Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Mensur Mujdža
Bas sam se prepao kada sam procitao da je Mujdza slomio nogu. Pred pocetak kvalifikacija to nam ne treba, jer Mensur je vazan faktor u reprezentaciji. Nadam se da povreda nije teze prirode i da ce biti spreman za pocetak kvala.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sva sreca da povreda nije ozbiljnija, jako nam je Menso potreban za kvalifikacije. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Itekako, prvi pick na svojoj poziciji 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nece se nijedan kraj Mujdze naigrat,bar to je jasno ko dan! 
Mujdza i danas odlican,protiv Düsseldorfa!
Mujdza danas na lijevom beku protiv Frankfurta...Inace vodi Mensurov tim sa 0-1 . 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=75&t=2485" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
dijalog je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=75&t=2485
Uh kakve oštre riječi već na prvoj strani, od kolega calcio i Cartman
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da se najezis. 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
legenda reala je napisao/la:dijalog je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=75&t=2485
Uh kakve oštre riječi već na prvoj strani, od kolega calcio i Cartman![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E čuj Berberović je bolji desni bek i od Mujdže
e calcio, calcio 
DRUG NEBI TI PUNCA
ma to je duh bernd stangea rekao, nije calciobagrcavi je napisao/la:E čuj Berberović je bolji desni bek i od Mujdže![]()
![]()
e calcio, calcio
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Drago mi je sto nas je Mujdza razuvjerio ali nemojte zaboraviti da je tada Dzemo igrao a Mensur grijao klupubagrcavi je napisao/la:E čuj Berberović je bolji desni bek i od Mujdže![]()
![]()
e calcio, calcio
i da je Dzemo bio reprezentativac a ovaj je kalkulisao i razmisljao o zivotu i karijeri.
Mali broj ljudi je optimistican sa novim igraicma koji dolaze u repku svako ima nekog svog cocalica zebu ili nekog petog desetog koji je bolji od tog koji treba da zaigra... Mujdzonet je ekstra igrac super zhavalan i moglo bi se mozda i reci da je nakon Vedada u najboljoj formi sto se tice nasih reprezentativaca svaku tekmu je odigrao vrhunskom nivou ... U repci je malo podbacio ovu zadnju sa litvanijom ali nista strasno protiv grka je bio ok. Nadam se da ce jos koji put ponovit onu partiju u francuskoj jer je tad bio ubica 
- Goalgetter
- Kontakt:
Mensur Mujdza
Mujdza? Der Turm in der Schlacht! Was der Verteidiger da alles bereinigt hat, das war schon richtig geil anzusehen. Harnik nahm er des Öfteren voll aus dem Spiel.
Goal.com o Mujdzinoj igri protiv Stuttgarta. Kazu ''stub bitke'', bio je uzitak gledati sta je sve cistio u odbrani. Cesto je Harnika totalno odsjekao od igre.
Mujdza? Der Turm in der Schlacht! Was der Verteidiger da alles bereinigt hat, das war schon richtig geil anzusehen. Harnik nahm er des Öfteren voll aus dem Spiel.
Goal.com o Mujdzinoj igri protiv Stuttgarta. Kazu ''stub bitke'', bio je uzitak gledati sta je sve cistio u odbrani. Cesto je Harnika totalno odsjekao od igre.
Stvarno je pokidao danas ..eh, kada bi Mujdža na kraju sezone otišao u neki jači klub. Wolfsburg, Hannover, Stuttgart, HSV, Werder, pa i Gladbach. Mislim da zaslužuje bolje od Freiburga koji se najčešće bori za opstanak, iako ruku na srce, ove sezone igraju odlično i na 6 su poziciji.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mislim da ovakav igrač zaslužuje puno više od 22 stranice na ovom PDF - u, izabran je ( opet ) u tim kola njemačke Bundes lige, skinuo je skalp Ibiševiću i društvu, mislim da je to dovoljno da se piše o njemu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Neka Mujdze tu gdje jeste. Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu. Covjek je konstantno u dobroj formi, sto je rijetkost za nase igrace.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedino bi povjerovao u spekulacije oko mujdzinog i vedadovog odlaska jer realno jedino njih dovjica pruzaju partije koje neko moze zamjetit stim da vedo sigurno nece ici.Dok bi mujdza mozda i mogao , meni iznimno drag momak pravi radnik nakon teske povrede se vratio jos bolji moram priznat da sam bio malo skeptican nakon onog loma ali on je jos bolji. Steta mogao je on i ranije otici u BL ali eto tako je kako je frajburg ove godine igra pravo dobro a i mujdza igra odlicno nadam se da ce biti podjednako dobar i u reprezentativnom dresu. Uh kada bi mogao ponavit ovu partiju protiv stuttgarta u zenici protiv grcke ...
Zasto Mujdzoni nije igrao ?
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Beduin, Google Adsense [Bot], greenwood, Sarajevskigigant1921, Serha, signalidunapark i 47 gostiju.