prije godinu ili malo više, čini mi se da je bilo 400 do 500.000
Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Portland Trail Blazers
gledam sad na Faceu, 730.000 fanova, baš su dobili dosta fanova ove sezone s odličnim rezultatima
ne znam sad tačno koliko je bilo prije koji mjesec, al' usuđujem se reći da su dobili preko 100.000 fanova ove sezone, čak do 200.000, al' et 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja sam ih lajko prije sezone života mi 
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Kingsi su bas cudna ekipa. Pomislim lako cemo, gube doma protiv bas losih ekipa i onda nas dobiju. Kad se oni sloze, nisu uopce losi.
Zaredalo se par poraza, ali 26-9 nije uopce lose, idemo dalje...
Zaredalo se par poraza, ali 26-9 nije uopce lose, idemo dalje...
RIP CITY!
Iako je lose izgledalo do pred kraj trece cetvrtine, ipak pobjeda za koju je najzasluzniji Aldridge s 34 poena
Mada mislim da je najbitnija vijest da je McCollum debitirao, jedva cekam vidjeti ga kako ce se snaci u narednim utakmicama. Slijedi Boston i nadam se jedna utakmica s manje oscilacija u igri
Mada mislim da je najbitnija vijest da je McCollum debitirao, jedva cekam vidjeti ga kako ce se snaci u narednim utakmicama. Slijedi Boston i nadam se jedna utakmica s manje oscilacija u igri
Vidim da je C.J debitirao, neka neka, jedva cekam da ga vidim u akciji..
RIP CITY!
pobjeda protiv Celticsa 112-104, kljucnim se pokazala serija od 13-0 sredinom trece cetvrtine i do kraja rutinski odrzana prednost
nitko se nije posebno izdvojio
double-double ucinci Lopeza i Aldridgea
McCollum 10 poena uz sut 4-6
par dana odmora pa utakmica doma protiv Cavaliersa, vjerojatno ponovno neizvjesna
nitko se nije posebno izdvojio
double-double ucinci Lopeza i Aldridgea
McCollum 10 poena uz sut 4-6
par dana odmora pa utakmica doma protiv Cavaliersa, vjerojatno ponovno neizvjesna
- BernardBarnjak
- Kontakt:
LaMarcus Aldridge Wants to Re-Sign With Portland
“Neil and I talked all summer,” Aldridge says now. “I was unhappy with what happened last season. He said, ‘I know you want to win now. We’re not going to rebuild. We’re going to bring in some guys to win now.’ We went back and forth. He said, ‘Let me bring in some guys to help you.’ And that’s what happened.”
“This team is good,” he says. “We can get better. This summer, we can reassess what we have and add things we need. If not this year, in the next couple of years, this team can win a championship.”
For the first time, Aldridge is thinking he’d like to sit down with Olshey and negotiate a contract extension.
“I would like to re-sign here,” he says. “If they want to talk about it, I would talk about it. They haven’t yet, but I’m looking forward to the chance to do that.”
“Neil and I talked all summer,” Aldridge says now. “I was unhappy with what happened last season. He said, ‘I know you want to win now. We’re not going to rebuild. We’re going to bring in some guys to win now.’ We went back and forth. He said, ‘Let me bring in some guys to help you.’ And that’s what happened.”
“This team is good,” he says. “We can get better. This summer, we can reassess what we have and add things we need. If not this year, in the next couple of years, this team can win a championship.”
For the first time, Aldridge is thinking he’d like to sit down with Olshey and negotiate a contract extension.
“I would like to re-sign here,” he says. “If they want to talk about it, I would talk about it. They haven’t yet, but I’m looking forward to the chance to do that.”
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Optimistican je! Drago mi je, nadam se da ce mu se zelja ispunit
. Malo mi duga ova pauza, nisam ih mogao gledat ima 10 dana...
Batum se hvali na fejsu
Batum se hvali na fejsu
RIP CITY!
Odlična stvar za ligu.BernardBarnjak je napisao/la:LaMarcus Aldridge Wants to Re-Sign With Portland
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
Evil Genius II
zbog posla i ostalih obaveza blazerse nisam gledao jos od prosle godine
jutros sam to konacno uspio, prelijep je osjecaj gledati aldridgea kako dominira. neopisivo.
Imamo i ja slicnhi problema. Yebiga, prazinici su mi prosliEvil Genius II je napisao/la:zbog posla i ostalih obaveza blazerse nisam gledao jos od prosle godinejutros sam to konacno uspio, prelijep je osjecaj gledati aldridgea kako dominira. neopisivo.
Kome ce dati loptu nego Aldridgeu,, onaj poen na kraju trece cetvrtine, pa ona trojka. Najbolja sezona otkad je u NBA. Ali dobro, pustimo njega, nakon par poraza, dosle su i pobjede. Lijepo ovo ide, sada slijedi par tezih gostovanja, pa cemo vidjeti. S nadom u borbu za prvo mjesto
RIP CITY!
Veceras je vrijeme za skalp najboljoj momcadi Zapada, da preuzmemo tu cijenjenu titulu
.
RIP CITY!
I pobjeda. Makar sam sam zaspao nekoliko puta tijekom utakmice, upratio sam bar nesto. Kako je Pop popizdio
... Nije dobro vidio, nije bilo faula, ali dobro, LMA je suvereno odradio utakmicu, ali Manu nas unistio, kakva je to igracina. Ali ipak, Wes je pokazao zasto igra najbolju sezonu u NBA, perfektan, 3 trojke u zadnjoj cetvrtini. Nisu SPursi protiv toga mogli. Nemamo jos poraza od Spursa ove sezone
...
30-9
30-9
RIP CITY!
Prijetio je raspad pocetkom 4. cetvrtine, al opet smo pokazali karakter. Najvise mi se svidja sto smo pobijedili iako nismo pruzili najbolju igru. Slijede Mavsi, tradicionalno nezgodni.Lillard0 je napisao/la:I pobjeda. Makar sam sam zaspao nekoliko puta tijekom utakmice, upratio sam bar nesto. Kako je Pop popizdio... Nije dobro vidio, nije bilo faula, ali dobro, LMA je suvereno odradio utakmicu, ali Manu nas unistio, kakva je to igracina. Ali ipak, Wes je pokazao zasto igra najbolju sezonu u NBA, perfektan, 3 trojke u zadnjoj cetvrtini. Nisu SPursi protiv toga mogli. Nemamo jos poraza od Spursa ove sezone
...
30-9
-
Evil Genius II
eh sad kad sam odspavao da i ja napisem koju:
kao prvo, ne mogu vam opisati koliko me nerviraju ova smuliranja. prvo t-rob (koji vise ne da stagnira nego imam osjecaj da nazaduje), pa onda i dhiaw
sto se tice same tekme dobra za neutralne, losa za nas fanove blazersa jer manu je bio nezaustavljiv. mijenjali su se njemu, udvajali ga, u jednom trenutku su i trojica isla da ga zaustave ali frajer je hladno pogadjao svaki ulaz. igracina! kod nas lamarcus ponovo izdominirao sa ledjnom tehnikom koju je doveo do perfekcije.

wesley i lillard su ubacili svoju porciju koseva. wes je zabio strasno bitne trice koje su dosle prelijepim protokom lopte a la san antonio, sto je jasan pokazatelj koliko smo bolja i uigranija ekipa u odnosu na proslu sezonu. doduse, jos uvijek imamo taj problem sto dozvoljavamo protivniku da se vrati u utakmicu u trenucima kada trebamo povecavati razliku ali srecom iscupali smo pobjedu.
30-9
sljedeci je dallas.
kao prvo, ne mogu vam opisati koliko me nerviraju ova smuliranja. prvo t-rob (koji vise ne da stagnira nego imam osjecaj da nazaduje), pa onda i dhiaw

wesley i lillard su ubacili svoju porciju koseva. wes je zabio strasno bitne trice koje su dosle prelijepim protokom lopte a la san antonio, sto je jasan pokazatelj koliko smo bolja i uigranija ekipa u odnosu na proslu sezonu. doduse, jos uvijek imamo taj problem sto dozvoljavamo protivniku da se vrati u utakmicu u trenucima kada trebamo povecavati razliku ali srecom iscupali smo pobjedu.
30-9
sljedeci je dallas.
71 poen na poluvremenu i +19. Smetaju me forsirane trice pa smo ih tako umao iz mrtvih vratili. Nadam se da ovo ispustit ne mozemo.
RIP CITY!
Poznavajuci ekipu, opet ce se rjesavat u zadnjoj minuti hahaLillard0 je napisao/la:71 poen na poluvremenu i +19. Smetaju me forsirane trice pa smo ih tako umao iz mrtvih vratili. Nadam se da ovo ispustit ne mozemo.
Al stvarno je velika prednost i trebalo bi to rutinski privest kraju
Kad vidim ovog Leonarda mrak mi padne na oci, iako lakse ga je gledat kad vodimo 35 razlike
nekako me podsjeca na Bargnanija po izgubljenosti, samo sto je jos triput losiji igrac.
nekako me podsjeca na Bargnanija po izgubljenosti, samo sto je jos triput losiji igrac.
Znam da smo ga mnogo puta spominjali, ali svaki put cu jer je lik ocajan!blazer13 je napisao/la:Kad vidim ovog Leonarda mrak mi padne na oci, iako lakse ga je gledat kad vodimo 35 razlike![]()
Znaci, udje, napravi 2 faula, u napadu totalno izgubljen, baca air-ball..
S druge strane C.J ima lijep ulaz, siguran sam da ce s vremenom biti jos bolji.
Zadnja izmjena: Lillard0, dana/u 19 jan 2014, 04:44, ukupno mijenjano 1 put.
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.