Ako budu igrali u Leverkusenu npr domacu kao protiv Italije sutra, bicemo kao domacini
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EURO 2024 (21/26. Mart 2024.)
BašČelik!
Nadam se da će u martu proraditi inat bosanski i da će naši igrači pokazati da žele otići na taj EURO, ako ništa zbog činjenice da će nas u Njemačkoj bodriti najmanje 20.000 Fanaticosa na svakoj utakmici. Ako im to nije dovoljna motivacija za plasman na EURO, gdje bismo faktički igrali kao domaćin, onda za nas nema spasa. 
Dolaze nama Izraelci, štimat će oni da Izrael dobije lakše protivnike tj. nas. Tako da Ukri idu u ligu A...
Komentar: Pukki ga već maže vazelinom. Ima samo da sklizne... 

Čini se ipak da je Savo imao pravo. Kartoni se ne prenose, ali suspenzija se prenosi. Tako da ulazimo čisti u tekme baraža.According to few ****, Khvicha Kvaratskhelia is set to MISS the Nations League playoff semi-final vs Luxembourg due to yellow suspension
No official confirmation yet, but as things stand, Khvicha won't be part of the team headed to the semis.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Slava Ukraine!
Tesko da ista mogu napraviti protiv Talijana, oni su poznati po namjestanju utakmica, a i nerealno je da aktualni europski prvak ostane bez plasmana, i to u prosirenom formatu prvenstva.
Sudije ce ih pogurati ako zapnu veceras
Tesko da ista mogu napraviti protiv Talijana, oni su poznati po namjestanju utakmica, a i nerealno je da aktualni europski prvak ostane bez plasmana, i to u prosirenom formatu prvenstva.
Sudije ce ih pogurati ako zapnu veceras
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E jesmo se nalozili da je glup Savo, a na kraju mi ispali glupi ko k.CAGarfia je napisao/la: ↑20 nov 2023, 17:40Čini se ipak da je Savo imao pravo. Kartoni se ne prenose, ali suspenzija se prenosi. Tako da ulazimo čisti u tekme baraža.According to few ****, Khvicha Kvaratskhelia is set to MISS the Nations League playoff semi-final vs Luxembourg due to yellow suspension
No official confirmation yet, but as things stand, Khvicha won't be part of the team headed to the semis.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
To ti je česta pojava na podforumu naše Premijer lige, kad se nazor nafuraju na nešto iz čiste zlobe, pa šenluče, ismijavaju i onda ostanu kao popišani. Taj problem imamo generalno kao narod.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Okej, ne prenose se kartoni a prenosi se suspenzija. Zasto se igraci nisu ocistili pred baraz i buduce utakmice kad su ionako ove utakmice bile nebitne?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Buduće utakmice su baraž.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I sta poslije baraza, igramo li jos utakmica? Vaze li ovi zuti za sljedece kvalifikacije neke?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne vazi nista, svi krecu od 0 zutih kartona.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajd sto su forumasi ispali glupi, vec sto je selektor Gruzije ispo glup.BHFreak je napisao/la: ↑20 nov 2023, 18:20E jesmo se nalozili da je glup Savo, a na kraju mi ispali glupi ko k.CAGarfia je napisao/la: ↑20 nov 2023, 17:40Čini se ipak da je Savo imao pravo. Kartoni se ne prenose, ali suspenzija se prenosi. Tako da ulazimo čisti u tekme baraža.According to few ****, Khvicha Kvaratskhelia is set to MISS the Nations League playoff semi-final vs Luxembourg due to yellow suspension
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Nisu ni Gruzijci bili 100% sigurni, pa su poslali na adresu Čeferinove prćije upit i dobili hladan tuš. 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Moldavija ako veceras pobjedi Cesku ide direktno na Europsko hahah
Ljudi bolji sistem od nas imaju
Bolje selektiraju nego nasi levati koji 10 zadnjih veznih zovu, a krila nigdje
Demirovic igra krilo u Ausburgu gdje ima dobrog lijevog beka i veznog koji ce mu prici
Ovdje kod nas igras s tri zadnja vezna ni jedan ne zna naprijed krenuti, a lijevi bek ustvari stoper
Ljudi bolji sistem od nas imaju
Bolje selektiraju nego nasi levati koji 10 zadnjih veznih zovu, a krila nigdje
Demirovic igra krilo u Ausburgu gdje ima dobrog lijevog beka i veznog koji ce mu prici
Ovdje kod nas igras s tri zadnja vezna ni jedan ne zna naprijed krenuti, a lijevi bek ustvari stoper
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ako Moldavija dobije Cesku, a Ukrajina ne ode dalje onda nema zrijeba i igramo protiv Finske, a Izrael protiv Ukrajine, pa ce u A barazu biti Poljska, Ceska, Vels i Estonija 
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja ovo nista ne kontam.
Odnosno nisam ni pratio.
Al me zainteresovalo maloprije kad vidjoh da Ukrajina moze biti u barazu sa nama, a i ne mora ukoliko izgubi od Italije.
Kako je to moguce ako mi ko moze objasnit
Hvala unaprijed i unazad
Odnosno nisam ni pratio.
Al me zainteresovalo maloprije kad vidjoh da Ukrajina moze biti u barazu sa nama, a i ne mora ukoliko izgubi od Italije.
Hvala unaprijed i unazad
Ma brt najvažnije je to da ga mi glabamo u martu, ostalo su finese.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 nov 2023, 20:19Ja ovo nista ne kontam.
Odnosno nisam ni pratio.
Hvala unaprijed i unazad
I found freedom. Losing all hope was freedom.