Pa to ti možda u svom selu zamišljaš fkt da se zapitam je li s tobom sve udurearea052 je napisao/la:Pa to ti možda u svom selu zamišljaš da nas tamo neko naziva bosancima ili da nas ne gotivi ili da je BG prljav, ali jbg, 25% BG vuče korijenje iz Bosne pa je ta veza ipak malo jača i iskrenija, imaš čitava naselja sa naseljenicima iz ovih krajeva... NBG, Batajnica, Višnjica, dio Zemuna, Železnik... možda u nekom drugom životu jarane i odsanjaš svoje snove i odstraniš komplekse...tuborg-green je napisao/la: hej nisi ba ti srbin ti si bosanac, baš neki dan gledam žena srpkinja pjeva pjesmu "čudna jada od mostara grada" i druge bosanske pjesme, pitaju je ovi kako ti znaš te pjeme, a ona kaže kako ne bi znala kad mi je muž bosanac, a muž je je ustvari bosanski srbin, a svaka budala više zna da vas srbijanci smatraju bosnacima, pa tek onda srbina, i ti meni sad došo pričati da je bg čist, uređen ko da si ti jedini bio tamo, svaki dalabu zna da je prljav, i ako ti je on civilizovan nemam riječi, stoka se okupi lomi sve i svašta, toliko o civilizacijidođi u BG pa vidi i njega i stadione, znam da ćeš biti izgubljen... s tim da je beogradska stoka poznata, jeste, opet se pitam da nisi dobio stolicu u glavu na onoj utakmici.
pa i sarajevo čini 25% sanđaklija, i ja njih smatram srbijancima, pa tek onda bošnjacima, isto ko ini vas, drugo je što vi seljaci i s jedne i s druge strane na sve načine pokušavate da dođete u grad tj. bg i sa, to je već druga priča

- Tuzla
- Brčko
- Sarajevo