Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 14:24

A_d_0 je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ne svidja mi se sto igramo sa jednim spicem 8-) prijateljska je tekma sta si se stisnuo safete :D
protiv francuza necemo ni imat napadaca. dzeko i ibi ce gledat sa tribina. svi u odbranu jedan je Hase.
Ako nastavis rondati dovescemo ti Baku pa ce Dzeku na Libera .Cuj spicevi pa da smetaju jednom drugom kao u Lisabonu :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Terza
Kontakt:

Post Postao/la Terza » 03 mar 2010, 14:24

nek se igra na Kosevu,veci je stadion,glavni grad,...pozelit cete vi Bilinog nakon dvije tekme,al dobit cete karinu :mrgreen:
Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 mar 2010, 14:44

chancho je napisao/la:
maroonboy je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:To je totalno glupa prica, o "ukletom" Kosevu.
U Zenici smo zijanili od Grcke, Madjarske, Spanije, Bugarske.
Samo da se zna, meni je totalno svejedno gdje ce se igrati.
Sto ne napisa onda od koga smo sve izgubili na Kosevu!
Evo izgubljenih Iran, Hrvatska, Norveska, Ceska republika, Skotska, Grcka, Spanija...
Mislim da bi sve bilo drugacije da se na Kosevu tribine pokriju. Bolja atmosfera + vise gledalaca kada je vrijeme nepovoljno!
Ako NS BiH misli na reprezentaciju trebao bi onda da nadje srestva za pokrivanje Koseva ako cemo tamo vec igrati.
Ne ide kisobran sa navijanjem nikako! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 03 mar 2010, 14:44

Ne odoh u skolu,pa neka savez pravda izostanke :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 mar 2010, 14:48

harishp je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ne svidja mi se sto igramo sa jednim spicem 8-) prijateljska je tekma sta si se stisnuo safete :D
protiv francuza necemo ni imat napadaca. dzeko i ibi ce gledat sa tribina. svi u odbranu jedan je Hase.
Ako nastavis rondati dovescemo ti Baku pa ce Dzeku na Libera .Cuj spicevi pa da smetaju jednom drugom kao u Lisabonu :roll:
sta ima strcunjak? hocemo neke rezultate a u prijateljskoj se branimo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 14:54

Strucnjak je na klupi BIH reprezentacije ovi su ovdje priuceni. ;)
Ako kontas da ces sa Misimovicem,Pjanicem,Ibricicem i Dzekom pa cak i mozda isturenijeg Salihovica da se branis onda slabo kontas.
Sve su to igraci koji isto tako znaju umeljati gol itekako,cak su neki i efikasniji u repci od nekih tamo spiceva.
Dze je ba zapelo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2010, 14:55

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hz stup
Kontakt:

Post Postao/la hz stup » 03 mar 2010, 14:55

Imam jedno pitanje evo ja pisem iz nemacke tio bi pitati di imma prenos ???

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 14:56

Ako gledamo realno onda treba reci i da je zapadna tribina Koseva veca od cijelog stadiona Bilino Polje !
Zapad Koseva ima 18.000 stolica sto je vise nego cetri tribine Bilinog Polja !

Nemam nista protiv Zenice ali Bilino Polje je smijesan stadion , pogotovo kada gledamo Eurosport pregled utakmica pa onaj helikopterski snimak , na kojem ne mozes razlikovati sta je stadion a sta park !!!

+ Da bi se doslo do stadiona treba vam sat i po vremena od prvog aerodroma , grad je najpoznati po Zeljezari Zenica (i Bilinopoljskoj abjuraciji Kulina Bana ali ko od stranaca ista zna o tome) !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 14:59

titinho je napisao/la:Ako gledamo realno onda treba reci i da je zapadna tribina Koseva veca od cijelog stadiona Bilino Polje !

Nemam nista protiv Zenice ali Bilino Polje je smijesan stadion , pogotovo kada gledamo Eurosport pregled utakmica pa onaj helikopterski snimak , na kojem ne mozes razlikovati sta je stadion a sta park !!!

+ Da bi se doslo do stadiona treba vam sat i po vremena od prvog aerodroma , grad je najpoznati po Zeljezari Zenica (i Bilinopoljskoj abjuraciji Kulina Bana ali ko od stranaca ista zna o tome) !!!
Super nakon par puta polupraznog Koseva Marinko ce opet nazad na ''smjesno BP''
Ebiga igraci vise vole smijesno nego zalosno. ;) 8-)
P.S i Kosevo je vise poznato po Urgentnom centru pa se ljudi ''ne hvale'' :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 03 mar 2010, 15:00

TheManiacs je napisao/la:Ne odoh u skolu,pa neka savez pravda izostanke :mrgreen: :mrgreen:
:lol:

Ocekujem jednu dobru utakmicu.. da vidimo sta nam je Safet pripremio. S reprezentacijom ja se uvijek nadam najboljem jer stvarno imamo odlicne igrace koji uz dobru taktiku mogu parirati i Spaniji :)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 15:05

harishp je napisao/la:
titinho je napisao/la:Ako gledamo realno onda treba reci i da je zapadna tribina Koseva veca od cijelog stadiona Bilino Polje !

Super nakon par puta polupraznog Koseva Marinko ce opet nazad na ''smjesno BP''
Ebiga igraci vise vole smijesno nego zalosno. ;) 8-)
P.S i Kosevo je vise poznato po Urgentnom centru pa se ljudi ''ne hvale'' :mrgreen:

Ne nego je Kosevo (naselje) poznato po KLINICKOM centru a ne urgentnom :D ;D
I nisam govorio o naselju Kosevo vec o gradovima Sarajevu i Zenici (iako se i to naselje Kosevo moze natjecati sa Zenicom po broju stanovnika) !!! :D
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 mar 2010, 15:07

harishp je napisao/la:Strucnjak je na klupi BIH reprezentacije ovi su ovdje priuceni. ;)
Ako kontas da ces sa Misimovicem,Pjanicem,Ibricicem i Dzekom pa cak i mozda isturenijeg Salihovica da se branis onda slabo kontas.
Sve su to igraci koji isto tako znaju umeljati gol itekako,cak su neki i efikasniji u repci od nekih tamo spiceva.
Dze je ba zapelo.
al je formacija 4-5-1 to je defanzivno a onda 3 napadaca sjede na klupi od ta 3 jedan svjetske klase. ne vidim logiku sto je strucnjak zvao 4 napadaca a jedan ce igrat.

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 15:10

Bojim se za Safeta ako veceras izgubimo !!! Ja mislim da ga ne treba napadati ako veceras izgubimo jer tako samo sebi skacemo u stomak !!!

Imamo 3 veoma jake utakmice do kvalifikacija , po mom misljenju trebali smo igrati sa 2 slabe i 1 jakom !
Da razvalimo San Marino ili Lihtenstajn radi morala , a ne kao sada , jer ako izgubimo 1 ili 2 (sto je veoma moguce od Njemacke npr) onda ce svi poceti srati po Papetu isto kao sto su srali po Ciri nakon Rijeke i Irana !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 15:12

Cemu sve kad ti treba dvije godine i super vazna tekma da bi raja skontala da se i kosevo napuni.
Sto bi rekla @lily nece raja na tekmu posto Brazil ne dolazi :roll:
Jedino ako ih budemo imali u kvalifikacijama i to za Evropsko :lol:
P.S ja,ja klinicki tamo gdje je i Jadovan radio. :roll:moj ti @titinho
@Ado pozvao ih na kahvu i da vidi s kim ima posla.Cim ne razmislja o vise spiceva nego samo jednom,stvari su jasne. 8-)
Inace ove prijateljske su mac sa dvije ostrice ako koju izgubi ovi ce ga lesinari ziva odrati mislim na papeta.
A ako dobijemo napumpace se euforija do balcaka i u kvalifikacijama moguce da nas na pocetku drmne kakva dobra samara.Kako god okrenes ne valja.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 mar 2010, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hz stup
Kontakt:

Post Postao/la hz stup » 03 mar 2010, 15:13

evo kako ja vidim ovde nema posteni ljudi .....HOCE LI BHT PRENOSITI ILI NE ????

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 15:15

A_d_0 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Strucnjak je na klupi BIH reprezentacije ovi su ovdje priuceni. ;)
Dze je ba zapelo.
al je formacija 4-5-1 to je defanzivno a onda 3 napadaca sjede na klupi od ta 3 jedan svjetske klase. ne vidim logiku sto je strucnjak zvao 4 napadaca a jedan ce igrat.

A sta ako stavimo 3 u napad , sta cemo onda sa odbranom i sredinom ???
Da igramo 4-3-3 ili 3-4-3 ili mozda 5-2-3 !??? Ako znamo da Misimovic nije trkac a nije nesto veci ni Pjanic iako jest veci !
Da bi se odbranio trebas imati bar 4 igraca u odbrani (a nasa odbrana nije odbrana Chelsea) tako da joj treba i vezni red pomoci , igraci kao Rahimic i Muratovic !!!

Ni Brazil danas ne igra sa 3 spica , vec 4-5-1 formaciju , koju igra i Barcelona a koja se transformise u 4-3-3 (kod Barce je vise "transformisana" jer se sve ekipe protiv njih brane !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2010, 15:18

titinho je napisao/la:Bojim se za Safeta ako veceras izgubimo !!! Ja mislim da ga ne treba napadati ako veceras izgubimo jer tako samo sebi skacemo u stomak !!!
Ja ću ga prvi napasti. Navikli smo da pobjeđujemo, neka tako i ostane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 15:21

Virtu4l je napisao/la:
titinho je napisao/la:Bojim se za Safeta ako veceras izgubimo !!! Ja mislim da ga ne treba napadati ako veceras izgubimo jer tako samo sebi skacemo u stomak !!!

Da navikli smo da pobjedjujemo ali sigurno mi nismo Brazil iako bi ja volio da smo i bolji od Brazila , treba biti realan pa reci da je Gana finalist Africkog kupa Nacija i da poraz nije smak svijeta !!!

Treba ga podrzati i njega i igrace jer je licemjerno od nas da ih grlimo i ljubimo dok pobjedjuju a da im psujemo kada gube !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 15:21

Virtu4l je napisao/la:
Koga Estoniju,Armeniju,Oman itd nesto se ne nagledah pobjeda protiv imalo jace repke vec odavno.
Navikao je i vuk pojesti janje ali ga nesto mrsko kad skonta da ovcari imaju dvocjevku spremnu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.