkani u fudbalskom savezu, i to je glavni razlog sto nemamo uspjeha. Uredu tereni i infrastruktura, sve to stoji, ali ovi ljudski (ne)resursi, da covjek place. Mislio sam da nije bas strasno, ono kad se procita preko medija i slicno, ali kad ih vidis u trecoj drzavi svojim ocima, za plakati![]()
J… dok narod cuti i iste placa SVOJIM parama oni ce tu sjediti i uzivati. Bitno da je ss.ba jucer clanak izbacio o tim vrijednim uposlenicima saveza. Vjerovatno placena avionska karta i boravak u hotelu u kopenhagenu. Pa valja sad

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Glavni Baja saveza je iz genocidne tvorevine, oni podrzavaju ći.fute, tako da cisto sumnjam da su "vikali free PalestineCeltic je napisao/la: ↑06 jun 2021, 07:24Jesu li "vikali" Free Palestina i Allahu Akbar?Tristan10 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:19Danas lijep dan u Kopenhagenu, izasao da prosetam malo, kafu popio. Izadjem na glavnu ulicu, kad cujem 5-6 ljudi srednjih godina, glasno pricaju nasim jezikom. Kad skonta, to ona nasa delegacija iz Saveza, jer sam im face prepoznao. Ljudi moji kakav je to skup papaka, onaj zesci opanak. Glavni razlog sto mi kao drzava nemamo vise uspjeha u fudbalu jeste upravo radi ovakvih likova. Pa oni nebi mogli da rade na stupskoj pijaci, jer tu barem moras da budes snalazljiv da premuntas nekog iz dijaspore da mu uvalis neke zaostale CDove. Ovi su totalno nepismeni i nesposobni, s guza na guz sto bi se reklo, i da se hoda na racun reprezentacije po Evropskim metropolama. Nema nama pomaka dok su ovakvi krkani u fudbalskom savezu, i to je glavni razlog sto nemamo uspjeha. Uredu tereni i infrastruktura, sve to stoji, ali ovi ljudski (ne)resursi, da covjek place. Mislio sam da nije bas strasno, ono kad se procita preko medija i slicno, ali kad ih vidis u trecoj drzavi svojim ocima, za plakati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.