Šta je tebi, to je do treme ili vlaške magije

Još se digao protiv svih i nije se vakcinisao. Dok je tvoj pajdo morao ići u Priboj da se zaštiti

Šta je tebi, to je do treme ili vlaške magije
Malo si jadan s ovim upisima na temi danas, al' fakat.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:57Ne bi me iznenadilo i da mu je Alcaraz prodao meč za određenu svotu novca, ipak je nole veliki kompleksaš i ovo mu znači sve s obzirom da to nije imao u kolekciji, a teniseri iz Španije/Italije/Argentine su poznati po namještanju u tenisu.
Mada svakako je veća mogućnost da su vlaške/voodo magije radile danas, nole nikad nije ovako servirao u životu i baš danas u najbitnijem meču za njega da uzme ovako servirati i imati 100% prvi servis na svim brejk loptama i u TB-u, kako da ne. Vidio sam i da novi lančić ima, moguće da je na to naučeno.
Izgleda da Allah pravo voli Djokovica cim je odredio da osvoji sve živobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:57Ne bi me iznenadilo i da mu je Alcaraz prodao meč za određenu svotu novca, ipak je nole veliki kompleksaš i ovo mu znači sve s obzirom da to nije imao u kolekciji, a teniseri iz Španije/Italije/Argentine su poznati po namještanju u tenisu.
Mada svakako je veća mogućnost da su vlaške/voodo magije radile danas, nole nikad nije ovako servirao u životu i baš danas u najbitnijem meču za njega da uzme ovako servirati i imati 100% prvi servis na svim brejk loptama i u TB-u, kako da ne. Vidio sam i da novi lančić ima, moguće da je na to naučeno.
Bilo kad i bilo gdje? Alkaraz ga je dobio ga dva puta na travi, jednom na sljaci i nikad na betonu.Raonffa je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:27Nikad ga nisam volio kao tenisera, jbg navijalo se za Rafu u ono fantastično doba njih trojice plus Andy ponekad. Nisam ga volio ni kao čovjeka, zapravo čudan mi je bio uvijek, nekad gospodin, nekad ono drugo.
Ali ovo što je uradio zaslužuje svaki respekt, proći će desetljeća dok neko ovo ponovi, ako ikad i uspije.
Carlitosu koliko će značiti kad se Novak oprosti (mada on je već pokazao da je u stanju dobiti ga bilo gdje i bilo kad), toliko mu može predstavljati i problem što neće imati takvu konkurenciju kakvu su međusobno imali Novak, Rafa i Roger, pitanje je ko će Carlitosa natjerati da pokaže onaj vanzemaljski nivo tenisa što su ova trojica nerijetko radila.
Zvornik je uvijek bio crnobijeliSektor10 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:18Iz Zvornika, Republika Srpska, navijac najveceg kluba na ovim prostorima, FK.Crvena zvezda Beograd, mamu ti obrezanu nabijem, placibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:10"Ni ja ga nešto ne volim"
Navijač FK SNSD iz Banja Luke,retkodecudeluje![]()
![]()
![]()
![]()
Kao što sam i rekao...
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:57Ne bi me iznenadilo i da mu je Alcaraz prodao meč za određenu svotu novca, ipak je nole veliki kompleksaš i ovo mu znači sve s obzirom da to nije imao u kolekciji, a teniseri iz Španije/Italije/Argentine su poznati po namještanju u tenisu.
Momku je tek 21, kakav prime?
Pa kazem da jesam, tj da nisam vjerovo...zato mu odajem jos vece postovanjeVanja8 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:12Pa ti si pisao koliko se sjecam, da Novak ni u zivotnoj formi ne moze dobiti Carlosa...invincible1921 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:00Svaka cast...bio je svakako vec najveci ikad , a ako uzme ovo to je samo jos jedan korak dalje od ostalih
Nakon onakvog poraza prije mjesec da se vrati i dobije ovakav mec..
![]()
![]()
![]()
nisam fkt vjerovo
![]()
Decko nije ni blizu svog prajma,nije mu ni primirisao,ali dzaba pisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.