catatm87 je napisao/la:ja bih pito Paula hoću li šta karat ovo ljeto xD
zalijepio bih DA na obje posude pa bi vidjeli prognozera![]()
![]()
![]()
crko bi od gladi
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Odavno nisam ovaj topic citao, pa se svega nabralo. Samo ih skupljajte, ovo vrijedi kao cisto zlato.
Jel onaj fakat od Misketa trazio lovu?

Jel onaj fakat od Misketa trazio lovu?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Jest 100 €.Trasimaco je napisao/la:Odavno nisam ovaj topic citao, pa se svega nabralo. Samo ih skupljajte, ovo vrijedi kao cisto zlato.![]()
![]()
Jel onaj fakat od Misketa trazio lovu?![]()
FK Pjetlovi
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:To su notorne lazi i ocekujte sudske tuzbe zbog klevete!
sjeća li se još neko ovog lika?
nidje veze i jedno i drugoharishp je napisao/la:@CeMa
Ne samo da Juve sljedece sezone nece igrati vec necemo moci pratiti Dzeku na tekmama jer nijedan tv kanal ne prenosi seriu A,vec u city bi bilo bolje. Jer ce gradjani igrati europa ligu i ima na bhtv 1 prenos Engleza, a bilo bi steta ne pratiti onakvog strelca....i tako dalje i tako blize.![]()
![]()
Potpisi Dzeko gdje cemo imati bolju sliku.![]()
@Cartman
Na vijest da Pandza potpisuje ugovor u Belgiji.
Curtmo koji inace navija za ''suncem obasjanim i sasvim na jugu'' klub M.U nam slijedece izjavi.
''Cuo sam da su klupe u Belgiji hladne,nece mu biti lahko''![]()
a inace svaki tvoj post je za ove teme
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
@CeMa,pa naravno da je nigdje veze ti post.
Zato i jeste ostambiljan na ovoj temi.

P.S Jos je veca sega,sto ti ko biva ''tesko pada''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sto nisi stavio cijeli post pa bi raja, koja je pametnija od tebe, shvatila sta sam htio reciharishp je napisao/la:@CeMa,pa naravno da je nigdje veze ti post.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
HAHAHA kraljucatatm87 je napisao/la:ja bih pito Paula hoću li šta karat ovo ljeto xD
zalijepio bih DA na obje posude pa bi vidjeli prognozera![]()
![]()
![]()
crko bi od gladi
Bosnier je napisao/la:hahahahZdena04 je napisao/la:Ljudi ovo morate pročitati.![]()
![]()
![]()
![]()
Piše na temi Zvjezdan Misimović.analiticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH NAJJACI UBJEDLJIVO HAHAHAHAHHA
- elninho_resTO
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:hahahahZdena04 je napisao/la:Ljudi ovo morate pročitati.![]()
![]()
![]()
![]()
Piše na temi Zvjezdan Misimović.analiticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH NAJJACI UBJEDLJIVO HAHAHAHAHHA
hahahhah...al prosle godine,tad je bila kriza u punom jeku,trebo je trazit ove
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Dylan Dog je napisao/la:Znate sta ovaj Zeljeznicar ne treba da igra Evropu samo nas brukate
samo sarajevo je napisao/la:Kako ce znati kad su svaku tekmu kupili? Gdje vam je sad Amar sir Alex Ferguson dobra mu taktika! Sarajevo bi glat oderali Izraelce haha evo 4-0 ajmo 10 komada
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- elninho_resTO
- Kontakt:
nema nista smijesno u ovim postovima,djeca dobial internet pa nesto pokusavajuElegant je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Znate sta ovaj Zeljeznicar ne treba da igra Evropu samo nas brukatesamo sarajevo je napisao/la:Kako ce znati kad su svaku tekmu kupili? Gdje vam je sad Amar sir Alex Ferguson dobra mu taktika! Sarajevo bi glat oderali Izraelce haha evo 4-0 ajmo 10 komada
zamislite kako je zeljo kao dominantan klub u nasoj ligi usudicu se rec najbolji(prosla sezona) odigro ovako,e zamislite sad kako bi eko drugi,od malo salbijih klubova odigralo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Napisano na jednoj opuštenoj temi, pa mogu donekle razumiti.
Upućeni znaju o kome je riječ.
E sad ću da turim jedno tri Tarikova smajlija.Wolverine je napisao/la:uzmes ono cim se wc solja procepljuje. provjereno djeluje.majestic24 je napisao/la:Danas sam isao na bazene i usla mi je voda u oba uha. Kako da to izbacim??
Upućeni znaju o kome je riječ.
Vom Jäger zum Gejagten
to onaj tarik14 
gospodin cinjenicaWolverine je napisao/la:to onaj tarik14
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Haha bas mi nedostaje tarik. Da cujem njegovo misljenje je li Susic patriota ili ne. Mislim kad on nesto kaze, onda je to cinjenica i kraj diskusije. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Dajte mi sta da se nasmijem.. Nema vise ni gluposti kao sto je nekad bilo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Procitaj par svojih postova i vidjet ces da glupost nije nigdje otislamajestic24 je napisao/la:Dajte mi sta da se nasmijem.. Nema vise ni gluposti kao sto je nekad bilo.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- majestic24
- Kontakt:
Idi tamo odakle si i dosao.HuX je napisao/la:Procitaj par svojih postova i vidjet ces da glupost nije nigdje otislamajestic24 je napisao/la:Dajte mi sta da se nasmijem.. Nema vise ni gluposti kao sto je nekad bilo.![]()
![]()
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -Park.html
Isto ti je pisao i kicker o tome.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
"Kakav menadzer,kakve trice.
Maminjo bi i deset rolni tariguza prodao za troduplu cjenu."
odavno se nisam ovako slatko nasmijao
jedan jedini @ harishp na diskusiji o prodaji Mandzukica Wolfsburgu

Maminjo bi i deset rolni tariguza prodao za troduplu cjenu."
odavno se nisam ovako slatko nasmijao
jedan jedini @ harishp na diskusiji o prodaji Mandzukica Wolfsburgu
Trenutno korisnika/ca: gringoBasJa i 4 gosta.