Nihad Mujakić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
signalidunapark
- Kontakt:
Re: Nihad Mujakić
Do gola dobar.
Da ga je SB zamijenio na poluvremenu zbog žutog, s Burnićem možda bi se sve odvilo drugačije.
Da ga je SB zamijenio na poluvremenu zbog žutog, s Burnićem možda bi se sve odvilo drugačije.
Nije bio los. Iznenadio me brzinom, fizicki korpulentan no svejedno agilan.
Nije on igrac za prve postave, ali da je bio kolasinac tu, svakako ne bi ni igrao.
Dok se ne pojavi neko bolji, bit ce pozivan, sto je i okej. Mada treba traziti kvalitetniju alternativu
Nije on igrac za prve postave, ali da je bio kolasinac tu, svakako ne bi ni igrao.
Dok se ne pojavi neko bolji, bit ce pozivan, sto je i okej. Mada treba traziti kvalitetniju alternativu
naprijed rejal
Da je Eldara Čivića 3 dana prije utakmice sa Ukrajinom prezgazio tamić koji prevozi stoku u Tojšićima mi bi igrali prošlo Evropsko..signalidunapark je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:54Do gola dobar.
Koliko su ga blatili, ja kontam dat ce 3 autogola. A na kraju sasvim solidna partija. Bolje ne zna ni on sam jbg. Onaj gol mu je glupo spocitavati, prvo nije covjek vidio ima li koga iza njega pa da pusti loptu. A drugo i najvaznije, covjek bio u raskoraku kad je izbijao loptu. Nije ni mogao bolje izbiti. Veci je problem sto su nasi dopustili da se onoliki broj Austrijanaca seta po sesnaestercu bez cuvara.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Namjestio dvije dobre situacije kroz ubacaj ( nesto sto gazibegovic nije za zivota ) i zaginuo na terenu, hvala Niho
Da se razumijemo, čovjek se blati jer igra u neuglednom klubu, sigurno ne zato što su forumaši masovno odgledali zadnjih 5 utakmica Eyupspora pa ono objektivno komentarišu vrline, mane i formu. Evo gledam, do San Marina je zaigrao u svega 3 službene utakmice za reprezentaciju BiH, od toga su dvije iz 2023., i jedna iz Lige nacija prošle godine, ubij me ako se neka sjeća baš Mujakića iz tih partija, plus nešto minutaže po prijateljskim.DamirT je napisao/la: ↑10 sep 2025, 08:53Koliko su ga blatili, ja kontam dat ce 3 autogola. A na kraju sasvim solidna partija. Bolje ne zna ni on sam jbg. Onaj gol mu je glupo spocitavati, prvo nije covjek vidio ima li koga iza njega pa da pusti loptu. A drugo i najvaznije, covjek bio u raskoraku kad je izbijao loptu. Nije ni mogao bolje izbiti. Veci je problem sto su nasi dopustili da se onoliki broj Austrijanaca seta po sesnaestercu bez cuvara.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Na klupi Eyupa bio danas majko moja kakva menadzerska šema . Fuj.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Valjda ga Trump u budućnosti označi kao terorističku organizaciju, jedini spas za nas.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Oyebina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovo mu je i najgora utakmica u reprezentaciji, ovdje bas izgleda kao amater
Bgm lik djelje ko da ga je neko sa termina pokupio i hajd igraj
Fudbalska neinteligencija! Pojam i značenje, sinonim za nju!
-
bordocrveni
- Kontakt:
Taraba, nije on za repku.
Boktemazo
Drvosječa.
Najveća mu referenca sto je Spahica na svadbu zvao.
Najveća mu referenca sto je Spahica na svadbu zvao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bez zezancije, ovaj momak ima nešto fudbalsko u sebi, bilo je i gorih, nije panj u klasičnom smislu.
Ali jasno je da je ovaj nivo za njeg previsok, to se vidi po tome što kasni u duelima, odlukama s loptom, precjenjuje se itd…Odličan igrač za našu ligu i tjt, mora neko i to biti
Ali jasno je da je ovaj nivo za njeg previsok, to se vidi po tome što kasni u duelima, odlukama s loptom, precjenjuje se itd…Odličan igrač za našu ligu i tjt, mora neko i to biti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Oprosti se.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Na koju šansu preko Mujakića selektor misli?Mi smo imali šanse preko Tabakovića i Mujakića za 2:0 i tri ili četiri situacije gdje je falio zadnji pas.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bila je situacija tik poslije njegovog ulaska kada je poslije jednog prekida sa centra ubačena lopta pa spuštena Mujakiću koji je nije ni ošutao nego poslao u aut na drugu stranu, mislim da nije ni izašla bilaCoolpanda24 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 01:52Na koju šansu preko Mujakića selektor misli?Mi smo imali šanse preko Tabakovića i Mujakića za 2:0 i tri ili četiri situacije gdje je falio zadnji pas.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Tahirovic uzima slobodni na drugu stativu neko vraca glavom neznam tscno ko mujakicu u 16 on lijevom nista ne pogadjababoedindzeko09 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 01:54Bila je situacija tik poslije njegovog ulaska kada je poslije jednog prekida sa centra ubačena lopta pa spuštena Mujakiću koji je nije ni ošutao nego poslao u aut na drugu stranu, mislim da nije ni izašla bilaCoolpanda24 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 01:52Na koju šansu preko Mujakića selektor misli?Mi smo imali šanse preko Tabakovića i Mujakića za 2:0 i tri ili četiri situacije gdje je falio zadnji pas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.