19h, sad Bosna objavila.
Premijer liga 2024/2025
Re: Premijer liga 2024/2025
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slažem se da je sreća da je prošlo bez povrede jer Sakić je top 3 lijeva beka lige. Meni je izgledalo kao iznuđivanje crvenog jer je Memić na njemu uradio školski faul (sam kažeš da je na šutersku ruku, bez povlačenja s leđa i sl.).MSOZ101 je napisao/la: ↑10 dec 2024, 10:21Start na šutersku ruku prilikom skok šuta, izbacivanje Sakića iz balansa, puštanje da padne sa visokog odraza, sreća pa je prošlo bez povrede, prati desnu ruku i zglob desne noge kod Sakića prilikom pada, da je nešto slomio bio bi crveni, a ovako je Vogošća pokradena, glupost. Igrači se sve više štite, isprati utakmice Lige prvaka. Vogošća ništa nije izgubila sa crvenim Memića jer je Selimović izrazito kvalitetno odradio utakmicu do kraja sa šest golova za poluvrijeme.
Vogošća je izgubila dosta s tim crvenim jer je Memić dosta vrjedniji za Vogošću u obrani od Selimovića..
Bosna - Izviđač 15 - 21 poluvrijeme, uz par grešaka sudije na štetu Bosne.
-
- Kontakt:
Sorry za zakašnjeli odgovor,nisam ulazio par dana,obaveze.
Posto sam se razočarao u igru ali i rezultate Bosne i ne pratim baš mnogo.
Sinoc ,očekivan poraz od Izviđaca,za nas Sarajlije jos jedna teška sezona očekije RK Bosna iako bi trebalo da bude znatno drugačije
Čim te nema shvatio sam da si u obavezama.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 09:08Sorry za zakašnjeli odgovor,nisam ulazio par dana,obaveze.
Sinoc ,očekivan poraz od Izviđaca,za nas Sarajlije jos jedna teška sezona očekije RK Bosna iako bi trebalo da bude znatno drugačije
Gledao uživo. Bilo je par sudijskih grešaka. Npr igrač Izviđača zabije se u igrača Bosne on svira sedmerac. Onda čovjek stoji van golmanskog prostora, sudija svira kao sedmerac jer se branio iz golmanskog prostora i tome slično.
Slijedeća Krivaja kući, valjda mogu pobijediti, i na kraju Goražde u gostima.
Jace ekipe u prvom pretkolu, nego u drugomPrvo pretkolo igrat će se 28. decembra 2024. godine, a drugo pretkolo na rasporedu je 1. februara 2025.
Voljom žrijeba u prvom pretkolu sastaju se:
RK Sloboda – RK Bosna Visoko
MRK Sloga Doboj – RK Gradačac
RK Višegrad – RK Krivaja
RK Konjuh – RK Čelik Junior
Žrijebom je odlučeno da su se direktno u 2. pretkolo plasirale sljedeće ekipe: RK Vogošća, ORK Bosna Sarajevo, RK Maglaj i MRK Goražde.
U 2. pretkolu sastaju se:
RK Vogošća – RK Bosna Sarajevo
RK Maglaj – Pobjednik 2. utakmice 1. pretkola
Pobjednik 1. utakmice 1. pretkola – Pobjednik 3. utakmice 1. pretkola
Pobjednik 4. utakmice 1. pretkola – MRK Goražde.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vjerujem da je bilo sud.grešaka,ali ruku na srce poraz je kako god bio neminovan.Bistrik je napisao/la: ↑12 dec 2024, 11:00Čim te nema shvatio sam da si u obavezama.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 dec 2024, 09:08Sorry za zakašnjeli odgovor,nisam ulazio par dana,obaveze.
Gledao uživo. Bilo je par sudijskih grešaka. Npr igrač Izviđača zabije se u igrača Bosne on svira sedmerac. Onda čovjek stoji van golmanskog prostora, sudija svira kao sedmerac jer se branio iz golmanskog prostora i tome slično.
Slijedeća Krivaja kući, valjda mogu pobijediti, i na kraju Goražde u gostima.
Ako uspijemo danas pobjediti Krivaju,Bosna je na konju kao sto se kaže

-
- Kontakt:
Nastavlja se rukometna PL BIH.
U 18:00 počinju dva duela,svakako zanimljiviji je onaj u Gračanici,gdje se sastaju domaca Gračanica i Izvidjac.
U Banja Luci igra se komšijski derbi Borac-Sloga.
Link prenosi
https://www.youtube.com/live/Q3_xIJM9j3 ... Zew8qCaU2i GRAČANICA -IZVIĐAC
https://www.youtube.com/live/CxAS39p87e ... 7NA_xgLgK_
BORAC-SLOGA
U 18:00 počinju dva duela,svakako zanimljiviji je onaj u Gračanici,gdje se sastaju domaca Gračanica i Izvidjac.
U Banja Luci igra se komšijski derbi Borac-Sloga.
Link prenosi
https://www.youtube.com/live/Q3_xIJM9j3 ... Zew8qCaU2i GRAČANICA -IZVIĐAC
https://www.youtube.com/live/CxAS39p87e ... 7NA_xgLgK_
BORAC-SLOGA
-
- Kontakt:
Neviđena bruka i sramota za Gračanicu,igraju u staroj dvorani i plus prenos ne funkcioniše.
U 2024-oj nisu u stanju obican YT prijenos obezbijediti 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Borcu se zasad ne pise dobro...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije RK kriv što igraju u staroj dvorani. Nova dvorana je na silu otvorena pred izbore, u njoj ima tehničkih detalja za hiljadu uraditi prije nego što sve bude završeno. Kao da uprava ne bi voljela organizirati utakmicu u boljim uslovima. Ima na desetine razloga što se ne igra u novoj dvorani tako da ne osuđuj ako nisi dovoljno informisan.Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:29Neviđena bruka i sramota za Gračanicu,igraju u staroj dvorani i plus prenos ne funkcioniše.
-
- Kontakt:
Ako ima na hiljade detalja za uraditi u novoj dvorani,a vec se igra u staroj,zasto onda tamo ne funkcioniše prenos?MSOZ101 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:44Nije RK kriv što igraju u staroj dvorani. Nova dvorana je na silu otvorena pred izbore, u njoj ima tehničkih detalja za hiljadu uraditi prije nego što sve bude završeno. Kao da uprava ne bi voljela organizirati utakmicu u boljim uslovima. Ima na desetine razloga što se ne igra u novoj dvorani tako da ne osuđuj ako nisi dovoljno informisan.Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:29Neviđena bruka i sramota za Gračanicu,igraju u staroj dvorani i plus prenos ne funkcioniše.
I da,gledao sam prenos Gračanice iz nove dvorane sasvim je ok bilo,samo je previše udaljeno a sve ostalo mi nije uopšte bilo loše.
Izgleda drugo pokuvrijeme da se prenosi .

-
- Kontakt:
18:16 je bilo na poluvremenu Gračanica-Izviđac
15:20 je na poluvremenu Borac-Sloga
15:20 je na poluvremenu Borac-Sloga
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/live/nfP-i20GQZ ... cp48RIVcib
https://www.youtube.com/live/dTUsX0uM-p ... eopkukB89c
https://www.youtube.com/live/yxWrtKn3CZ ... Kh49efJF3y
Novi prenosi
BOSNA -KRIVAJA
LEOTAR-GORAŽDE
MAGLAJ-KONJUH
https://www.youtube.com/live/dTUsX0uM-p ... eopkukB89c
https://www.youtube.com/live/yxWrtKn3CZ ... Kh49efJF3y
Novi prenosi
BOSNA -KRIVAJA
LEOTAR-GORAŽDE
MAGLAJ-KONJUH
-
- Kontakt:
29 :26 Gračanica-Izviđac,nadam se da ce domacin izdržati,a sudije biti realne i korektne
Live stream je posljednji faktor na koji sam mislio, nova dvorana ima druge nedostatke i probleme koji neće biti otklonjeni u naredna dva tri mjeseca. Tako da ne vjerujem da će se rukomet iz nove dvorane gledati prije februara ili marta.Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:51Ako ima na hiljade detalja za uraditi u novoj dvorani,a vec se igra u staroj,zasto onda tamo ne funkcioniše prenos?MSOZ101 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:44Nije RK kriv što igraju u staroj dvorani. Nova dvorana je na silu otvorena pred izbore, u njoj ima tehničkih detalja za hiljadu uraditi prije nego što sve bude završeno. Kao da uprava ne bi voljela organizirati utakmicu u boljim uslovima. Ima na desetine razloga što se ne igra u novoj dvorani tako da ne osuđuj ako nisi dovoljno informisan.Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 dec 2024, 18:29Neviđena bruka i sramota za Gračanicu,igraju u staroj dvorani i plus prenos ne funkcioniše.
I da,gledao sam prenos Gračanice iz nove dvorane sasvim je ok bilo,samo je previše udaljeno a sve ostalo mi nije uopšte bilo loše.
Izgleda drugo pokuvrijeme da se prenosi .![]()
-
- Kontakt:
Kao i obicno štima se Izviđacu kad je gusto,probijanje čisto nije sudjeno,nepostojeci sedmerac i isključenje koje ne bi bilo da je kojim slučajem bilo na strani Gračanice
-
- Kontakt:
Sloga ima +6 na 8 minuta do kraja ,poraz Borca neminovan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.