Euroleague 2021/2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Euroleague 2021/2022
I meni je ovo cudno. Stavis jednu u 7, drugu u 9 i mjera.
Da se obe utakmice mogu normalno ispratiti, a ne da se poklapaju

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
i to je tako već godinamakraljttbvb je napisao/la: ↑21 apr 2022, 07:11I meni je ovo cudno. Stavis jednu u 7, drugu u 9 i mjera.
Da se obe utakmice mogu normalno ispratiti, a ne da se poklapaju![]()
Nestvarno je kako je jasikevicius izuzetno iritantan sa galamom, konstantnim prigovaranje sudijama
Barca se baš muči sa osakaćenim Bayernom
Ne samo da je on odvratan, nego citava ekipa Barcelona koja prigovara na sve...Treba im tehnicke podijeliti svima
Zasluzen poraz, Rokas od povrede uzasan, za Martineza nema spasa lik ima dva balvana umjesto ruku, svaki put kad je uhvacen ritam ova dvojica su izbacila kompletnu ekipu iz ritma.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Bayern bez igrača višeg od 203 skoro čitavu tekmu igrao
delaney i rodriguez neće večeras igrati za armani
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to im je jedan od aduta igre.
Frka, galama, nabijanost, ciganisanje.
Gledam to svaki put kad igraju s Realom.
Ok, ima galame i iz Reala, Laso je tu šampion, al ne može sa ovima. Oni na očigledno opravdane odluke protestvuju

Konto sam sinoć da će se vratiti u drugom kad krene ta ciganija, međutim nije im uspjelo.
Opet mislim da glat uzimaju sad dvije u Minhenu, gledao sam prvu, ovi iz Bayerna se baš bili usrali.
Koševo Zapad
- kraljttbvb
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑22 apr 2022, 14:34Pa to im je jedan od aduta igre.
Frka, galama, nabijanost, ciganisanje.
Gledam to svaki put kad igraju s Realom.
Ok, ima galame i iz Reala, Laso je tu šampion, al ne može sa ovima. Oni na očigledno opravdane odluke protestvuju![]()
Konto sam sinoć da će se vratiti u drugom kad krene ta ciganija, međutim nije im uspjelo.
Opet mislim da glat uzimaju sad dvije u Minhenu, gledao sam prvu, ovi iz Bayerna se baš bili usrali.
Ocito se prigovori i adekvatno sankcionisuPosle meča između Barselone i Bajerna, koji je završio u korist gostiju iz Minhena, pojavila se zanimljiva trenerska statistika Evrolige.
Naime, Jasikevičijus je na meču u Blaugrani dobio tehničku grešku od strane Ilije Beloševića, i na tajnačin je došao do brojke 10 u ovoj sezoni. On je do ovog meča delio prvo mesto sa Andreom Trinkijerijem koji je na drugom mestu sa 9 tehničkih grešaka.

Inace Fenerbahce ponudio ugovor Larkinu (sa Efesom mu istice na kraju sezone). Veliki pokusaj kradje igraca od komsija

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nece ni ostatak ekipe jer nemaju utakmicu veceras

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kakav luđak je Mike James
Otvori se i ova serija, jos kad bi Maccabi nekako izvukao break bila bi ludnica, ali to je vec nemoguce jer su mrljava ekipa.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Real koliko god da je u kanalu zadnjih par mjeseci opet rutinira ove divljake Makkabi je zalutao u top 8
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ni naznaka PO meca,Real ih gazi sa pola snage.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Real tempirao formu za play off. Uništili su Maccabi.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
nevezano ze euroligu,je li ikad bilo ideja u FIBI da se tekme van NBA igraju po 48 minuta,kao u NBA?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.