Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Jesmo krenuli sa slikama i klipovima,nema spavanja ,ja mislim da se ovdje ne bi trebalo stavljat ovakvi klipovi i slike,nadam se da se neko slaze samnom .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Edit sam gore post, ali to se isto nekome dešavalo koga znamo, zar ne ?
Znamo kako je bilo, a neki nemaju suosjećanja , neka nije nama, a ostalo ko j... Sa takvim stavom, sigurno nećemo daleko, ne mislim na tebe, nego govoim općenito.
Znamo kako je bilo, a neki nemaju suosjećanja , neka nije nama, a ostalo ko j... Sa takvim stavom, sigurno nećemo daleko, ne mislim na tebe, nego govoim općenito.
- adnan_nanda
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ja nesmijem ono gledat, mrzim povrede, bilo kakve vrtse pogotovo lomove i ono. :roll
EDIT: Umalo sad nisam otvrio, susdrzacu se nekako.
Ako si slabog srca bolje nemoj.nime_tm87 je napisao/la:Ja nesmijem ono gledat, mrzim povrede, bilo kakve vrtse pogotovo lomove i ono. :roll
A sto se tice Facebook-a, ja iskreno ga koristim samo da ostanem sa nekim ljudima u kontaktu koje nemogu redovno vidjati i stare skolske prijatelje da ih vidim sta trenutno rade, a provedem na dan maksimalno 15-20 min. na fejsu, a inace intenet je jedna nova (skoro) neizleciva bolest, ja sam hvala bogu uspjeo da se izlijecim od te bolesti i u zadnje vrijeme provodim mnogo manje vremena na I-netu, a ona djevojke sto se skidaju po fejsu su obicne seljanke koje traze qurca preko neta a uzivo su prave seljanke (kao sto rece Milic "a u glavi joj jos goveda ricu")
Tracy McGrady!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Stvarno onaj prezivio, nisam sve pogledao, kad je dole pao u vodu, pocela krv, majke mi meni srce zalupalo, i kad sam vidio onu glavu, nisam sve ni pogledao odma izadje sa crnog face, prezivio ma dajjj :
nego vidil se ista, mozak i tak te stvari

nego vidil se ista, mozak i tak te stvari
- Alen Škoro
- Kontakt:
Meni fejsbuk nista dobro nije donio.Mnogo puta sam razmisljao da izbrisem profila sa Face-a,ali eto ne mogu zbog raje,jer ako ga izbrisem necu bit u pricama razno raznim,odnosno ne bih bio u nekom "toku"...
Djevojke,suvisno i komentarisati...
Onda one grupe,obozavatelji i svakakva cuda...Jedino dobro jesu one grupe za neke pomoci i tako slicno.
Ne znam negdje sam vidio grupu,zove se "Kako sam upoznao ljubav svog zivota"... zalosno zalosno...
Al' opet ne mogu zamisliti zivot bez ovog interneta,ne znam stvarno...
Djevojke,suvisno i komentarisati...
Onda one grupe,obozavatelji i svakakva cuda...Jedino dobro jesu one grupe za neke pomoci i tako slicno.
Ne znam negdje sam vidio grupu,zove se "Kako sam upoznao ljubav svog zivota"... zalosno zalosno...
Al' opet ne mogu zamisliti zivot bez ovog interneta,ne znam stvarno...
NON MOLLARE MAI
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Najgore je kad nekom lajkas sliku ili pjesmu i samo dolaze komentari i glupe price kao sto su jao dobra frizura,gdje si kupila majicu ili nesh bezze skrozzz

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Najgore je kad nekom lajkas sliku ili pjesmu i samo dolaze komentari i glupe price kao sto su jao dobra frizura,gdje si kupila majicu ili nesh bezze skrozzz![]()
onda ti nemoj lajkat
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ako je dobra pjesma moram,a slika da ne pricamMirza_Hordas je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Najgore je kad nekom lajkas sliku ili pjesmu i samo dolaze komentari i glupe price kao sto su jao dobra frizura,gdje si kupila majicu ili nesh bezze skrozzz![]()
onda ti nemoj lajkat![]()
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ili pogledaj ko ti gleda profil PROVJERENO RADIharry_90 je napisao/la: ako je dobra pjesma moram,a slika da ne pricambezze neke komentare pisu i samo dolazi u notifikacije,joj zbog toga ne volim uci na fb,a pogotov kad dolazi od grupa neka info,ili kad mi posalju zahtjev za grupu BRIGA NAS ZA SERPE,I OSTALA NJASRA.kakvih sve grupa neces naci pogotov sad SVI KOJE VOLE SLOVO A ILI NEKU OSOBU SA A
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Jel igra ko onu igricu Afrika 2010 preko FB ???
one sliciceH1N1 je napisao/la:Jel igra ko onu igricu Afrika 2010 preko FB ???
igram ja
igram jaH1N1 je napisao/la:Jel igra ko onu igricu Afrika 2010 preko FB ???
Zanimljiva igrica.Igram je vec 7 dana i imam negdje oko 80 slicica.Meni najzanimljivije ono tapkanje.The Game je napisao/la:one sliciceH1N1 je napisao/la:Jel igra ko onu igricu Afrika 2010 preko FB ???![]()
igram ja
To nikako nemoze radit,al to je samo zbog brojnosti grupe nista vise,i sta ima veze ko ti gleda profil,nisi ga napravio za sakrit.Al najace su cure iz Srbije pogotov Beograd gotov gole na slikama imate na stranici dnevnik.hr slike cura sa fb,drama cureMirza_Hordas je napisao/la:ili pogledaj ko ti gleda profil PROVJERENO RADIharry_90 je napisao/la: ako je dobra pjesma moram,a slika da ne pricambezze neke komentare pisu i samo dolazi u notifikacije,joj zbog toga ne volim uci na fb,a pogotov kad dolazi od grupa neka info,ili kad mi posalju zahtjev za grupu BRIGA NAS ZA SERPE,I OSTALA NJASRA.kakvih sve grupa neces naci pogotov sad SVI KOJE VOLE SLOVO A ILI NEKU OSOBU SA A
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kakav je ovo snimak procurio na fb,neka 4 mladica iz Sarajeva,koji su pustili pitbulla na nemocnog psa ??? Zalim ih i njihov zivot,imate snimak na sarajevo-x.com

meni jos malo fali da popunim sveH1N1 je napisao/la:Zanimljiva igrica.Igram je vec 7 dana i imam negdje oko 80 slicica.Meni najzanimljivije ono tapkanje.The Game je napisao/la:one sliciceH1N1 je napisao/la:Jel igra ko onu igricu Afrika 2010 preko FB ???![]()
igram ja![]()
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 17 gostiju.