Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
dje su snijeg odnijeli snijega nema nigdje ba.Imal grijanje teren
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Onda se postavlja logicno pitanje Zašto je Mravac uopšte pozvan u nacionalnu selekciju ako nema kvaliteta za A tim (i ne samo on vec mnogi koji su se uhljebili i udomili preko leđa reprezentacije tipa Hrgović,Damjanović,Radeljić,Berberović itd)Tarik14 je napisao/la:Neznam zbog cega Ciro stavlja Mravca u prvih 11. On nema kvaliteta za A reprezentaciju. Bolje bi bilo da na toj poziciji stoper igra Mirvic ili Spahic.
Inace,slažem se u potpunosti sa tvojim postom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
bh fanatik
- Kontakt:
haj ti nama Tarkane reci kako si to zakljucio da je Spahic bolji od MravcaTarik14 je napisao/la:Neznam zbog cega Ciro stavlja Mravca u prvih 11. On nema kvaliteta za A reprezentaciju. Bolje bi bilo da na toj poziciji stoper igra Mirvic ili Spahic.
Hajde ne rasprdzavajte pola ih je kukalo zasto se Mravac nije pozvao.jos dok je Baka bio selektor.drop je napisao/la:Onda se postavlja logicno pitanje Zašto je Mravac uopšte pozvan u nacionalnu selekciju ako nema kvaliteta za A tim (i ne samo on vec mnogi koji su se uhljebili i udomili preko leđa reprezentacije tipa Hrgović,Damjanović,Radeljić,Berberović itd)Tarik14 je napisao/la:Neznam zbog cega Ciro stavlja Mravca u prvih 11. On nema kvaliteta za A reprezentaciju. Bolje bi bilo da na toj poziciji stoper igra Mirvic ili Spahic.
Radeljica nema ni na mapi vise a Damjanovic je najbolji Kodrin strelac.Bez Berberovica se pola godine krpilo na desnom beku pa niko fakat nezadovolji.
Hajmo zamjenu onda postavite mozda ove Tuliceve znaju i oni ponekad zaigrati i to svake prestupne.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2009, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
LeBronJamesKing
a mene bi doista cudilo da se vas dva niste slozili, pa isto razmisljate naravno da je pogresno ali je isto....drop je napisao/la:Onda se postavlja logicno pitanje Zašto je Mravac uopšte pozvan u nacionalnu selekciju ako nema kvaliteta za A tim (i ne samo on vec mnogi koji su se uhljebili i udomili preko leđa reprezentacije tipa Hrgović,Damjanović,Radeljić,Berberović itd)Tarik14 je napisao/la:Neznam zbog cega Ciro stavlja Mravca u prvih 11. On nema kvaliteta za A reprezentaciju. Bolje bi bilo da na toj poziciji stoper igra Mirvic ili Spahic.
haj za tarika me i ne cudi djecacic ima 14 god sta zna jel ali ti drop sa svakim me postom negativno izneneadis cuj pricas nesto za Berberovica pa covjek je vec 3-4 godine standardni reprezentativac.
a ovo od tarika (plave boje) ne treba ni komentarisati
ali se zato covjek moze nasmijati i to pravo
Zadnja izmjena: LeBronJamesKing, dana/u 14 okt 2009, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
U ime Gospodara...
Jesmo li to spali na Berberovića kao glavu i udarnu snagu?? kukala nam majka onda...ja vece krampe nisam odavno vidio...covjek doslovno ne zna centrirati loptu...sunce ti žarko i takvi panjevi igraju za A tim...ali nema veze,citavom ovom cirkusu ce jednom doci kraj ako Bog da.LeBronJamesKing je napisao/la:a mene bi doista cudilo da se vas dva niste slozili, pa isto razmisljate naravno da je pogresno ali je isto....drop je napisao/la:Onda se postavlja logicno pitanje Zašto je Mravac uopšte pozvan u nacionalnu selekciju ako nema kvaliteta za A tim (i ne samo on vec mnogi koji su se uhljebili i udomili preko leđa reprezentacije tipa Hrgović,Damjanović,Radeljić,Berberović itd)Tarik14 je napisao/la:Neznam zbog cega Ciro stavlja Mravca u prvih 11. On nema kvaliteta za A reprezentaciju. Bolje bi bilo da na toj poziciji stoper igra Mirvic ili Spahic.
haj za tarika me i ne cudi djecacic ima 14 god sta zna jel ali ti drop sa svakim me postom negativno izneneadis cuj pricas nesto za Berberovica pa covjek je vec 3-4 godine standardni reprezentativac.
a ovo od tarika (plave boje) ne treba ni komentarisati
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Imamo li molim te boljeg od Berberovica ??????
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Nemoj @dropu takva teska pitanja postavljati.MT87TM je napisao/la:Imamo li molim te boljeg od Berberovica ??????
Kad upita otkud Bajramovic u Vitezu a cova cjelo djetinstvo tamo proveo
Zamjene bile,zamjene nisu zadovoljile sjedi i uzivaj jos dugo
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2009, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
NemaMT87TM je napisao/la:Imamo li molim te boljeg od Berberovica ??????
Vi biste stavili Mravca (koji je u Belgiji skrivio penal i katastrofalno odigrao protiv Irana) umjesto Spahica koji je standardni reprezentativac i koji je uzto kapiten. Neka bude Supic na golu made je Hasagic bolji, po mom misljenju. Dobro je sto nema Muratovica jel on suvise cesto igrao i treba pruziti priliku Bajramovicu. Cudime samo sto ce igrati Muslimovic umjesto Dzeke i Ibisevica koji su bolji i spremniji od njega. Osim toga, sastav je O.K.
Ti si onaj dežurni vadionicar masti na ovom forumu...a ujedno i zabavljac,žongler,cirkusant...samo naprijed,imaš podršku manijaka sa jugaharishp je napisao/la:Nemoj @dropu takva teska pitanja postavljati.MT87TM je napisao/la:Imamo li molim te boljeg od Berberovica ??????![]()
![]()
Zamjene bile,zamjene nisu zadovoljile sjedi i uzivaj jos dugosa berberom na desnoj poziciji
Kolega moj,prvo pitao sam te imamo li boljeg igraca ako imamo de molim te odgovorim ime i prezime i klub tog igraccadrop je napisao/la:NemaMT87TM je napisao/la:Imamo li molim te boljeg od Berberovica ??????![]()
Bez Berberovića nema igre,strašan igrac vanserijski talenat...miljenik navijaca i udarna igla naše selekcije
a cinjenica je da je los sad je on nabolji na beku to je fact ko kuca
A jedna latinska poslovica kaze:"Zivi kako mozes, kad ne mozes onako kako hoces".pa malo razmisli o njoj
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Spahic je skrivio tone penala,Spahic je dobio crveni,zbog Spahica je onomad i Papac dobio crveni.Tarik14 je napisao/la:Vi biste stavili Mravca (koji je u Belgiji skrivio penal i katastrofalno odigrao protiv Irana) umjesto Spahica koji je standardni reprezentativac i koji je uzto kapiten. Neka bude Supic na golu made je Hasagic bolji, po mom misljenju. Dobro je sto nema Muratovica jel on suvise cesto igrao i treba pruziti priliku Bajramovicu. Cudime samo sto ce igrati Muslimovic umjesto Dzeke i Ibisevica koji su bolji i spremniji od njega. Osim toga, sastav je O.K.
I sta sad????
Ako Mravca sad ne postavis imaces sansu da gledas Spahica ali kao komentatora i to u barazu.
A mozda bi ti sjelo posto si pesimista.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
LeBronJamesKing
Tarik14 je napisao/la:Vi biste stavili Mravca (koji je u Belgiji skrivio penal i katastrofalno odigrao protiv Irana) umjesto Spahica koji je standardni reprezentativac i koji je uzto kapiten. Neka bude Supic na golu made je Hasagic bolji, po mom misljenju. Dobro je sto nema Muratovica jel on suvise cesto igrao i treba pruziti priliku Bajramovicu. Cudime samo sto ce igrati Muslimovic umjesto Dzeke i Ibisevica koji su bolji i spremniji od njega. Osim toga, sastav je O.K.
joj tarik kralj si stvarno
U ime Gospodara...
- velez_mostar
- Kontakt:
Nije uopce bitno ko ce igrati protiv Spanije,sta se imamo dokazivati u ovim trenucima i forsirati igrace koji mogu dobiti zuti karton.Neka nas Spanija razvali,nije me briga,jer je sve to nebitno u odnosu na baraz,razmisljati o barazu,i to je to ..ovu temu treba zakljucati,utakmica nema nikakvog znacaja...i ova prica oko toga da ce ljudi doci da gledaju spektakl,ma koji spektakl,nizasta!?
Pred baraz zovnuti Medjunanina ,dobro ga uigrati sa ekipom ,i u udarnu postavu kao zadnjeg veznog zajedno sa Rahimicem...i nece biti problema.
Pred baraz zovnuti Medjunanina ,dobro ga uigrati sa ekipom ,i u udarnu postavu kao zadnjeg veznog zajedno sa Rahimicem...i nece biti problema.
Eh da zaboravi ti cestitati baraz iako si kukao cjelo vrijeme a za svjetsko cuvaj baterije za bypas moze hercika odapet.drop je napisao/la:Ti si onaj dežurni vadionicar masti na ovom forumu...a ujedno i zabavljac,žongler,cirkusant...samo naprijed,imaš podršku manijaka sa jugaharishp je napisao/la:Nemoj @dropu takva teska pitanja postavljati.MT87TM je napisao/la:Imamo li molim te boljeg od Berberovica ??????![]()
![]()
Zamjene bile,zamjene nisu zadovoljile sjedi i uzivaj jos dugosa berberom na desnoj poziciji
Nego hajmo zamjenu za Berberovica i ne spamaj vise i ne pametuj.
Ljudi te pitaju a ti kao tele u sarena vrata.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobro je ba vadionicar masti...smiri loma doživljaje...2000 postova si naštanco a ništa pametno nikad da napišeš...kakav prosjek i hibrid za to moraš biti
...strašno.
- velez_mostar
- Kontakt:
Ti si Harise neumoran u svojoj namjeri da nas sve otjeras sa ovog foruma...covjece ,sta ti je ?Kakav problem imas,ozbiljno te pitam?
Zar moras na svaki post neki glupi komentar zadat,i prosipat neke gluposti?
Ja redovno organiziram neke seminare o ljudskim pravima,ostavi mi broj tel putem poruke,da te nazovem,ali ozbiljno ti govorim,da u grupi od 50 -tak ljudi kazes nesto,i da te oni slusaju...jer ozbiljno demonstriras da si zapostavljen u drustvu,i da tvoj glas ne dopire nigdje.
Nemas osnove da se ljutis na bilo koga ko ti ovo napise,stvarno si naporan druze.
Zar moras na svaki post neki glupi komentar zadat,i prosipat neke gluposti?
Ja redovno organiziram neke seminare o ljudskim pravima,ostavi mi broj tel putem poruke,da te nazovem,ali ozbiljno ti govorim,da u grupi od 50 -tak ljudi kazes nesto,i da te oni slusaju...jer ozbiljno demonstriras da si zapostavljen u drustvu,i da tvoj glas ne dopire nigdje.
Nemas osnove da se ljutis na bilo koga ko ti ovo napise,stvarno si naporan druze.
Braco mila kakav je ovaj covijek, djecacic, svaki komentar je suvisan na njegove postove,Tarik14 je napisao/la:Vi biste stavili Mravca (koji je u Belgiji skrivio penal i katastrofalno odigrao protiv Irana) umjesto Spahica koji je standardni reprezentativac i koji je uzto kapiten. Neka bude Supic na golu made je Hasagic bolji, po mom misljenju. Dobro je sto nema Muratovica jel on suvise cesto igrao i treba pruziti priliku Bajramovicu. Cudime samo sto ce igrati Muslimovic umjesto Dzeke i Ibisevica koji su bolji i spremniji od njega. Osim toga, sastav je O.K.
Zadnja izmjena: amir, dana/u 14 okt 2009, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Da sam na tvom mjestu nebih se smijao jel upravo ovakav tip komentara ti vrlo cesto napises.amir je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Vi biste stavili Mravca (koji je u Belgiji skrivio penal i katastrofalno odigrao protiv Irana) umjesto Spahica koji je standardni reprezentativac i koji je uzto kapiten. Neka bude Supic na golu made je Hasagic bolji, po mom misljenju. Dobro je sto nema Muratovica jel on suvise cesto igrao i treba pruziti priliku Bajramovicu. Cudime samo sto ce igrati Muslimovic umjesto Dzeke i Ibisevica koji su bolji i spremniji od njega. Osim toga, sastav je O.K.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.