Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

adnan24
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la adnan24 » 07 avg 2009, 12:28

Moje saucesce Celtic-u...Arsenal je u ligi prvaka

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 07 avg 2009, 16:04

adnan24 je napisao/la:Moje saucesce Celtic-u...Arsenal je u ligi prvaka
pridruzujem se... :D
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 avg 2009, 17:49

amadeus21 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Moje saucesce Celtic-u...Arsenal je u ligi prvaka
pridruzujem se... :D
naravno

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 avg 2009, 18:45

Kad ih momci uhvate vodat po terenu ;) Ima da ih pregazimo ko Sarajevo šveđane :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

HeljaArsenal
Kontakt:

Post Postao/la HeljaArsenal » 07 avg 2009, 19:16

ej ljudi da ja vam nes kazem,arsenal sa ovim igracima moze do 2 ili 3 mjesta u ligi,a sto se lige prvaka tice polufinale plafon,e sad ako aw uoci nekog iz valencije kad budemo igrali priateljsku to je druga stvar i ako jos budemo igrali formaciom 433 sa kaluom i tom formaciom osvajamo sve,man city nema sanse za osvajanje a kamali da bude medu prva 4,man unt nece osvojit 100%,jer vidjeli ste kad nema jednog ronalda ko su zenit ih zgazio hhahahahahheheheheh,sto se liverpula tice oni su jaki svaka cast toresu covjek i negleda kad suta a skoro svaka ude u go,a celzi oni su jaki to svi znamo al mozemo ih zgazit ili bar nerijeseno odigrat,al eto ja se nadam da ce aw dovesti bar nekog moze i iz valencije a moze i iz atletika samo nek se zamjene ebuo za nekog,et pozdrav javljam vam se prvi put!!!!!Arsenal 4ever :ugeek: :ugeek: :ugeek:

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 07 avg 2009, 21:08

HeljaArsenal je napisao/la:ej ljudi da ja vam nes kazem,arsenal sa ovim igracima moze do 2 ili 3 mjesta u ligi,a sto se lige prvaka tice polufinale plafon,e sad ako aw uoci nekog iz valencije kad budemo igrali priateljsku to je druga stvar i ako jos budemo igrali formaciom 433 sa kaluom i tom formaciom osvajamo sve,man city nema sanse za osvajanje a kamali da bude medu prva 4,man unt nece osvojit 100%,jer vidjeli ste kad nema jednog ronalda ko su zenit ih zgazio hhahahahahheheheheh,sto se liverpula tice oni su jaki svaka cast toresu covjek i negleda kad suta a skoro svaka ude u go,a celzi oni su jaki to svi znamo al mozemo ih zgazit ili bar nerijeseno odigrat,al eto ja se nadam da ce aw dovesti bar nekog moze i iz valencije a moze i iz atletika samo nek se zamjene ebuo za nekog,et pozdrav javljam vam se prvi put!!!!!Arsenal 4ever :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Dosta stvari si upravu,a čelzi jeste jak,ali mislim da smo mi jači.Svi smo vidjeli kad je čelzi igrao na emiratima protiv nas posljednju utakmicu,zgazili smo ih,ali jednostavno lopta kad neće u go,onda baš neće,i oni šutirali 4 puta i pogodili,od liverpula smo sigurno jači,a što se tiče mančastera sasvim sigurno da će im biti drugačije bez ronalda i teveza.Bitan je samo dobar start i bez povreda,

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 avg 2009, 10:12

arsenal ce osvojiti englesku ligu oba kupa i finale lige prvaka (najmanje)
razlozi:
liga:
liverpool odmah na startu izbacujem ps kad su je uopce i osvojili
man.utd-nemaju ofanzivu i slucajna povreda roneya berbatova nemaju napadaca ,stari su previse da mogu izdzat cijelu sezonu
chelsea-stari su ,ali pored svega dajem im najvecu sansu
arsenal-sada je stvarno dosta sad su i iskusni,imaju sve i napad i odbranu,i najbitnije imaju ekipu,igrat ce abd sa niskim napadacima,na kontre i kombinatorika kao on 2004-te,imaju dudu-a moguce najboljeg golgetera samijem reci slobodno sa balkana svih vremena
dakle chelsea i arsenal su favoriti pl
kupovi:
slabije protivnike ce izbacit rezerve a stariji momci ce biti svijezi da izbace i ove jace sto ostali nemaju i nemogu
liga prvaka:
ako su sad stigli do polufinala mogu i do finala
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 11 avg 2009, 12:15

Arnelinho je napisao/la:arsenal ce osvojiti englesku ligu oba kupa i finale lige prvaka (najmanje)
razlozi:
liga:
man.utd-nemaju ofanzivu i slucajna povreda roneya berbatova nemaju napadaca ,stari su previse da mogu izdzat cijelu sezonu
arsenal-sada je stvarno dosta sad su i iskusni,imaju sve i napad i odbranu,i najbitnije imaju ekipu,igrat ce abd sa niskim napadacima,na kontre i kombinatorika kao on 2004-te,imaju dudu-a moguce najboljeg golgetera samijem reci slobodno sa balkana svih vremena
kupovi:
slabije protivnike ce izbacit rezerve a stariji momci ce biti svijezi da izbace i ove jace sto ostali nemaju i nemogu
liga prvaka:
uuuuuuuu strahota :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 11 avg 2009, 12:45

Arnelinho je napisao/la:arsenal ce osvojiti englesku ligu oba kupa i finale lige prvaka (najmanje)
razlozi:
liga:
kupovi:
liga prvaka:
S onakvom odbranom i golmanom cete limun osvojit,,da ne spominjem da nemate pravog zadnjeg veznog,,Song i Denilson su pretanki..da je Wenger pametan doveo bi Vieru za sicu :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 avg 2009, 21:38

Phill Jackson je napisao/la:
razlozi:
liga:
kupovi:
liga prvaka:
S onakvom odbranom i golmanom cete limun osvojit,,da ne spominjem da nemate pravog zadnjeg veznog,,Song i Denilson su pretanki..da je Wenger pametan doveo bi Vieru za sicu :roll:
samo ne znam kakav ce biti vermalen al mi imamo dva beka moguce ponajbolja u svijetu ili bar top klasa i gallasa a almunia nije uopce los golman,fabianski ga moze dostojno zamijenit,tu su jos mladići poput gibbsa,traorea,djoruoua,gilberta-talentovani nogometasi u odbrani a denilson je po men sasvim dovoljan za def.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 11 avg 2009, 21:58

Arnelinho je napisao/la: samo ne znam kakav ce biti vermalen al mi imamo dva beka moguce ponajbolja u svijetu ili bar top klasa i gallasa a almunia nije uopce los golman,fabianski ga moze dostojno zamijenit,tu su jos mladići poput gibbsa,traorea,djoruoua,gilberta-talentovani nogometasi u odbrani a denilson je po men sasvim dovoljan za def.
ja mislim da denilson nije dovoljan na svojoj poziciji, a song je, uz diabyja, najbezvezniji igrac koji je ikad obukao dres arsenala... mislim da bi na toj poziciji dobro dosli ANGELO PALOMBO (Sampdoria) ili MIGUEL VELOSO (Sporting L.), ili obojica, pa nek se mijenjaju... :D
stvarno volim arsenal, najdrazi mi je klub poslije Valencije, i volio bih da osvoje bilo kakav trofej jer je krajnje vrijeme....
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 12 avg 2009, 00:36

šta je sa ovi arsenalom čitavu ekipu prodadoše.Evo sad još i mozak ekipe Fabregas.Misli li se i kad Wenger pojačavati. Moj savjet je da kupe iz Porta na poziciju zadnjeg veznog Raul Meireles ili iz Napolia Marek Hamsik
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 12 avg 2009, 00:43

bayernovac je napisao/la:šta je sa ovi arsenalom čitavu ekipu prodadoše.Evo sad još i mozak ekipe Fabregas.Misli li se i kad Wenger pojačavati. Moj savjet je da kupe iz Porta na poziciju zadnjeg veznog Raul Meireles ili iz Napolia Marek Hamsik
Ma nije ni nama nista bolja situacija ode i nama Ribery sljedece godine, jbg tako je to sa velikim klubovima, imaju love dovode sta hoce i ova barca mi je postala mrzak klub fol oni stvaraju zvijedze potrose 80 miliona na igraca nisu ni oni nista bolji od Reala ... nekad je i Bayern bio veliki klub ali sada smo nula ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 avg 2009, 00:54

TM1987 je napisao/la: nekad je i Bayern bio veliki klub ali sada smo nula ;)
Molim!?
Sta rece coce, jesil' ti meni nesto tuzan, da te neko naruzio nije ;)
Pesimisti, pesimistiiiiiii, kuca vam daleko od moje :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 avg 2009, 23:50

geronimo je napisao/la:
Molim!?
Znate li koja je najveca mahana pesimista? Sto su precesto upravu! :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 13 avg 2009, 13:09

Harrison je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Molim!?
Znate li koja je najveca mahana pesimista? Sto su precesto upravu! :mrgreen:
hahha jest vala i ja sam bio pesimista kada smo igrali protiv Barce prosle sezone i eto malo je reci da sam bio upravu :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

lord
Kontakt:

Post Postao/la lord » 13 avg 2009, 15:19

Prodateli Cesca Barci trebali bi ste se pridruzit Newcastlu !

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 13 avg 2009, 16:54

lord je napisao/la:Prodateli Cesca Barci trebali bi ste se pridruzit Newcastlu !
tako nekako otprilike... al ja se nadam da ga nece prodat... jbg, nada zadnja umire... :?
AMUNT VALENCIA!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 avg 2009, 20:08

Hahahahahhaha...kakvo razbijanje

Everton-Arsenal 0-5

Denilson
Vermaelen
Gallas
Fabregas
Fabregas

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 avg 2009, 20:11

adnan24 je napisao/la:Hahahahahhaha...kakvo razbijanje

Everton-Arsenal 0-5

Denilson
Vermaelen
Gallas
Fabregas
Fabregas
ovo je stvarno neocekivano..everton je najgora moguca ekipa za gledat..uvijek igraju 4-5-1..nesto slicno ko Rangers u evropi...80 % tekmi im bude manje od 3 gola...svaka cast Arsenalu ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.