Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
Suns cant play without Nash & Amare
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
nash i grant hill ce igrat jos najmanje dvije godine.
a i nowitzki je free agent, i? jel to znaci da ce otic? ne. ustvari sam siguran da ce amare ostat, jer ce shvatit da ima vece sanse sa ovim sunsima nego i u jendom timu koji ga bude zelio.
a i nowitzki je free agent, i? jel to znaci da ce otic? ne. ustvari sam siguran da ce amare ostat, jer ce shvatit da ima vece sanse sa ovim sunsima nego i u jendom timu koji ga bude zelio.
I thinks it weird that there are so many Phoenix fans in Balkan
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Ako ide u Knicks(LeBron), Bulls(Rose i Noah) ili Heat(Wade) ima vece sanse za naslovWolverine je napisao/la:nash i grant hill ce igrat jos najmanje dvije godine.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
u heatu samo sa wadeom sigurno nema vece sanse za naslov. u niksim mozda, ali sa onim trenerom nikako. a sa bulsima siguro ne bi imo vece sanse za naslov nega sa sadasnjim sunsima, jer noah ne bi imali dobrog centra, a ni nekih ekstara dobrih sutera.
Heat je bolje od Sunsa, i Knicks(LBJ, Parker) isto.
Puno Suns fans je glory hunters. Koliko Suns fanovi je bilo prosle godine? Ti si sigurno jedini i BIH..
Puno Suns fans je glory hunters. Koliko Suns fanovi je bilo prosle godine? Ti si sigurno jedini i BIH..
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
sunsi su ti paša moj jedan od timova sa najvise fanova na ovim prostorima. pogledaj kako se pisalo na pocetku sezone, i prije pocetka iste. tada su sunsi bili tim u raspadu i od njih se nije ocekivao ni playoff, isprai me ako grijesim.
dalje, parker ne ide nigdje, reko je to nedavno. lebron ce najvjerovatnije u bulse, a ne u nikse. a i da ode u nikse tamo ga ceka jedan meni jako drag trener, mike d'antony. ispali bi u prvoj ili drugoj rundi playoffa, jer run n gun nemoze do naslova, pa ni james u isotm. d'antony bi mu samo osiguro jos jednu mvp nagradu, i 35 poena po utakmici.
dalje, oni cak i nisu u nekoj ektra dobroj situaciji sa salary capom. mogu potpisati vjerovatno samo dva maksimalna ugovora, to jest dvije superzvijezde, dok za ostatak momcadi ne bi imali novaca i igrali bi im neki mutanti. dalje, svaka ekipa koja ima amarea u ekipi ima male sanse za naslov jer isti ne igra odbranu, jedino ako u toj istoj ekipi imaju najjaci napad u ligi, a sunsi to imaju.
dalje, miami jaci od sunsa? zasto to nisu demonstrirali? imali bi u ekipi alstona, wadea, ??? (mozda q)), beasleya i amarea. koji bi od njih dva igro centra? amare? ili mozda beasley nisko krilo?
dalje, parker ne ide nigdje, reko je to nedavno. lebron ce najvjerovatnije u bulse, a ne u nikse. a i da ode u nikse tamo ga ceka jedan meni jako drag trener, mike d'antony. ispali bi u prvoj ili drugoj rundi playoffa, jer run n gun nemoze do naslova, pa ni james u isotm. d'antony bi mu samo osiguro jos jednu mvp nagradu, i 35 poena po utakmici.
dalje, oni cak i nisu u nekoj ektra dobroj situaciji sa salary capom. mogu potpisati vjerovatno samo dva maksimalna ugovora, to jest dvije superzvijezde, dok za ostatak momcadi ne bi imali novaca i igrali bi im neki mutanti. dalje, svaka ekipa koja ima amarea u ekipi ima male sanse za naslov jer isti ne igra odbranu, jedino ako u toj istoj ekipi imaju najjaci napad u ligi, a sunsi to imaju.
dalje, miami jaci od sunsa? zasto to nisu demonstrirali? imali bi u ekipi alstona, wadea, ??? (mozda q)), beasleya i amarea. koji bi od njih dva igro centra? amare? ili mozda beasley nisko krilo?
Ma ne trosi vrijeme na tog ocajnog navijaca !!!!Sine Sunsi imaju vise navijaca u to sam 100 % uvjeren a ovaj govori o 1 navijacu u BiH!!!Kakvo je stanje sa Dallasovim navijacima [phhhh].....P.S.igramo ljepsu kosarku od vas,efikasniji smo od vas,vise smo dogurali od vas pa sta hoces vise....Dallas je luzerska ekipa i tacka,jedino cijenim Nowitzkog.....Cak imate i onog odvratnog vlasnika papka Cubana 

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Nemojte se obazirati na podbadanja naših mrzitelja, sutra igramo ključnu utakmicu serije, pobjedom ostajemo u igri za NBA finaleNade je napisao/la:Ma ne trosi vrijeme na tog ocajnog navijaca !!!!Sine Sunsi imaju vise navijaca u to sam 100 % uvjeren a ovaj govori o 1 navijacu u BiH!!!Kakvo je stanje sa Dallasovim navijacima [phhhh].....P.S.igramo ljepsu kosarku od vas,efikasniji smo od vas,vise smo dogurali od vas pa sta hoces vise....Dallas je luzerska ekipa i tacka,jedino cijenim Nowitzkog.....Cak imate i onog odvratnog vlasnika papka Cubana
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ma kakav
Golden State, Orlando, LAL, Thunder igraju najlijepse.. Dallas igra efektivno
Phoenix nista.
Phoenix nista.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
D1n0 je napisao/la:Ma kakav
Phoenix nista.
U pravu si Phoenix igra ruznu,odvratnu kosarku.....A po tebi Orlando igra lijepu[kosarka koja se sastoji od dodavanja na Howarda i sutanja trica,a ako to ne prolazi gube,ipak moram pohvalit odbranu im,zato i jesu ekipa na ovom rangu trenutno!
Zaboravi,Lakersi ako igraju lijepu kosarku hebi me....
Ti navijaču Dallasa razguli s ove teme, bolji smo od vas kako god okreneš
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Vode +7 na poluvremenu, sjajna igra Sunsa, popravilo su odbranu i to se odmah pokazalo dobro za njih . Kobe je sjajan i večeras, već 19 poena na poluvremenu, no Sunsi su jaki kao tim. Nash, o kako samo taj čovjek djeli te lopte, fenomenalan je, a Lopez me iznenadio, jako dobar, Amare se "naložio". Hill kao da mu je 20 godina, a Dragić je novi Nash ako nastavi ovako napredovati. Jason bio razpoložen u 1\4 u 2 malo pao. Još samo da se Frye probudi.
54-47 na poluvremenu, ako sam dobro zapamtio.
54-47 na poluvremenu, ako sam dobro zapamtio.
Ludilo
LET's GO SUNS. Evo ga podigli smo moral sad aBd da se uzme i ova cetvrta da ne odu na tri dobijene LAL i onda moze biti svasta, raduje me igra Ammare i Lopeza pod kosem. Ali evo i veceras se vidi da PHX ne moze do pobjede ako neko ne predje preko 30 poena za vrijeme tekme, jer neko se mora takmiciti sa Kobiem bar malo da mi anulirao njegove poena, na srecu veceras je to bio Ammare ali da li ce biti neko u utorak ostaje da vidim iskreno se nadam da hoce. Ali u svakom slucaju puna podrsa Sunsima i smao hrabro pa sta bude 

Mes Que Un Club
Dobro su ogirali ovu utakmicu
Nasha, kako djeli lopte, 15 asistencija, među kojima su par bili za najbolje asistencije ove godine. Amare poludio, samo je malo klupa Sunsa zakazala, s tim da je onaj Armudson ili kako se već zove odigrao dosta solidno, posebno u skokovima.

Nasha, kako djeli lopte, 15 asistencija, među kojima su par bili za najbolje asistencije ove godine. Amare poludio, samo je malo klupa Sunsa zakazala, s tim da je onaj Armudson ili kako se već zove odigrao dosta solidno, posebno u skokovima.
aBd veceras da se ponovi tekme od nedelje i da se izjednaci na 2:2 nadam se da ce neko u Sunsima biti raspolozen da povuce to Ammaer ili Richardson, mozda i Nash od njih trojice ocekujem da jedan povuce preko 30 poena veceras, prije od prve dvojce nego od Nesha ali nekih 20 poena od nesa i 10+ asistencija bi bilo dosta od njega
i nadati se da ce odgirati kvalitetnu odbranu u reketu prije svega, protiv kobia se tesko moze ali zato protiv ostalih se moze i mora 

Mes Que Un Club
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Evo novi sam ovdje.....Oglasavam se kao vatreni navijac Sunsa,vjerovatno ce mnogi pomisliti da je razlog tome sto su dosli do finala,ali ne,naprotiv otkad znam za NBA ligu dajem podrsku ovom timu i mnogo faktora je me podsticalo na to....Navest cu, jedan od njih je sam stil igre ,kojim me ocaravaju,svojom napadackom RUn&Gun kosarkom...Nazalost spadamo u ekipe koje nemaju tog prstena od osnivanja ali svakako je ovo ekipa koja je uvijek imala timski duh i srce...Pozdravljam sve navijace Phoenixa i imam nekakav zafrkan osjecaj da veceras rezultatski izjednacujemo seriju(naravno trebat ce dosta truda i muke,ali treba razmisljat na onaj nacin kad smo stigli ovdje mozemo i do kraja)...Hajmo izbacit Lakerse i pokloniti ovoj legendi na mom avataru taj dugo zeljeni trofej,kojeg on zaista zasluzuje... 

Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 26 maj 2010, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.
Dobrodošao na forum. Lijep opis, s tim da je tako dosadno četaki početak ove utakmice, razguli me. 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Dobrodošao na forum. Lijep opis, s tim da je tako dosadno četaki početak ove utakmice, razguli me.
Hvala!!...Bolan,pronadji neku zanimaciju

Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.