FIFA Club World Cup 2025
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- superFrankie
- Kontakt:
Re: FIFA Club World Cup 2025
Al ispadaju europljani jedni za drugim. Sinoc prvo Atletico pa Porto
- JayCatwright
- Kontakt:
Najbolji napadač ikad
Nafakaški gol Suareza, nula skilla!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Najbolji napadac zadnjih 20ak godina. On i Lewa
Ronaš igrao u sredini, dao više golova nego dotična dva lika zajedno! Lewa toliko dobar da je na temi Barce glavna tema "potreba da se dovede prava devetka".
Udarila vrućina u glavu. Ljudima se svašta priviđa.
Udarila vrućina u glavu. Ljudima se svašta priviđa.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
KHR

I dok FIFA trpi žestoke kritike zbog novog formata Klupskog SP-a, Karl-Heinz Rummenigge poručuje: "Turnir tek sada kreće pravim tempom!"
“U Njemačkoj trenutačno imamo tendenciju pristupati stvarima s negativnim duhom. No, od nokaut faze natjecanje će se zaista zahuktati, kao i na svakom velikom turniru.”
Aguero i Lewa ispred Drogbe....de ljudi ne zhajebavajte se...Zlatan OK...ali poljak i onaj kepec...jesu dobri ali ispred nema šanse..očito je da mnogi ovdje kobru iz Obale Slonovače nisu gledali nego tada bili maloljetni...pa ono iz priča....
Gdje ces ovog shvatat ozbiljno cc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Drogba pa 5 mjesta prazno, realno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lewa ima samo duplo više golova i duplo više trofeja od Drogbe. Stvarno nema šanse

Uvijek bi izabrao prije Drogbu jer je uvijek bio igrač za velike utakmice, finala dok je Lewa u velikim utakmica često znao zakazati.
Slažem se, nema bolje istinske devetke od Drogbe, niti je ikada bilo. Trofeji su nebitni
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Vidim pristalice spanskog RS-a sve po starom. Prvo ne priznaju takmicenje bez njih, pa sad vise na temi, a onda ne priznaju Lewu, pa ga sad opet izjednacavaju sa Suarezom. Forumski SNSD
Ovo takmicenje prati jos samo iskompleksirani seljacic Koeljo 

Po čemu bi Drogba bio bolji od Aguera i obratno. Sve je to u par deka. Drago mi je da sam potakao zdravu raspravu. Drogba je od Celzija izgradio ime kao i Argentinac od Citiya. Obojica vanserijski. Sve je stvar ukusa.
Drago mi je sto pojedini vremenom uvidjaju da nije sve stvar u nabijanju statistike.
Drago mi je sto pojedini vremenom uvidjaju da nije sve stvar u nabijanju statistike.
Zaboravio sam kazat ovom Koelju da je glupo izjednacavati RS i Kataloniju. Katalonci su jedni od rijetki koji su bar digli glas za vrijeme BHS sukoba i slali podršku. To sad isto rade i sa Palestinom.
Nije ti cacevina da ti sefujes ko ce pisati na ovoj temi. To rade samo HDZovci i Dodikovci.
Nije ti cacevina da ti sefujes ko ce pisati na ovoj temi. To rade samo HDZovci i Dodikovci.
Pa ja znam puno igrača koji su igrali u Realu ,Bajernu..i imaju više titula od Drogbe...a likovi su fudbalski duduci...mislim ne da mi se objašnjavati na tako stupidna razmišljanja..jesi gledao Drogbu...ali ozbiljno,trezevno,bez navijačkih emocija..pa frajer je bio napadačka zvijer..
Suarez > Lewa
Druže niko ne spori da je Drogba bio zvijer, ali ti sporiš Lewu pisajući kako nema šanse da je bolji od Didiera.aqarius je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:27Pa ja znam puno igrača koji su igrali u Realu ,Bajernu..i imaju više titula od Drogbe...a likovi su fudbalski duduci...mislim ne da mi se objašnjavati na tako stupidna razmišljanja..jesi gledao Drogbu...ali ozbiljno,trezevno,bez navijačkih emocija..pa frajer je bio napadačka zvijer..
Osim što traje neuporedivo duže i što ima, kako već rekoh, duplo više i golova i asistencija i trofeja, frajer je treći strijelac lige prvaka i ima više uzastopnih sezona sa 50+ golova. Koliko Drogba ima sezona sa 30+ golova, ima li barem jednu ?

- JayCatwright
- Kontakt:
Cuj Drogba, tacno da nema navijaca Arsenala ovi bi primat uzeli 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.