BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
manijakdogroba87
- Kontakt:
Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi
Odakle to da je Smrk opasan ? A jos vise Zula ? Gdje god su otisli fasovali su
A haa, da ti nisu drugovi iz razreda pa im krijes imena? Ili nemas pojma pa samo nagadjas? Neko mora znati. Nije 300 ljudi palo s marsa i pokrenulo navijacku grupu. Tu su medju nama i pretendiraju da zamjene nesto sto postoji 25 godina pa de onda da vidimo ko su, znaju li sta ili su samo ono sto i ja i ti sumnjamo da su, caciji obicni?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 14:04Fulio si, OŠ Edhema Mulabdića, VII-c.
Ne znam ja ko ovdje srednjoškolski rezonuje.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Haj prelistao sam ti malo postove, nisi trol i provokator, pa ću ti dati odgovor kakav realno zaslužuješ.Honorar je napisao/la: ↑04 nov 2025, 14:10A haa, da ti nisu drugovi iz razreda pa im krijes imena? Ili nemas pojma pa samo nagadjas? Neko mora znati. Nije 300 ljudi palo s marsa i pokrenulo navijacku grupu. Tu su medju nama i pretendiraju da zamjene nesto sto postoji 25 godina pa de onda da vidimo ko su, znaju li sta ili su samo ono sto i ja i ti sumnjamo da su, caciji obicni?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 14:04Fulio si, OŠ Edhema Mulabdića, VII-c.
Ja lično ne sumnjam da su ćaciji, ubijeđen sam u to sa stopostotnom sigurnošću. Ne mogu Adis Junuzović i Šmrk napraviti nešto pozitivno. To je klasična mafijaška garda koja bi silom trebala da guši neistomišljenike, kako garde pod patronatom Aleksandra Vučića guše njegove neistomišljenike.
Ako pogledaš kako je Vico Zeljković poklopio savez i sve njegove pore otkad je predsjednik (i malo prije toga), jasno ti je da se BHF i druge navijačke grupe tipa Ljutih krajišnika mogu nazvati jedinim pokušajima kolektivnog otpora njegovoj samovolji. Nikakav drugi kolektivni pokušaj otpora ne postoji, postoje sporadični pokušaji poput Hasića s kojima se 'država' lako obračuna.
Ova paravojska koja se okuplja da sruši Fanatikose nema dug rok trajanja ni nikakvu posebnu misiju ni poentu, osim da dokrajči organizovano navijanje za BiH, a protiv Vice.
Opasan je jer se dovodi u vezu sa određenim strukturama unutar drzave u ulozi korisnog idiota. Takvi misle da nesto znace tim krugovima. Naprave njesra i onda je kasno.manijakdogroba87 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 14:09Odakle to da je Smrk opasan ? A jos vise Zula ? Gdje god su otisli fasovali su
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ovo sto je Dzeko objavio, najzasluzniji je Ganibegovic. On je vrsio pritisak na njegov PR tim nakon sto su mu se oni javili poslje njegovog clanka na Avazu.
Većina fudbalera i Mujakic su podržali Edina.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ocito da njemu jeste. A da nije podrzao, pisalo bi se placenik, ne zanima ga reprezentacija itd...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 14:41Čemu fakat potreba za ovom 'provalom', bez zajebancije? Je li fakat Mujakić toliki problem u ovakvom trenutku?
Momak je uvijek davao maksimum s obzirom da nije bas neki ogroman kvalitet. Da je on jedini problem, mi bi dosad imali 5 medalja sa velikih natjecanja...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Velika razlika između srbije i bih i kreiranje ovih poslušnih navijača je to da u srbiji uz njih stoji i država/mup. Ovdje to ne bi trebalo biti tako. Sumnjam da je baš vico mogao dogovoriti i sa nikšićem i ramom, pa onda i sa najmanje 2 kantonalna mupa da ovi mogu praviti sranja potpuno nekažnjeno.
Ja vjerujem da će se promijeniti odluka i da će smjenu BHF prolongirati za druga vremena.
Ja vjerujem da će se promijeniti odluka i da će smjenu BHF prolongirati za druga vremena.
Pravda za flash-a!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
BHF na domacim tekmama i na gostujucim su dvije razlicite grupe bukvalno, ovi na nasim domacim su pretanki boga mi, a gostujuca ekipa je u top5 u evropi sigurno.. Ovi novoformirani pokemoni treba da iskoriste Gicu ako on stvarno stoji iza ovoga.. al cuj smrk pa ovo nema ni u crtanom 
Hebo svjetsko prvenstvo ako vico idalje ostane na celu saveza, vise bih volio da se vico makne i sva bagra iz saveza nego da osvojimo svjetsko prvenstvo. Predlazem huligansima da promjene barem ime npr Vico Family, Vico Gang ili tako nesto barem je orginalnije od ovoga jer veze oni s Bosnom nemaju
Crni Cerak 🐦⬛
Hvala na obrazlozenju medjutim nista mi nisi rekao sto vec nismo znali. Ja i dalje trazim imena tih ljudi pa da vidimo da li su oni zaista iz tog navijackog svijeta jer ovde je borba za tribinu a ne takmicenje u popularnosti u pitanju. Fanaticose podrzavaju poznate licnosti i to je okej ali de da vidimo ko to stoji na drugoj strani, jesu li to pokupili dvjesto djecaka ispred zgrade da im drze transove i pale baklje ili se skupila bas ozbiljna ekipa navijaca i u tom slucaju iz kojih grupa?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 14:22Haj prelistao sam ti malo postove, nisi trol i provokator, pa ću ti dati odgovor kakav realno zaslužuješ.Honorar je napisao/la: ↑04 nov 2025, 14:10A haa, da ti nisu drugovi iz razreda pa im krijes imena? Ili nemas pojma pa samo nagadjas? Neko mora znati. Nije 300 ljudi palo s marsa i pokrenulo navijacku grupu. Tu su medju nama i pretendiraju da zamjene nesto sto postoji 25 godina pa de onda da vidimo ko su, znaju li sta ili su samo ono sto i ja i ti sumnjamo da su, caciji obicni?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 nov 2025, 14:04Fulio si, OŠ Edhema Mulabdića, VII-c.
Ja lično ne sumnjam da su ćaciji, ubijeđen sam u to sa stopostotnom sigurnošću. Ne mogu Adis Junuzović i Šmrk napraviti nešto pozitivno. To je klasična mafijaška garda koja bi silom trebala da guši neistomišljenike, kako garde pod patronatom Aleksandra Vučića guše njegove neistomišljenike.
Ako pogledaš kako je Vico Zeljković poklopio savez i sve njegove pore otkad je predsjednik (i malo prije toga), jasno ti je da se BHF i druge navijačke grupe tipa Ljutih krajišnika mogu nazvati jedinim pokušajima kolektivnog otpora njegovoj samovolji. Nikakav drugi kolektivni pokušaj otpora ne postoji, postoje sporadični pokušaji poput Hasića s kojima se 'država' lako obračuna.
Ova paravojska koja se okuplja da sruši Fanatikose nema dug rok trajanja ni nikakvu posebnu misiju ni poentu, osim da dokrajči organizovano navijanje za BiH, a protiv Vice.
Junuzovic, Smrk, Svrco, Zula... ko jos?
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mrzitelj bosne ,preko bh repke kupio hotele pored bilinog polja. Zamisli jedan vico cetalj onda drzi hotele po zenici federaciji a mrzi bosnu i sve nase,ali preko fudbala ima sve konekcije i moze mu se. Sada ili nikada je vrijeme da se istjera bagra za sva vremena . Jadno na sta smo spali, savez kriminalni mora pasti.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kako će se maknuti kada su mu kupljene balije nekidan izglasale produžetak mandata?! Strašno je koliko su ovdje ljudi nepismeni i neinformisani u apsolutno svim sferama života.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da Avdo ne objavi ovo, sve bi prošlo ispod tepiha i ne bi se ovakva buka digla nikad.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Otjerat ! Navijaci,hajka ,buka ,glas naroda svi se dignut da se otjera. Nema veze koliko i dokad je mu mandat. OTJERAT ! SVe ih otjerat nema tu vise cekanja. Sve i jedan go kriminalac tamo sjede koji nemaju dodirne tacke fudbalom.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ljudi ovdje ne izlaze na ulicu za puno važnije stvari od fudbala, čisto sumnjam da će za ovo. Ali eto...bhfanatic14 je napisao/la: ↑04 nov 2025, 15:29Otjerat ! Navijaci,hajka ,buka ,glas naroda svi se dignut da se otjera. Nema veze koliko i dokad je mu mandat. OTJERAT ! SVe ih otjerat nema tu vise cekanja. Sve i jedan go kriminalac tamo sjede koji nemaju dodirne tacke fudbalom.
- Centre forward
- Kontakt:
Jerbo je kod nas sve u contru, možda se zbog ovog i izadje. Zbog Fadilovog zejtina nismo niti ćemo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Hocel se i Misimovic oglasiti

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, L-Train i 49 gostiju.