Ne vidim ih kao osvajača, to je sigurno.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Ma ovo prvenstvo stvarno ima realne sanse osvojiti barem 5-6 ekipa, eto Brazilce i cak Argentince guraju svi naprijed, a ja bi rekao da su Francuzi opet prvi favorit. Nece igrati lijepo, ali su opet vrlo, vrlo opasni i vijerujem da mogu odbraniti titulu.
⚽FK Garaže⚽
Kako ne znate za ove pevaljke, pa myriam fares je arapska estradna zvijezda odvajkada, a brate culi ste i za ovu tverkasicu iz amerke.
Da je licemjerno, licemjerno je, al da barem fadil skonta pa uvede i kod nas alkohol da flasa pive bude 100 km valjalo bi.
Valja i dzehenem napuniti, potrudice se qatrani zajedno sa fifom.
Da je licemjerno, licemjerno je, al da barem fadil skonta pa uvede i kod nas alkohol da flasa pive bude 100 km valjalo bi.
Valja i dzehenem napuniti, potrudice se qatrani zajedno sa fifom.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ

Ovo su doslovno pokloni teški.
Prva 2 su daleko od poklona
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad englezi popuse grupu, vidjeces poklona!
#20 DJ
#20 DJ
Sto se tiče pobjednika skupine, mislim da je jedino Argentina sigurna. Protivnici su im talašika teška plus bezlične ekipe poput Poljske koja se uglavnom osramoti na svakom velikom takmičenju. I Danska prolazi grupu 99%.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ne razumijem kako Holandija nije zicer, ovo je vjerovatno najlakša grupa svih vremena.
Bez alkohola se može, bez lijepih žena teško.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Američka gospoda.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BiHSportman
- Kontakt:
Devijantna Amerika ne zna sta ce od sebe 
Zar oni nisu inkluzivni i tolerantni prema drugom i drugačijem, poštuju tudje i kucu u koju ulaze?
A ne, to vazi samo za lgbt+%#}
Vece sanse da te ubiju jer si gej su u toj americi nego Kataru gdje se to desilo vjerovatno nula puta.
A mijesanje politike u sport, zar nije to zabranjeno davno?

Zar oni nisu inkluzivni i tolerantni prema drugom i drugačijem, poštuju tudje i kucu u koju ulaze?

Vece sanse da te ubiju jer si gej su u toj americi nego Kataru gdje se to desilo vjerovatno nula puta.
A mijesanje politike u sport, zar nije to zabranjeno davno?

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bliski istok ceka specijalce poput tebe.Pogba je napisao/la: ↑19 nov 2022, 12:27Devijantna Amerika ne zna sta ce od sebe
A mijesanje politike u sport, zar nije to zabranjeno davno?![]()

Danas u Avazu poklon vodič za SP, trebam otić kupit Avaz po prvi put u životu
. Džabe što je sad sve dostupno online ipak mi je ostala ona draž papirnatog, imam sačuvane specijale za svako EP i SP počevši od 2002, prije su to bili pravi časopisi a ne samo prilozi al šta ćeš, kako fudbal gubi čar tako i časopisi valjda. Nego znate li da li je na kioscima dostupan neki pravi časopis kao specijal za ovo SP?

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Aha, evo me s kozom vec.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Cak mislim da ona i nije muslimanka, znam da je libanka a tu je stanovnistvo pola krscana pola muslimana.
#20 DJ
#20 DJ
pres konferencija infantina je bila za podvoz … odnosno boje rečeno za povratiti. ovo sve je sa svakim danom sve sumanutije!
ali neka, fifa je konačno našla nekog ravnog sebi, jedni su druge zaslužili
ali neka, fifa je konačno našla nekog ravnog sebi, jedni su druge zaslužili

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Messi-u i Ronaldu fali trofej Svjetskog prvenstva bit će lijepo vidjeti da jedan od ovih osvoje
Neymar stavlja tačku na I kao najveći Brazilac svih vremena
Englezi napokon osvajaju trofej i prekidaju crni niz
Uruguay mala simpatična ekipica, dark horses i najbolji veznjak na svijetu Valverde
Od ovih 5 scenarija nek se desi i ja zadovoljan.
Uruguay mala simpatična ekipica, dark horses i najbolji veznjak na svijetu Valverde
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Neymar najveći Brazilac svih vremena. Koliko ti je godina sinko. Neymar nije ni u top 20 Brazilaca ni da osvoji ovo i iduće prvenstvo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:06Messi-u i Ronaldu fali trofej Svjetskog prvenstva bit će lijepo vidjeti da jedan od ovih osvoje
Uruguay mala simpatična ekipica, dark horses i najbolji veznjak svijetu Valverde
audere est facere!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.